Düzenli Evimiz & Hayatımız

Canlarrrr 22 ocakta diyete baslaadim ve bugün tartıldımmm toplamda 6,05 kg vermişim ne kadar mutlu oldum çok şükür rabbim çok şükür dahada gidicek inşallah tüp bebek surecime kadar
Çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim canım.
Ben de günlerdir iştah gitti malum zaten hepimizin öyle.
Üzerine stres,regl bağırsak kramplarım oluyor çok hızlı çalışıyor resmen eridim.

Çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim canım.
Ben de günlerdir iştah gitti malum zaten hepimizin öyle.
Üzerine stres,regl bağırsak kramplarım oluyor çok hızlı çalışıyor resmen eridim.
Canım bilmez miyim durumunuzu rabbim feraha çıkarcaktır
Yazarken utandım ama sevincumi tutamadım

JES özledim beeee iyi ki geldin basın sağolsun canım
Dediğine aynen katılıyorum hepimizi güzel ve bol imanlı günler bekliyor
Ananemin diyisiyle rabbim hepimize İslami yaşatsın AMİN
Bu felaket hepimize bı ders oldu
Teneffus Zili senin kalbin zaten belli duyan belli bilen belli
Elbet haklinin haklılığı cikcsktir ortaya
Dün öğlen namazinda ağladim çok ama rabbim biliyor kimin ne olduğunu .
Ben çabalıyorum iyi insan olmaya
Rabbim kalbimi iyileştirsin iyi etsin hep diye dualarım
Hepimizin imtihanı farklı
Rabbim hayırlı kapılar açsın hepimize
Deprem bölgelerinde ve ya terk etmek zorunda kalanlara yardım etsin kardeşlerime
JES tüm kalbimle bende sana sarılıyorum

Sağol canım bom boş şeyler için yormuşuz bunca zaman kim haklı o bile önemsiz geliyor inan bana tubiş.
Sende ağlama üzme kendini lütfen.Ortam değişikliği iyi gelecektir sana.
Amin Tubiş amin gençliğimizden beri eşim ve benim için İslam her zaman önde gelir. Çocukları da öyle yetiştirmeye çalışıyoruz.
Umarım hakkıyla yaşayabiliriz.
Hakikati bulunca insan başka hiçbir şey kalbi mutmain etmiyor.

Kesinlikle öyle ağlamak iyi geldi yok uzmuyorum artık kendimi İslami yaşatsın derken ananemin sözü diye yanlış anlaşılmadım dimi tenefusum yaşanmıyor diye değil yani
Helal et lütfen kim ne ksdsr yaşıyor vs İslami sorgulamak için değil valla kalbinden belli ki zaten kalbini seveyim

Geldim nego geldim.

Ebem agladi ablamlar abimler bizdeydi kac gundur annemi aldilar yanlarina onun hengamesi vardi

Amcamlarda kutahyaya yerlesecek onlarda bakmaya gitti sabah.

Kaldik ben bebem kocam bi basimiza veriyorum küsküyü ikisine
Haklarında hayırlısı olsun jes herkes yerinde iyi olsun.

Sağol mimesis çok şükür

Yarın evde tek olacam.koltuğa oturunca sürekli sallanıyor gibi hissediyorum.
Canım o his bende de var her zaman oturduğum koltukta sallandığım için her oturuşumda sallanıyor sanıyorum. Tevekkül etmek lazım Allaha sığın.

Bende senin gibi düşünüyorum huylu huyundan vazgeçmiyor merhabadan öte olmuyor benim muhabbetim o insanlarla artık. Onlar kötülük yaparken hak hukuk düşünmüyor ama senden bir şey olmamış gibi davranmanı bekliyorlar.

Elhamdülillah müslümanız (buraya yazanlar için diyorum tanıyoruz birbirimizi çünkü) İslamda yas yoktur, biri vefat edince dövünerek ağlamak yoktur. İnnalillah ve inna ileyhi raciun diyoruz bir vefat haberi alınca, Allahtan geldik ona dönüyoruz. Deprem vs diye bakmaya gerek yok meseleye bu dünyaya geldiğimizde zaten sonunda öleceğimiz de belli değil miydi? Allah imanlı hayırlı ayıpsız ölüm nasip etsin önemli olan bu.
Babamın ölüm haberini alınca olduğum yere yığıldım eşim kaldırdı yatırdı üstümü örtüyor ne yapacağını şaşırdı. İkindi namazı vaktiydi kalktım namazımı kıldım sonra Kuran okudum. Bağırıp dövünmemin(aylarca ağladım ama sessiz)dünyadan elimi ayağımı çekmemin babama faydası yoktu, ona o saatten sonra fayda verecek şey ardından okunan Kuranı Kerim, yapılan hayır işleriydi. Yaramın merhemi Kuran oldu. Bu vesileyle söyleyeyim bilmeyenler lütfen öğrenin bu da benden size naçizane tavsiyem olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…