Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ya küs olmamak en guzeli ama baristigin insanla arayı duzelttikten sonra insNlar değişmediği için bi işe yaramıyor
Yani bende hep öyle oldu inşallah sizde olmaz.
Yani ben bazı insanlarla öleceğimi bilsem yine sevmem çünkü kişilikleri ayni.
Öbür dünyada hakkımı aramak isterim öyle üzmesi değil.
Yani bu benim düşüncem canim

Senin kalbin güzel
İyi olmuş. Bundan sonrasını da zaman gösterir

İnan ben de senin gibi düşünüyorum teneffüs. Allah senden de, hepinizden de razı olsun.

Geldim nego geldim.

Ebem agladi ablamlar abimler bizdeydi kac gundur annemi aldilar yanlarina onun hengamesi vardi

Amcamlarda kutahyaya yerlesecek onlarda bakmaya gitti sabah.

Kaldik ben bebem kocam bi basimiza veriyorum küsküyü ikisine

Şu dünyada yaşayacak 1 saatimiz bile kaldıysa o saatin ne zaman geleceğini düşünüp kendimizi paralamak yapacağımız en büyük hata.

Deprem konusunda da artık böyle düşünüyorum canlar. Takdir allahin. Olacaksa olacak bunu düşünmenin bize faydasi yok.

Biz tedbir alip tevekkül etmekten baska birsey yapamayiz artik.

1. Dereceden 3 akrabami kaybettim. Uzaktan 4 akrabam tanıdığım gitti. Ama yarın bende olmayabilirim.

Kendimi dövüp ağlayıp paralayamam. Yası tutmak lazim fakat bir yerde de birakmak lazim. Toparlanip yaşayacağım her dakikanin hakkini vermem lazim.

Zaman geriye gitmiyor. Sevdiklerimle son günümmüş gibi yaşayacağım artik.

Allah bir ömür ailelerimizle olmayi, sağlıkla huzurla nasip etsin bizlere.

Ne güzel ve ne doğru söyledin

Bir şey daha eklemek istiyorum, şu hayatta yarınımızın olup olmadığını bilmiyoruz. O yüzden bize eziyet eden ne varsa acımadan söküp atmalıyız, arkadaş, eş kim olursa olsun. Çünkü hayat sürekli eziyet çekmek için, üzülmek için çok kısa.

Bir de iyi insan olmak şiarımız olmalı Doğan hocamın çok sevdiğim bir sözünü bırakayım "madem insan doğdum, olabileceğim en iyi insan olmalıyım."

Hepinizi seviyorum Allah ömrünüz boyunca ayağınıza taş değdirmesin, sevdiklerinizin acısıyla sınamasın senin de tekrar başın sağ olsun canım benim JES rabbim bir daha yaşatmasın..

O yüzden bize eziyet eden ne varsa acımadan söküp atmalıyız, arkadaş, eş kim olursa olsun. Çünkü hayat sürekli eziyet çekmek için, üzülmek için çok kısa.
Bütün kalbim aklim ve ruhumla katiliyorum bu yazdığına. Diğerlerine de tabi. Ama bu benim hep ama hep kendime dediğim birsey.

Bütün kalbim aklim ve ruhumla katiliyorum bu yazdığına. Diğerlerine de tabi. Ama bu benim hep ama hep kendime dediğim birsey.

Önceden çok üzülür, kendimi yıpratırdım. Ama şu felaketten sonra her an her şey olabileceğini anladım. Ölsem de mutlu öleyim ya, çok bir şey değil gerçekten.

Haklısın ben defalarca barışmama rağmen eşimin annesi hiç bir zaman değişmedi.
Onun yapısı tamamen bana ters. Eşimin ablası çok değer verdiğim biriydi.
O beni çok kırmıştı cidden toplum içinde saygınlığımızı kaybettirdiler bizi bayağı bildiğin sarstı.
Eşimin yengesi ile hiçbir tartışmamız olmadı o kendisi benimle kv ile beraber küstü çok şaşırmıştım.Sen benden büyüksün yol gösterici olman lazım eşimin yengesi için söylüyorum.Eğer ki küslük olmasın istiyo olsa idi bayram da evime gelip bizleri barıştırırdı hatta. Nasıl bir durum anlamışsındır.
Çocukları ile aramız hiç bir zaman bozulmadı büyük küçük onlar bizi seviyor evimizden çıkmak istemiyorlar o derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…