Bingo nun nar lekesini bile temizleyen deterjanı vardı arayıp bulamadım çok iyiydi doğaya zarar verdiği için üretimi durdurulmuş yada içeriği değişti ondan sonra kullanmadım hiç bir ürününüKızlar şu deterjanı kullananınız var mı acaba temizliği nasıldır?
Bingo Oxyjen Toz Çamaşır Deterjanı 8 Kg - Fiyatı, Yorumları
Bingo Oxyjen Toz Çamaşır Deterjanı 8 Kg yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bingonun deterjanlarını kullanıyorum iyi oluyorKızlar şu deterjanı kullananınız var mı acaba temizliği nasıldır?
Bingo Oxyjen Toz Çamaşır Deterjanı 8 Kg yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Doğaya zarar vermeyen marka mı var? Organik kullanıyorsun sanırım artık.Bingo nun nar lekesini bile temizleyen deterjanı vardı arayıp bulamadım çok iyiydi doğaya zarar verdiği için üretimi durdurulmuş ondan sonra kullanmadım hiç bir ürününü
Hepsi zarar veriyor bir şekilde içerdiği madde suda kalıcı kirlilik yaptığını duyduğum için sonrasında içeriği değişti... olabildiğince doğal ürün tercih ediyorum artık bi 10 sene önce ne fark eder diyordum olgunlaştıkça düşüncelerim de değiştiDoğaya zarar vermeyen marka mı var? Organik kullanıyorsun sanırım artık.
Kuzum ne bileyim iyiyim işte kız kardeşimin yanına geldim şimdi sen napıyon bitanemTinnos nasılsın bebeğim
İyi yaptın canımin içi iyi gelir belki, selam söyle bendenKuzum ne bileyim iyiyim işte kız kardeşimin yanına geldim şimdi sen napıyon bitanem
Aleyküm selammm Şüşümmmmİyi yaptın canımin içi iyi gelir belki, selam söyle bendenben de annemlerdeym hastayım öksürüyorum sürekli ya
Aleyküm selammm ŞüşümmmmDikkat et kendine vücut dirençlerimiz düştü hep
Tamam ne kullanıyorsun marka soruyorumHepsi zarar veriyor bir şekilde içerdiği madde suda kalıcı kirlilik yaptığını duyduğum için sonrasında içeriği değişti... olabildiğince doğal ürün tercih ediyorum artık bi 10 sene önce ne fark eder diyordum olgunlaştıkça düşüncelerim de değişti
Çamaşır sodası kullanıyorum her markanın var nerdeyse lekeleri sabunla citileyip atıyorum viking ürünleri doğal deniyor ama olabildiğince az koyuyorum deterjanı yyıkama sıcaklığını 60 ve üstü yapmam biraz fatura ya yansıyorTamam ne kullanıyorsun marka soruyorum
Pembesini kullanıyorum renkliler ve beyazlar için leke tanıma ve anti agıng özellikli memnunumKızlar şu deterjanı kullananınız var mı acaba temizliği nasıldır?
Bingo nun nar lekesini bile temizleyen deterjanı vardı arayıp bulamadım çok iyiydi doğaya zarar verdiği için üretimi durdurulmuş yada içeriği değişti ondan sonra kullanmadım hiç bir ürününü
Bingonun deterjanlarını kullanıyorum iyi oluyor
Deterjanım bitti rinso denemiştim çok memnun kalmadım bir de bunu deneyeceğim sanırım. Bir de hem renkli hem beyaz olması iyi geldiPembesini kullanıyorum renkliler ve beyazlar için leke tanıma ve anti agıng özellikli memnunum
Abc de iyi aklında olsunDeterjanım bitti rinso denemiştim çok memnun kalmadım bir de bunu deneyeceğim sanırım. Bir de hem renkli hem beyaz olması iyi geldi
Okullar açıldı mı orda?kızlar sanki okulların açılmasıyla rutin hayatıma dönüp birşeyler de yolunda gidiyor diyeceğim sanıyordum değişen birşey olmadı uyku sorunum var göz sorunumu da iyice tetikledi dr a randevu aldım daha önce damla ile azalmıştı şimdi iki katı oldu birden bire gözde et büyümesi var .... bir süre daha az gireceğim ekran kullanımını da azaltmam lazım
Gözünün içinden mi çıkıyor çevresinden mi ?kızlar sanki okulların açılmasıyla rutin hayatıma dönüp birşeyler de yolunda gidiyor diyeceğim sanıyordum değişen birşey olmadı uyku sorunum var göz sorunumu da iyice tetikledi dr a randevu aldım daha önce damla ile azalmıştı şimdi iki katı oldu birden bire gözde et büyümesi var .... bir süre daha az gireceğim ekran kullanımını da azaltmam lazım
Göz bebeğinin yanında enfeksiyon olup şişiyor antibiyotik krem damla ile azalıyor hatta geçiyor ama yorgun yada uykusuzsam tekrar çıkıyorGözünün içinden mi çıkıyor çevresinden mi ?
Okullar açıldı birazda dün büyük kız üzdü beni sınıfına gelen öğrenciler olmuş zaten kalabalıktı sınıf başka okul yada sınıfa gitselerdi dedi biz seni böyle mi yetiştirdik dedim tavrı üzdü beniOkullar açıldı mı orda?
Geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?