Yok ben en kötüsünü düşündüğüm için bu plan bana pozitif geldi o yüzden nasip olursa yazmışım.iste şartlar kötü olunca kötünün iyisine sarılıyorsunUygulamak zorunda kalma da inşallah canım
Ya küs olmamak en guzeli ama baristigin insanla arayı duzelttikten sonra insNlar değişmediği için bi işe yaramıyorYok canım ben kızgın olabilirim ama kindar bi yapım yok.
Yanıma gelinince unuturum.
Güler yüzle karşılayıp hal ve hatırlarını sordum.Uğurladım normal bi muhabbet ettik üst kattan inerken kapıdan uğradılar çocukların hepsi bizdeydi birşeyler yiyip oyun oynuyorduk. Belki kv demiştir büyük ihtimalle de öyledir. Kapıdan çocukları siz alın hemde barışmış olursunuz Teneffüsle diye.
Senin kalbin güzelYok canım ben kızgın olabilirim ama kindar bi yapım yok.
Yanıma gelinince unuturum.
Güler yüzle karşılayıp hal ve hatırlarını sordum.Uğurladım normal bi muhabbet ettik üst kattan inerken kapıdan uğradılar çocukların hepsi bizdeydi birşeyler yiyip oyun oynuyorduk. Belki kv demiştir büyük ihtimalle de öyledir. Kapıdan çocukları siz alın hemde barışmış olursunuz Teneffüsle diye.
İnan ben de senin gibi düşünüyorum teneffüs. Allah senden de, hepinizden de razı olsun.Sağol mimesis sizin gibi insanlarla buradan kouşabildiğim için de gerçekten mutluyum.
Derdimi sevincimi paylaşabiliyorum karşılığıda çok özel güzel oluyor.Sonu güzel dileklerle bitiyor.
Allah razı olsun hepinizden.
İyi ki varsınız yüz yüze de tanışmak isterdim sizlerle.
Merhaba canım bende salihlideyim neresindensin okurken önüme çıktı merak ettimCanim misafir edebilirim sizi evim musait, manisa salihlideyim
Geldim nego geldim.JES nerdesin?
Bendeeeeee sana sarılsam keşkeUlen 3 aylar geldi kimsenin totoyu kesmeyecegim dedim bu deprem sonrasi kiyamam daha da kimseye. Hepinizi daha cok sarip sarmalayasim geliyor
Diyarbakir karpuzum özledin mi beniCanım benim
Ne güzel ve ne doğru söyledinŞu dünyada yaşayacak 1 saatimiz bile kaldıysa o saatin ne zaman geleceğini düşünüp kendimizi paralamak yapacağımız en büyük hata.
Deprem konusunda da artık böyle düşünüyorum canlar. Takdir allahin. Olacaksa olacak bunu düşünmenin bize faydasi yok.
Biz tedbir alip tevekkül etmekten baska birsey yapamayiz artik.
1. Dereceden 3 akrabami kaybettim. Uzaktan 4 akrabam tanıdığım gitti. Ama yarın bende olmayabilirim.
Kendimi dövüp ağlayıp paralayamam. Yası tutmak lazim fakat bir yerde de birakmak lazim. Toparlanip yaşayacağım her dakikanin hakkini vermem lazim.
Zaman geriye gitmiyor. Sevdiklerimle son günümmüş gibi yaşayacağım artik.
Allah bir ömür ailelerimizle olmayi, sağlıkla huzurla nasip etsin bizlere.
Bütün kalbim aklim ve ruhumla katiliyorum bu yazdığına. Diğerlerine de tabi. Ama bu benim hep ama hep kendime dediğim birsey.O yüzden bize eziyet eden ne varsa acımadan söküp atmalıyız, arkadaş, eş kim olursa olsun. Çünkü hayat sürekli eziyet çekmek için, üzülmek için çok kısa.
Bütün kalbim aklim ve ruhumla katiliyorum bu yazdığına. Diğerlerine de tabi. Ama bu benim hep ama hep kendime dediğim birsey.
Haklısın ben defalarca barışmama rağmen eşimin annesi hiç bir zaman değişmedi.Ya küs olmamak en guzeli ama baristigin insanla arayı duzelttikten sonra insNlar değişmediği için bi işe yaramıyor
Yani bende hep öyle oldu inşallah sizde olmaz.
Yani ben bazı insanlarla öleceğimi bilsem yine sevmem çünkü kişilikleri ayni.
Öbür dünyada hakkımı aramak isterim öyle üzmesi değil.
Yani bu benim düşüncem canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?