Ohh ne güzel, zamanım olsa ben de gelirdim, Nego yine günlük ödev veriyor mu?ben buralardayim zaten deynepnasilsin yanina sodada vereyim mi erisin gitsin
Öyle canım ne zaman bilemiyoruz elimizden gelen tedbiri alıcaz gerisi takdiri ilahi.Aynen canim.bazen diyorum ölümden kaçış yok.depremden kurtulup arabasıyla tıra çarpıp ölenleri duydum.bide heralde bugün üniversite öğrencilerini marastan başka ile götüren otobüs kaza yapmış 1öğretmen bi öğrenci vefat etmiş.mutlaka bi sebeb bulacak bugün yada yarın.
Esim bile diyor bizim koltuklar fazlami sallanmaya başladı.dedim o psikolojiden.
Rabbim ne zaman isterse alır emanetini
bu hatun da yok uzun zamandir takip ettigim uyelere bakiyorum da ..aksam ne yapsam topiginde cok konusuyordukSelamünaleyküm kızlar. Nasılsınız? Benim telefonum evde hala çekmiyor. Dışarıdan yazıyorum şimdi. Hepinizi öpüyorum
veriyor ama bu aralar sakin ortalikOhh ne güzel, zamanım olsa ben de gelirdim, Nego yine günlük ödev veriyor mu?
Tost istediğime bakma, sabah saatlerinde iştahım olmuyor benim, en az saat 11 olacakAz önce canım kahve istedi yaptım, içtim ama güzel olmamıştı. Sodaya hayır diyemem, alayım
Yok canım neden yanlış anlayayım TubişKesinlikle öyle ağlamak iyi geldi yok uzmuyorum artık kendimiİslami yaşatsın derken ananemin sözü diye yanlış anlaşılmadım dimi tenefusum yaşanmıyor diye değil yani
Helal et lütfen kim ne ksdsr yaşıyor vs İslami sorgulamak için değil valla kalbinden belli ki zaten kalbini seveyim
Benim de insta face var ama eskisi gibi değil daha çok burayla bağlantılıyimYok canım neden yanlış anlayayım Tubiş
Ninen çok güzel söylemiş hoşuma gitti, benimle aynı düşüncede birilerini duymak işte ne hoş.
Gerçek huzur yalnızca İslam'da dır zaten.
Allah milletimizi,insanımızı korusun çok temiz insanlar var bu ülkede yaşlılarımız bambaşka.
Şu tiktoklar falan çıktı çıkalı gençlerimizi bozmaya başladılar,kötü amaçlı kullanılmaz inş.Benim sosyal medyayla falan aram hiç yoktur burası hariç.
Ay evet ben bu üyeyi cok seviyordum. Yemek topiginde cok yazmıştık dertlesmistik ama biranda ortadan yok oldubu hatun da yok uzun zamandir takip ettigim uyelere bakiyorum da ..aksam ne yapsam topiginde cok konusuyorduk
Valla bende istiyorum ama güvenemedim ben bı turlu damlatir vs vazgeçtim sonradanHanımlar, Spreyli Mop Kullanan var mı?
Önerir misiniz?
Günlük dökülen şeyler için iyi deniyor ama ayrıntılı temizliğe uygun değil bence.Hanımlar, Spreyli Mop Kullanan var mı?
Önerir misiniz?
O şehir değiştikten sonra girmeyi bıraktı siteye.Ay evet ben bu üyeyi cok seviyordum. Yemek topiginde cok yazmıştık dertlesmistik ama biranda ortadan yok oldu
Eğer bizi okuyorsun linkin falan degistiyse yaz bize olurmu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?