Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bugün komple dip köşe girişecektim kızın uyumayacağı tuttu. Sadece oturma odasını halledebildim. Pencere, perde, kapı, koltuklar komple elden geçti. Artık oda oda giderim yapacak bir şey yok
Eline sağlık canım

İyi geceler kızlar...
Bende biraz nöbet tutacağım lakin gece uyku bastırınca dalarım muhtemelen..
Ablamlardayız eşim de yola çıktı iş dolayısıyla eve geçemedim yarında buradayız hayırlısı olsun artık.
Normale dönemiyorum şu geçen günlere bakınca eski günlerimizi çocukluğumuzu çok özledim.Bugünümüze de hamd olsun tabi.
Sobayı, tüplü TV yi,çamurda oynamayı,sokakta futbol oynamayı,sek sek çizmeyi, avluda piknik yapıp çadır kurmayı, farklı otları toplayıp yemek yapmayı,lastik zıplamayı herşeyi.
Ne oyunlar vardı biz de yedi taş çok severdim,kama,kuz beş heryeri yazardık
Böyle işte bikaç müzikler de ablamla bana eskiyi hatırlattı..

Aktif Lora , Nane Limon Kabugu geçmiş olsun kızlar Allah şifa versin göz çok hassas çok iyi bakın lütfen.Kontrolü asla aksatmayın, hele ki enfeksiyonlar asla ihmale gelmez
Benimde gözde sıkıntılar var bi de çok söyleyen insanlar vardı bi maşallah demezlerdi.Nazar değiyor diye düşünüyorum.Halbuki önemli olan sağlıklı olması belki erken yaşta gözlerim gidebilir ama ne kadar yaşayacağımızda belli değil.

Adana'da depremi hafif sallantıyla atlatırsa inş.kızlar buradaki insanlar da rahatlar biraz olsun.
Maalesef burada tedirginlik var haliyle Rabbim e emanetiz annemler hepimiz bi yerlerde uyuyoruz ama deprem ansızın yakalıyor bu da bi gerçek.
O gün akşam üzeri eve döndük parktan üstlerimizi değişip oturuyorduk çocuklarla.
Deprem çantam hazır koridordaydı lakin çok başka birşey yaa soğukkanlılığını korumak çok zor.
Çocuklara koltuğu sallamayın diyodum aniden jeton düştü hızlı yağmur dolu yağar ya o şekilde sesler geldi pencerelerden anladım saniyeler içinde sonrası panikle kaçış.

Sağol canım. Evet nazardan olduğunu bir ara bende düşündüm geçse duzelse dışarı ciktigimda akşam olmadan yine şişiyor.
Emanet sonuçta iyi bakmamız gerekir ömrümüzün sonuna kadar

Malesef o an planladigin gibi olmaz Rabbim bidaha yaşatmasın.

sanada geçmiş olsun .....benim rahatsızlığım uzun süren uykusuzluktan artıyor eşim dışında gözlerin güzel diyenim de yok benimki nazar değildir o yüzden ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…