- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim canım.Canlarrrr 22 ocakta diyete baslaadim ve bugün tartıldımmm toplamda 6,05 kg vermişim ne kadar mutlu oldum çok şükür rabbim çok şükür dahada gidicek inşallahtüp bebek surecime kadar
Canım bilmez miyim durumunuzu rabbim feraha çıkarcaktırÇok güzel kilo vermişsin tebrik ederim canım.
Ben de günlerdir iştah gitti malum zaten hepimizin öyle.
Üzerine stres,regl bağırsak kramplarım oluyor çok hızlı çalışıyor resmen eridim.
Yok estağfurullah canım onun için yazmadım, amin.Canım bilmez miyim durumunuzu rabbim feraha çıkarcaktır
Yazarken utandım ama sevincumi tutamadım
Teşekkürler canımSenin kalbin güzel
İyi olmuş. Bundan sonrasını da zaman gösterir
Sağol canım bom boş şeyler için yormuşuz bunca zaman kim haklı o bile önemsiz geliyor inan bana tubiş.JES özledim beeee iyi ki geldin basın sağolsun canım
Dediğine aynen katılıyorum hepimizi güzel ve bol imanlı günler bekliyor
Ananemin diyisiyle rabbim hepimize İslami yaşatsın AMİN
Bu felaket hepimize bı ders oldu
Teneffus Zili senin kalbin zaten belli duyan belli bilen belli
Elbet haklinin haklılığı cikcsktir ortaya
Dün öğlen namazinda ağladim çok ama rabbim biliyor kimin ne olduğunu .
Ben çabalıyorum iyi insan olmaya
Rabbim kalbimi iyileştirsin iyi etsin hep diye dualarım
Hepimizin imtihanı farklı
Rabbim hayırlı kapılar açsın hepimize
Deprem bölgelerinde ve ya terk etmek zorunda kalanlara yardım etsin kardeşlerime
JES tüm kalbimle bende sana sarılıyorum
Kesinlikle öyle ağlamak iyi geldi yok uzmuyorum artık kendimiSağol canım bom boş şeyler için yormuşuz bunca zaman kim haklı o bile önemsiz geliyor inan bana tubiş.
Sende ağlama üzme kendini lütfen.Ortam değişikliği iyi gelecektir sana.
Amin Tubiş amin gençliğimizden beri eşim ve benim için İslam her zaman önde gelir. Çocukları da öyle yetiştirmeye çalışıyoruz.
Umarım hakkıyla yaşayabiliriz.
Hakikati bulunca insan başka hiçbir şey kalbi mutmain etmiyor.
Çok şükür canım yemek yiyince toparladım sağolNego nasıl oldun tansiyonun düzeldi mi
Haklarında hayırlısı olsun jes herkes yerinde iyi olsun.Geldim nego geldim.
Ebem agladi ablamlar abimler bizdeydi kac gundur annemi aldilar yanlarina onun hengamesi vardi
Amcamlarda kutahyaya yerlesecek onlarda bakmaya gitti sabah.
Kaldik ben bebem kocam bi basimiza veriyorum küsküyü ikisine
Adres ver sinirlendirenlerinBen bugün sabah sinirliydim biraz ancak kendime geldim. Evi toplamistim eşim evdeydi akşam üstü gitti mutfak topladım yemek yaptım sadece
Sağol mimesis çok şükürNego geçmiş olsun. İnşallah şimdi daha iyisindir.
Tubismavis senin adına çok sevindim. Bir süre kafanı dağıtmak, dinlenmek, ablanla görüşmek çok iyi gelecektir sana canım. :) umarım çok güzel zaman geçirirsin.
Teneffus Zili çok sevindim. İnşallah görümcen ve eltin ile bundan sonra her şey çok daha iyi olur. Hiç umulmadık anda bir şeyler dank ediveriyor. İnşallah kayınvaliden ile de muhabbetiniz güzelleşir canım. Böyle şeyler iç huzuru çok bozuyor çünkü.
Son birkaç sayfayı okuyabildim sadece. Ayrıca hasta olanlara şifa, darda olanlara kolaylık diliyorum Allah tan.
Canım o his bende de var her zaman oturduğum koltukta sallandığım için her oturuşumda sallanıyor sanıyorum. Tevekkül etmek lazım Allaha sığın.Yarın evde tek olacam.koltuğa oturunca sürekli sallanıyor gibi hissediyorum.
Bende senin gibi düşünüyorum huylu huyundan vazgeçmiyor merhabadan öte olmuyor benim muhabbetim o insanlarla artık. Onlar kötülük yaparken hak hukuk düşünmüyor ama senden bir şey olmamış gibi davranmanı bekliyorlar.Ya küs olmamak en guzeli ama baristigin insanla arayı duzelttikten sonra insNlar değişmediği için bi işe yaramıyor
Yani bende hep öyle oldu inşallah sizde olmaz.
Yani ben bazı insanlarla öleceğimi bilsem yine sevmem çünkü kişilikleri ayni.
Öbür dünyada hakkımı aramak isterim öyle üzmesi değil.
Yani bu benim düşüncem canim
Elhamdülillah müslümanız (buraya yazanlar için diyorum tanıyoruz birbirimizi çünkü) İslamda yas yoktur, biri vefat edince dövünerek ağlamak yoktur. İnnalillah ve inna ileyhi raciun diyoruz bir vefat haberi alınca, Allahtan geldik ona dönüyoruz. Deprem vs diye bakmaya gerek yok meseleye bu dünyaya geldiğimizde zaten sonunda öleceğimiz de belli değil miydi? Allah imanlı hayırlı ayıpsız ölüm nasip etsin önemli olan bu.Şu dünyada yaşayacak 1 saatimiz bile kaldıysa o saatin ne zaman geleceğini düşünüp kendimizi paralamak yapacağımız en büyük hata.
Deprem konusunda da artık böyle düşünüyorum canlar. Takdir allahin. Olacaksa olacak bunu düşünmenin bize faydasi yok.
Biz tedbir alip tevekkül etmekten baska birsey yapamayiz artik.
1. Dereceden 3 akrabami kaybettim. Uzaktan 4 akrabam tanıdığım gitti. Ama yarın bende olmayabilirim.
Kendimi dövüp ağlayıp paralayamam. Yası tutmak lazim fakat bir yerde de birakmak lazim. Toparlanip yaşayacağım her dakikanin hakkini vermem lazim.
Zaman geriye gitmiyor. Sevdiklerimle son günümmüş gibi yaşayacağım artik.
Allah bir ömür ailelerimizle olmayi, sağlıkla huzurla nasip etsin bizlere.
Maşallah tebriklerCanlarrrr 22 ocakta diyete baslaadim ve bugün tartıldımmm toplamda 6,05 kg vermişim ne kadar mutlu oldum çok şükür rabbim çok şükür dahada gidicek inşallahtüp bebek surecime kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?