Düzenli Evimiz & Hayatımız

Misafirin ne zaman gelecekti?
Dün geldiler Nego.
Güzel vakit geçirdik, biraz havamız değişti, hepimize iyi oldu.
Ama herkes bir değişik, hepimiz bir parça değişmiş gibiyiz. Bir sakinlik bir boşluk var...
Neyse işte anlamışsındır.
İyilerdi ama çok şükür, yaşadıklarını anlattılar, Allahım bir daha göstermesin ne diyeyim

İçimizde bir parça kopmuş gibi bir boşluk hissi. Uzun süre de olacak bu ama insanoğlu unutuyor her şeyi unutma olmasaydı aklımızı yitirirdik.

Ben de...
Zaten ağrım da var.
Hep uyuyasım var.
Küçüğümü uyuttum şimdi ben de uyurum belki.
Uyuşmuş gibiyim zaten.
Evet bir uyku hali. Gece herkes gibi bölük pörçük uyuyorum sürekli uyanınca gün içinde yorgun düşüyoruz. Geçmiş olsun bende iki gün okula git gel hamlamışım bacaklarım karın kaslarım bile ağrıyor

Bugün burada hava çok güzel, bahar belirtisi var
Evet canım bizimde 3,4 gündür böyle sıcak artık soğuklardan korkmayız inş.
Bahçe evin içinden sıcak hatta.Doğalgaz yok bu yüzden odadan çıkınca evin içi dışardan soğuk oluyor.

Kızlar bu benim geçirdiğim 4.cü deprem ilki 98 depremi bilinç altımda var kesit kesit hatırlıyorum. Evimizin dış kapısı takılıyordu abim ve ben üst merdivenlerdeydik kapıyı takan usta bizi merdivenlerden çıkıp, kapıp kaçtı.
Abiyi sıkıca tuttuğumu hatırlıyorum tişörtünün rengini falan.Allah ondan razı olsun anınca dua ederim.
Kocaman bahçemiz vardı babamlar çadır kurdu orada uyuyordum bi süre şimdi öyle bir imkanımız da yok tabi.
4.cü de Kahramanmaraş merkezli deprem sonrası da iki hafta içerisinde 3. cü defa olan

Bir saat sonramıza garantimiz yok...

Her gün aklıma geliyor ordakiler evimin işini yaparken onlarda özenmiş temizlemisti kokular sıkmıştı
Ayette de diyor ya ..Kendilerinin her yıl bir iki defa sınandıklarını görmüyorlar mı? Yine de tevbe etmiyor, öğüt almıyorlar...
Aldığımız ibretler insallah Kisa sürmez insan çabuk unutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…