Düzenli Evimiz & Hayatımız

ben buralardayim zaten deynep nasilsin yanina sodada vereyim mi erisin gitsin
Ohh ne güzel, zamanım olsa ben de gelirdim, Nego yine günlük ödev veriyor mu?
Tost istediğime bakma, sabah saatlerinde iştahım olmuyor benim, en az saat 11 olacakAz önce canım kahve istedi yaptım, içtim ama güzel olmamıştı. Sodaya hayır diyemem, alayım

Öyle canım ne zaman bilemiyoruz elimizden gelen tedbiri alıcaz gerisi takdiri ilahi.

Selamünaleyküm kızlar. Nasılsınız? Benim telefonum evde hala çekmiyor. Dışarıdan yazıyorum şimdi. Hepinizi öpüyorum
bu hatun da yok uzun zamandir takip ettigim uyelere bakiyorum da ..aksam ne yapsam topiginde cok konusuyorduk

veriyor ama bu aralar sakin ortalik odev yok ama toparlanalim gelir odevler kimsenin is yapasi yok :/

Herkese hayırlı cumalar kızlar. neredeyse bir aydır eve doğru düzgün dokunmadım öyle üstten toparlıyordum sadece. bugün başladım temizliğime. Yatak odasını hallettim kızımı uyuttum şimdi. Diğer odalara geçeceğim.eşim 2 haftadır malatya'daydı O da bugün dönüyor inşallah. Rabbim herkese sağlık huzur versin

Yok canım neden yanlış anlayayım Tubiş
Ninen çok güzel söylemiş hoşuma gitti, benimle aynı düşüncede birilerini duymak işte ne hoş.
Gerçek huzur yalnızca İslam'da dır zaten.
Allah milletimizi,insanımızı korusun çok temiz insanlar var bu ülkede yaşlılarımız bambaşka.
Şu tiktoklar falan çıktı çıkalı gençlerimizi bozmaya başladılar,kötü amaçlı kullanılmaz inş.Benim sosyal medyayla falan aram hiç yoktur burası hariç.

Benim de insta face var ama eskisi gibi değil daha çok burayla bağlantılıyim

bu hatun da yok uzun zamandir takip ettigim uyelere bakiyorum da ..aksam ne yapsam topiginde cok konusuyorduk
Ay evet ben bu üyeyi cok seviyordum. Yemek topiginde cok yazmıştık dertlesmistik ama biranda ortadan yok oldu
Eğer bizi okuyorsun linkin falan degistiyse yaz bize olurmu.

Yatakları topladım
Alezler dahil nevresimleri çıkardım yıkadım astım
Evi topladım süpürdüm
Süpürgeyi iç dış temizledim
Bulaşık makinesini boşalttım
Kahvaltı bulaşıklarını elimde yıkadım
Lavaboyu klozeti ovdum banyoyu yıkadım
Telefon temizliği yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…