Kaç yaşında kızın çocuk daha güzelce anlattrrsın anlar belkiOkullar açıldı birazda dün büyük kız üzdü beni sınıfına gelen öğrenciler olmuş zaten kalabalıktı sınıf başka okul yada sınıfa gitselerdi dedi biz seni böyle mi yetiştirdik dedim tavrı üzdü beni
Aynı şekilde bende de oluyor o yüzden sordu. küçülüyor dediğin gibi uykusuz yorgun olunca büyüyor. İki tüp bitti damla da merhemde yine ayni şimdiGöz bebeğinin yanında enfeksiyon olup şişiyor antibiyotik krem damla ile azalıyor hatta geçiyor ama yorgun yada uykusuzsam tekrar çıkıyor
Geçmiş olsun loraAynı şekilde bende de oluyor o yüzden sordu. küçülüyor dediğin gibi uykusuz yorgun olunca büyüyor. İki tüp bitti damla da merhemde yine ayni şimdi
Teşekkür ederimGeçmiş olsun lora
14 yaşında kendinden daha küçük kardeşleri var onlar daha olgun sanirim büyüğü çok şımarık büyüttükKaç yaşında kızın çocuk daha güzelce anlattrrsın anlar belki
Üzüldüm şimdi, inşallah o da anlar14 yaşında kendinden daha küçük kardeşleri var onlar daha olgun sanirim büyüğü çok şımarık büyüttük
Ameliyat ediliyormuş antibiyotik direnci oluyor sık sık tekrar edinceAynı şekilde bende de oluyor o yüzden sordu. küçülüyor dediğin gibi uykusuz yorgun olunca büyüyor. İki tüp bitti damla da merhemde yine ayni şimdi
Rinso ‘dan ben de memnun kalmamıştım .Bunu tavsiye ederim güzelDeterjanım bitti rinso denemiştim çok memnun kalmadım bir de bunu deneyeceğim sanırım. Bir de hem renkli hem beyaz olması iyi geldi
Evet ya ondan korkuyorum bı kez oldum yazın yine tekrarladi. kaç ay olacak ilaçla yetiniyorum. geçmiş olsun geçer inşallah ameliyat falan gerek kalmadanAmeliyat ediliyormuş antibiyotik direnci oluyor sık sık tekrar edince
geçmiş olsun canımEvet ya ondan korkuyorum bı kez oldum yazın yine tekrarladi. kaç ay olacak ilaçla yetiniyorum. geçmiş olsun geçer inşallah ameliyat falan gerek kalmadan
Sanada geçmiş olsun Ameliyat korkum yok doktora ben dedim hatta ameliyatla alsanız diye gerek yok dediydi şimdi ne söyler bilmiyorumEvet ya ondan korkuyorum bı kez oldum yazın yine tekrarladi. kaç ay olacak ilaçla yetiniyorum. geçmiş olsun geçer inşallah ameliyat falan gerek kalmadan
Aha ben de bugün şurasını gördüm bunun hoşuma gitti
Dün başladık 2.bölümü açtım bugün ❤Aha ben de bugün şurasını gördüm bunun hoşuma gitti
Şimdi izliyorum
Kürem bana küsüp düşmüşEki Görüntüle 3208616 @Nego bu küre senin değil miydi ya
Dizi mi bu ,instagram da denk geldim ben adı neDün başladık 2.bölümü açtım bugün ❤
Yunus emre ❤ izle mutlaka ilk bölümden vazgeçme ama. Yutubda bütün bölümleri varDizi mi bu ,instagram da denk geldim ben adı ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?