İşler olmasa
Ne kursuna gideceksin loraSabah evi topladım supurdum toz aldım kendi kişisel rutinimi eksiksiz yaptım bugün kızıma park sozum vardı hava güzel bı çıkarız. Kursa kayıt olmuştum saatleri ayarlanmamisti hallolmus şimdi hevesim yok ama belki iyi gelir.
Osmanlıca canımNe kursuna gideceksin lora
Ben bir ara heveslendim pratik olur diye ama aynı bezle silecek ne kadar hijyenik olur diye vazgeçtim.Hanımlar, Spreyli Mop Kullanan var mı?
Önerir misiniz?
Uzun zamandır bende istiyorum ama kararsızım, sanırım alıp denemek lazımValla bende istiyorum ama güvenemedim ben bı turlu damlatir vs vazgeçtim sonradan
Doğrudur, günlük temizlik için istiyodum aslında, hergun kova hazirlamak-degismek zor geliyor.Günlük dökülen şeyler için iyi deniyor ama ayrıntılı temizliğe uygun değil bence.
4 adet havlusu var sanırım, yıkanabilir.Ben bir ara heveslendim pratik olur diye ama aynı bezle silecek ne kadar hijyenik olur diye vazgeçtim.
Yine de günlük temizliklerde kullanmak faydalı olabilir.
Ne çok şey yapmışsın eline sağlık.Bugün yoğun geçti.. bütün evi temizledim (sarma,börek ,kapak tatlısı ,profiterol yaptım .yoğurtlu makarna salatası ve kurabiye yaptım ...çaya misafirim var Allah'a emanet olun görüşürüz
Ben bi aldım sprey kısmı paslandı fışkırtmamaya başladı. Pek sevmemiştim zatenHanımlar, Spreyli Mop Kullanan var mı?
Önerir misiniz?
Gün menülerine bayılıyorumBugün yoğun geçti.. bütün evi temizledim (sarma,börek ,kapak tatlısı ,profiterol yaptım .yoğurtlu makarna salatası ve kurabiye yaptım ...çaya misafirim var Allah'a emanet olun görüşürüz
Arada yapmak lazım yaGün menülerine bayılıyorumellerine sağlık
Inşallah mutludur bi sıkıntısı yokturO şehir değiştikten sonra girmeyi bıraktı siteye.
Valla yaArada yapmak lazım ya
4 adet havlusu var da, bir temizlikte 4 havluyu da kullanacak mıyız? Hayır sanırım.Uzun zamandır bende istiyorum ama kararsızım, sanırım alıp denemek lazım
Doğrudur, günlük temizlik için istiyodum aslında, hergun kova hazirlamak-degismek zor geliyor.
4 adet havlusu var sanırım, yıkanabilir.
Almiyim kalsın o zaman, teşekkür ederimBen bi aldım sprey kısmı paslandı fışkırtmamaya başladı. Pek sevmemiştim zaten
Şayet alacak olsam 4 havlusunu da tek temizlikte kullanırdım, ama vazgeçtim sanırım4 adet havlusu var da, bir temizlikte 4 havluyu da kullanacak mıyız? Hayır sanırım.
Neyse.
Bence günlük mutfakta falan iyi olabilir bence.
Kova hazırlamaya ben de üşeniyorum çokca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?