Ben de ama hiç kalkıp hazırlayasım yok.Acıktım
Burdayım pinhanim sayfamda takılıyorum uslu uslu
Çok güzel kahvaltı hazırlarım laf aramızdaBen de ama hiç kalkıp hazırlayasım yok.
Hazır kahvaltıya uyanmak/çağrılmak isterdim
Genel olarak her gün isterim bunu
3 tane tost yaptim cocukalra biri kaldi gelin bölüsülelimÇok güzel kahvaltı hazırlarım laf aramızda
Hmmm, zayıflama çalışmaları heBurdayım pinhanim sayfamda takılıyorum uslu uslu
NegzelÇok güzel kahvaltı hazırlarım laf aramızda
Şükür diyelim canim❤Hmmm, zayıflama çalışmaları he
Gözüm aradı da,iyiysen mesele yok.
Ne güzel olurdu uzun uzun sohbet eşliğinde yerdikNegzel
Yakın olsam da gelsem
Üşenmesem ben de hazırlarım da işte
İyi diyelim iyi olalım inşallah.Şükür diyelim canim❤
Sen nasılsın?
Ah di mii..Ne güzel olurdu uzun uzun sohbet eşliğinde yerdik
Arkadaş aktivitelerine bakayım dedim, Negonun evine mi geldin sen?3 tane tost yaptim cocukalra biri kaldi gelin bölüsülelim
Gözlerim dolu dolu okudumElhamdülillah müslümanız (buraya yazanlar için diyorum tanıyoruz birbirimizi çünkü) İslamda yas yoktur, biri vefat edince dövünerek ağlamak yoktur. İnnalillah ve inna ileyhi raciun diyoruz bir vefat haberi alınca, Allahtan geldik ona dönüyoruz. Deprem vs diye bakmaya gerek yok meseleye bu dünyaya geldiğimizde zaten sonunda öleceğimiz de belli değil miydi? Allah imanlı hayırlı ayıpsız ölüm nasip etsin önemli olan bu.
Babamın ölüm haberini alınca olduğum yere yığıldım eşim kaldırdı yatırdı üstümü örtüyor ne yapacağını şaşırdı. İkindi namazı vaktiydi kalktım namazımı kıldım sonra Kuran okudum. Bağırıp dövünmemin(aylarca ağladım ama sessiz)dünyadan elimi ayağımı çekmemin babama faydası yoktu, ona o saatten sonra fayda verecek şey ardından okunan Kuranı Kerim, yapılan hayır işleriydi. Yaramın merhemi Kuran oldu. Bu vesileyle söyleyeyim bilmeyenler lütfen öğrenin bu da benden size naçizane tavsiyem olsun.
Bende çok severim bizim ailede (ablamlar) çok severiz uzun uzun kahvaltıyıAh di mii..
Çok severim uzun süren kahvaltı sofralarını, toplamadan masada oturup sohbet etmeyi.
Güzel olurdu Negoş. Hayali bile güzel oldu.
Eline sağlık
Aynen canim.bazen diyorum ölümden kaçış yok.depremden kurtulup arabasıyla tıra çarpıp ölenleri duydum.bide heralde bugün üniversite öğrencilerini marastan başka ile götüren otobüs kaza yapmış 1öğretmen bi öğrenci vefat etmiş.mutlaka bi sebeb bulacak bugün yada yarın.Canım o his bende de var her zaman oturduğum koltukta sallandığım için her oturuşumda sallanıyor sanıyorum. Tevekkül etmek lazım Allaha sığın.
ben buralardayim zaten deynepArkadaş aktivitelerine bakayım dedim, Negonun evine mi geldin sen?
Not:Tostun ziyan olmasın, bana verebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?