Düzenli Evimiz & Hayatımız

sanada geçmiş olsun .....benim rahatsızlığım uzun süren uykusuzluktan artıyor eşim dışında gözlerin güzel diyenim de yok benimki nazar değildir o yüzden ...
Güldürdü bu mesajın küçüğün karnı ağrıyor gidemedi okula "niye hep bana nazar değiyor hasta oluyorum" diye ağlıyor
Dedim çocuğum karlara eriyen sulu yerlere iki gündür ayakların battı çıktı üşüteceksin karnın ağrıyacak dedim dinlemedin nazar değil o senin kudurukluğun

Benim büyük oğlanda öyle bana nazar edecekler diyor neyine edeceklerse diyorum(bir kere yaşadı ama oturduğu yerden ağlayarak kalktı )

Günaydın kızlar
Oğlan okulda .Kız kardeşim çocukları ben ve kizim evdeyiz.
Hamur mayaladim simit yapicam dedim değişiklik olsun.insallah elimin hamuruyla büyük artçiya yakalanmam
Iki makineyide calistirdim.
Kızkardeşim yarın gidecek
Çocuklar ve esimde sabah okula ise gidecekler.tek olucam evde.horflenmiyorda deyilim.okuldanda korkuyorum.ogluma dedim okul sallanirsa birbirinizi ezmeyin bekleyin dedim ama totalde nasil uygularlar bilmiyorum.
Kızda küçük ona daha cok korkuyorum bugün göndermedim zaten.

Korktuğunuza uğratmasın Allah

Ev temiz, toplu, çamaşır ütü yok.
Dünden yemek var.
Regl oldum enerjim de yok.
Kitap okur, haber izler, yatar öyle dururum.
Zaten canım bişey yapmak da istemiyor, vakit geçiririm çocuklar gelene kadar.
Misafirin ne zaman gelecekti?

sanada geçmiş olsun .....benim rahatsızlığım uzun süren uykusuzluktan artıyor eşim dışında gözlerin güzel diyenim de yok benimki nazar değildir o yüzden ...
Sağolasın. Uykusuzluk beni de rahatsız eder,toz,duman da öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…