- 2 Ağustos 2013
- 38.457
- 129.728
- 798
Çok sevindim canım ya gözlerim dolduCanlarolaylı ama sonu beni mutlu edicek şekilde yeğenime gidiyorum .6.yas günü cumartesi günü
İlk defa yanında buluncam doğum günün de eltim gslcsk sağolsun
Öğlen binicez trene dönüşte de otobsle gelcez kardesmle ayy nasıl sevincliim anlatamam
Kaç senedir ablama gittiğim yok .
Yarın temizlk çarşı yemek işlerini halledicem
En son 2/3 sene önce 1 günlüğüne gitmistik ablama okadar başka gitmedim
Çok şükür rabbim çok şükür
Sweetim çok sağol cnm uzaklık çok kötü gerçektenÇok sevindim canım ya gözlerim doldu
Sevindim canım güzel vakit geçirirsiniz umarım.Canlarolaylı ama sonu beni mutlu edicek şekilde yeğenime gidiyorum .6.yas günü cumartesi günü
İlk defa yanında buluncam doğum günün de eltim gslcsk sağolsun
Öğlen binicez trene dönüşte de otobsle gelcez kardesmle ayy nasıl sevincliim anlatamam
Kaç senedir ablama gittiğim yok .
Yarın temizlk çarşı yemek işlerini halledicem
En son 2/3 sene önce 1 günlüğüne gitmistik ablama okadar başka gitmedim
Çok şükür rabbim çok şükür
Sağolasın negom umarımSevindim canım güzel vakit geçirirsiniz umarım.
Çok güzel vakit geçirmen dileğiyle canımSweetim çok sağol cnm uzaklık çok kötü gerçektenyılda bir goruyosun gerçi benim ev durumu yüzünden ama olsun uzaklık zor valla tek yeğen ilk vevtek göz ağrım için
Senin için çok sevindim çok güzel zaman geçir evdekileri unut bir süreSweetim çok sağol cnm uzaklık çok kötü gerçektenyılda bir goruyosun gerçi benim ev durumu yüzünden ama olsun uzaklık zor valla tek yeğen ilk vevtek göz ağrım için
Sağol canım aynen öyle olcakSenin için çok sevindim çok güzel zaman geçir evdekileri unut bir süre
Ben bunu şimdi gördüm negomAktif Lora nerdesin küçük kardeşim
Ben buna niye çok güldüm ya tovbee yarabbimTövbe estağfurullah mal mısınız siz daha neler
Ne güzel adım atmaları inşallah huzurunuz daim olur. Küskün durmak ağırlık yapıyor insanaKızlar benim için asrın olayı yaşandı..
Hala şoktayım
Eltim ve görümcem bize geldiler bayağdır küsüz.
Sanırım öleceğim son kez helalleşmek oldu bu.
çünkü karşımdaki insanlar haksızda olsa asla adım atmayan birileri.Bu yüzden küslüğümüz uzun süre devam etti.
Ben nasıl garipsedim size anlatamam.
Kotu bir sey yok degilmi askommBen bugün sabah sinirliydim biraz ancak kendime geldim. Evi toplamistim eşim evdeydi akşam üstü gitti mutfak topladım yemek yaptım sadece
Yok yok bilakis sonradan iyi yaptığıma karar verdimKotu bir sey yok degilmi askomm
İnşallah daim olur, ders almışlardır depremdenKızlar benim için asrın olayı yaşandı..
Hala şoktayım
Eltim ve görümcem bize geldiler bayağdır küsüz.
Sanırım öleceğim son kez helalleşmek oldu bu.
çünkü karşımdaki insanlar haksızda olsa asla adım atmayan birileri.Bu yüzden küslüğümüz uzun süre devam etti.
Ben nasıl garipsedim size anlatamam.
Depremden dolayı mı canım, başka bir şey mi varSelam kizlaar, herkes iyidir inşallahkeyfim yoktu bayadir giresim gelmiyordu buralara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?