Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bingo nun nar lekesini bile temizleyen deterjanı vardı arayıp bulamadım çok iyiydi doğaya zarar verdiği için üretimi durdurulmuş yada içeriği değişti ondan sonra kullanmadım hiç bir ürününü

Bingo nun nar lekesini bile temizleyen deterjanı vardı arayıp bulamadım çok iyiydi doğaya zarar verdiği için üretimi durdurulmuş ondan sonra kullanmadım hiç bir ürününü
Doğaya zarar vermeyen marka mı var? Organik kullanıyorsun sanırım artık.

Doğaya zarar vermeyen marka mı var? Organik kullanıyorsun sanırım artık.
Hepsi zarar veriyor bir şekilde içerdiği madde suda kalıcı kirlilik yaptığını duyduğum için sonrasında içeriği değişti... olabildiğince doğal ürün tercih ediyorum artık bi 10 sene önce ne fark eder diyordum olgunlaştıkça düşüncelerim de değişti

İyi yaptın canımin içi iyi gelir belki, selam söyle benden ben de annemlerdeym hastayım öksürüyorum sürekli ya
Aleyküm selammm Şüşümmmm Dikkat et kendine vücut dirençlerimiz düştü hep

Tamam ne kullanıyorsun marka soruyorum

Tamam ne kullanıyorsun marka soruyorum
Çamaşır sodası kullanıyorum her markanın var nerdeyse lekeleri sabunla citileyip atıyorum viking ürünleri doğal deniyor ama olabildiğince az koyuyorum deterjanı yyıkama sıcaklığını 60 ve üstü yapmam biraz fatura ya yansıyor

Bingonun deterjanlarını kullanıyorum iyi oluyor

Pembesini kullanıyorum renkliler ve beyazlar için leke tanıma ve anti agıng özellikli memnunum
Deterjanım bitti rinso denemiştim çok memnun kalmadım bir de bunu deneyeceğim sanırım. Bir de hem renkli hem beyaz olması iyi geldi

kızlar sanki okulların açılmasıyla rutin hayatıma dönüp birşeyler de yolunda gidiyor diyeceğim sanıyordum değişen birşey olmadı uyku sorunum var göz sorunumu da iyice tetikledi dr a randevu aldım daha önce damla ile azalmıştı şimdi iki katı oldu birden bire gözde et büyümesi var .... bir süre daha az gireceğim ekran kullanımını da azaltmam lazım

Son düzenleme:
Okullar açıldı mı orda?

Geçmiş olsun canım

Gözünün içinden mi çıkıyor çevresinden mi ?

Okullar açıldı mı orda?

Geçmiş olsun canım
Okullar açıldı birazda dün büyük kız üzdü beni sınıfına gelen öğrenciler olmuş zaten kalabalıktı sınıf başka okul yada sınıfa gitselerdi dedi biz seni böyle mi yetiştirdik dedim tavrı üzdü beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…