- 2 Ağustos 2013
- 38.458
- 129.736
- 798
Eline sağlık canımBugün komple dip köşe girişecektim kızın uyumayacağı tuttu. Sadece oturma odasını halledebildim. Pencere, perde, kapı, koltuklar komple elden geçti. Artık oda oda giderim yapacak bir şey yok
Teşekkür ederim negom. Valla iyi geldi oturdukça düşünüp duruyorum yoksaEline sağlık canım
Hepimizin ihtiyacı var hayat bir şekilde devam ediyor elimizi ayağımızı çekemeyiz her şeyden.Teşekkür ederim negom. Valla iyi geldi oturdukça düşünüp duruyorum yoksa
Öyle gerçekten. İlk günler çok fenaydım kızımla bile doğru düzgün ilgilenemedim. Dedim böyle olmaz kendine gel.Hepimizin ihtiyacı var hayat bir şekilde devam ediyor elimizi ayağımızı çekemeyiz her şeyden.
Başlayayım ben de inşallahYunus emre ❤ izle mutlaka ilk bölümden vazgeçme ama. Yutubda bütün bölümleri var
Sağol canım. Evet nazardan olduğunu bir ara bende düşündüm geçse duzelse dışarı ciktigimda akşam olmadan yine şişiyor.Aktif Lora , Nane Limon Kabugu geçmiş olsun kızlar Allah şifa versin göz çok hassas çok iyi bakın lütfen.Kontrolü asla aksatmayın, hele ki enfeksiyonlar asla ihmale gelmez
Benimde gözde sıkıntılar var bi de çok söyleyen insanlar vardı bi maşallah demezlerdi.Nazar değiyor diye düşünüyorum.Halbuki önemli olan sağlıklı olması belki erken yaşta gözlerim gidebilir ama ne kadar yaşayacağımızda belli değil.
Malesef o an planladigin gibi olmaz Rabbim bidaha yaşatmasın.Adana'da depremi hafif sallantıyla atlatırsa inş.kızlar buradaki insanlar da rahatlar biraz olsun.
Maalesef burada tedirginlik var haliyle Rabbim e emanetiz annemler hepimiz bi yerlerde uyuyoruz ama deprem ansızın yakalıyor bu da bi gerçek.
O gün akşam üzeri eve döndük parktan üstlerimizi değişip oturuyorduk çocuklarla.
Deprem çantam hazır koridordaydı lakin çok başka birşey yaa soğukkanlılığını korumak çok zor.
Çocuklara koltuğu sallamayın diyodum aniden jeton düştü hızlı yağmur dolu yağar ya o şekilde sesler geldi pencerelerden anladım saniyeler içinde sonrası panikle kaçış.
Evet tüm gün evde olmazsın eve girdikten bir buçuk saat sonra deprem olur.Malesef o an planladigin gibi olmaz Rabbim bidaha yaşatmasın.
AminnnMalesef o an planladigin gibi olmaz Rabbim bidaha yaşatmasın.
sanada geçmiş olsun .....benim rahatsızlığım uzun süren uykusuzluktan artıyor eşim dışında gözlerin güzel diyenim de yok benimki nazar değildir o yüzden ...Aktif Lora , Nane Limon Kabugu geçmiş olsun kızlar Allah şifa versin göz çok hassas çok iyi bakın lütfen.Kontrolü asla aksatmayın, hele ki enfeksiyonlar asla ihmale gelmez
Benimde gözde sıkıntılar var bi de çok söyleyen insanlar vardı bi maşallah demezlerdi.Nazar değiyor diye düşünüyorum.Halbuki önemli olan sağlıklı olması belki erken yaşta gözlerim gidebilir ama ne kadar yaşayacağımızda belli değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?