Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ne güzel adım atmaları inşallah huzurunuz daim olur. Küskün durmak ağırlık yapıyor insana
Amin inşallah canıminsan bazen kendini kötü hissediyor ama alışmıştım kabullendim.
Neyse bakalım kalıcı olur ama öyle sırtımı yaslayıpta güven duymam belki hiçbir zaman olmayacak.Belkide uzun zaman alacak.
İnşallah daim olur, ders almışlardır depremden
İnş.canım bence de deprem hepimize büyük bir ders verdi.
Çok boş geliyor herşey zaten bana.Dünya da bi o kadar bomboş.

Bugün fay oldukça hareketli kızlar.
İki defa baş dönmesi yaşadım koridorun avizesi çok hassas gidip baktım hafiften sallanıyordu.
Hatay da 5.0 oldu onu da hissettik sanırım Adana da 3.5 gibi birşey bütün algılarımız açık olduğu için en ufak artçıyı da hisseder olduk.

Sağol canım aynen öyle olcak
Gitmeden kötü olcagima gidip kötü olayim
Yarın hediye Alicam pasama.
Ayrıca döviz çok seviyormuş merak ediyormus
Dolar Euro alcam :)) ufak bişi tabi
İyi tatiller olsun Tubisim, hakediyorsun değişiklik seninde hakkın.

Nego geçmiş olsun. İnşallah şimdi daha iyisindir.

Tubismavis senin adına çok sevindim. Bir süre kafanı dağıtmak, dinlenmek, ablanla görüşmek çok iyi gelecektir sana canım. :) umarım çok güzel zaman geçirirsin.

Teneffus Zili çok sevindim. İnşallah görümcen ve eltin ile bundan sonra her şey çok daha iyi olur. Hiç umulmadık anda bir şeyler dank ediveriyor. İnşallah kayınvaliden ile de muhabbetiniz güzelleşir canım. Böyle şeyler iç huzuru çok bozuyor çünkü.

Son birkaç sayfayı okuyabildim sadece. Ayrıca hasta olanlara şifa, darda olanlara kolaylık diliyorum Allah tan.

Bugün;
Yatağı topladım,
Kahvaltı hazırladım,
Bulaşık makinasını boşalttım,
Kahvaltı sonrası mutfağı topladım,
Kızımı dışarı çıkardım,
50 parça ütü yaptım, yerlerine yerleştirdim,
Kuruyan çamaşırları yerlerine koydum,
Yatak odasının tozunu aldım,
Bir makinası çamaşır yıkandı,
Akşam yemeği sonrası mutfağı topladım, elde yıkanacakları yıkadım,
Bulaşık makinasını çalıştırdım,
Ocağı ve tezgah arkasını sildim,
Cam kase kırıldı, mutfağı, salonu ve koridoru üç dört kez süpürdüm.

Şimdi kızımı uyutuyorum. Yanından kalkınca odasını toplayacağım, oturma odasına ve salona el atacağım, bulaşık makinasını boşaltıp, lavaboları ve tuvaleti temizlemeyi düşünüyorum.

Slm kizlar
Kızkardeşim gitti bugün.hep o otobüse binme anı en üzüldügüm
Alışıyor insan .kizimda ağladı onu teselli ettim
Eve gelince zaten canımda sıkkındı.kendimi ise verdim.
Balkonlar yikandi
2 banyo ve wc yikandi
Bütün halıları kaldırdım süpurdüm
Sildim.tozlar alındı.hersey yerli yerine kondu.
3mak.camasir yikandi.dahada var yarına artık. Yoruldum kahvalti hazirladim aksama.
Bugün marketten yumuşatıcı almıştım indirime girdi diye 1tane daha aldim.aksamda baktim esimde indirimden yumuşatıcı almis.bayagi gider.
Duş aldim hızlı olmaya çalıştım
Yarın kizim ilk defa okula gidecek yarı yıl tatilinden beri.
Kurufasulye ısladim yarin pisirrim Allah nasip ederse.
Insanın evini temizlemesi bile lüks biseymis

Yarın evde tek olacam.koltuğa oturunca sürekli sallanıyor gibi hissediyorum.
Derencim kendini oyalayacak şeyler bul, düşünme.
Ben bile o bölgede olmamama rağmen koltukta sürekli sallanıyormuşum gibi hissediyorum, gözüm hep avizede falan. Senin, sizlerin öyle olması çok normal. Ama düşünmemeye çalış.
Allah esirgesin, önüne geçemeyiz olacak olanın.
Sen oyalan korkutma kendini, Allah büyük

Teneffüscüm tahmin edebildim o hislerini..
Gelmişler madem insanlık etmişler, küslük insana ağırlık veriyor, üzerine yük gibi.
Sen sonuna kadar haklı bile olsan onların bu adımı karşısında normalleşmeye çalış bari. 3 günlük dünya işte....Her şey ne kadar da boş, kavgalar, küslükler. Ama işte insan, insan olamıyor bazen.
Hadi bakalım bundan sonra çok güven dolu güzel bir ilişki olmasa bile en azından küslük olmaz.

Sagol canim benim
Sarsıntı olursa koltugun kenarına geçeceğim kolon var orda.bitince evden çıkar direk çocukların okuluna giderim.ikisi yan yana zaten.yani planim bu .Rabbim uygulamayı nasip ederse

Tubismavis ablana gidecek olmandan dolayı yaşadığın sevinç hoşuma gitti. Duygulandım.
Allah sağlıkla kavuştursun, iyi eğlenceler olsun.
İnsan sevdikleriyle yakın yerlerde yaşasa hep keşke...
Neyse.
Güzel bir söz var.
"Aramızda dağ olsun, yeter ki sağ olsun"
Herkes yerinde iyi olsun da diye bazı hasretlere sabrediyoruz işte

Canım çok sağol Allah razı olsun

Yok canım ben kızgın olabilirim ama kindar bi yapım yok.
Yanıma gelinince unuturum.
Güler yüzle karşılayıp hal ve hatırlarını sordum.Uğurladım normal bi muhabbet ettik üst kattan inerken kapıdan uğradılar çocukların hepsi bizdeydi birşeyler yiyip oyun oynuyorduk. Belki kv demiştir büyük ihtimalle de öyledir. Kapıdan çocukları siz alın hemde barışmış olursunuz Teneffüsle diye.

Sağol mimesis sizin gibi insanlarla buradan kouşabildiğim için de gerçekten mutluyum.
Derdimi sevincimi paylaşabiliyorum karşılığıda çok özel güzel oluyor.Sonu güzel dileklerle bitiyor.
Allah razı olsun hepinizden.
İyi ki varsınız yüz yüze de tanışmak isterdim sizlerle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…