- 26 Mart 2018
- 28.490
- 128.101
- 598
İyi öğlenlerHayırlı sabahlarEki Görüntüle 3208750
Bugün burada hava çok güzel, bahar belirtisi varS.a kızlar..
Oruca niyetlendim ama maalesef olmadı karnım ağrıyor.
Kahvaltı hazırladık çocuklarla kahvaltı yaptık.
Evi toparlar otururuz inş. çocukları bahçeye çıkarmak istiyorum.
Burada öyle cemre etkisini göstermeye başladı.Bugün burada hava çok güzel, bahar belirtisi var
Evet canım, ilk düşen havayaydıBurada öyle cemre etkisini göstermeye başladı.
Amin canim insallahKorktuğunuza uğratmasın Allah
Dün geldiler Nego.Misafirin ne zaman gelecekti?
Ben de...Çok yorgun hissediyorum
İçimizde bir parça kopmuş gibi bir boşluk hissi. Uzun süre de olacak bu ama insanoğlu unutuyor her şeyi unutma olmasaydı aklımızı yitirirdik.Dün geldiler Nego.
Güzel vakit geçirdik, biraz havamız değişti, hepimize iyi oldu.
Ama herkes bir değişik, hepimiz bir parça değişmiş gibiyiz. Bir sakinlik bir boşluk var...
Neyse işte anlamışsındır.
İyilerdi ama çok şükür, yaşadıklarını anlattılar, Allahım bir daha göstermesin ne diyeyim
Evet bir uyku hali. Gece herkes gibi bölük pörçük uyuyorum sürekli uyanınca gün içinde yorgun düşüyoruz. Geçmiş olsun bende iki gün okula git gel hamlamışım bacaklarım karın kaslarım bile ağrıyorBen de...
Zaten ağrım da var.
Hep uyuyasım var.
Küçüğümü uyuttum şimdi ben de uyurum belki.
Uyuşmuş gibiyim zaten.
Geçmiş olsun canımHayırlı günler sabah çocuklari gönderince temizlik yaptım bir banyo detaylı kaldı pis değil ama yapsam iyi olurdu. Başım ağrıyor daha bişey yapmicam
Sağol negomGeçmiş olsun canım
Evet canım bizimde 3,4 gündür böyle sıcak artık soğuklardan korkmayız inş.Bugün burada hava çok güzel, bahar belirtisi var
Her gün aklıma geliyor ordakiler evimin işini yaparken onlarda özenmiş temizlemisti kokular sıkmıştıBir saat sonramıza garantimiz yok...
Burası da öyle evde sıcaktan duramadıkBugün burada hava çok güzel, bahar belirtisi var
Geçmiş olsun loraHayırlı günler sabah çocuklari gönderince temizlik yaptım bir banyo detaylı kaldı pis değil ama yapsam iyi olurdu. Başım ağrıyor daha bişey yapmicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?