- 2 Ağustos 2013
- 38.455
- 129.712
- 798
Şimdi doldurdun mopa spreyi. Her odayı silişinde bir havluyu değiştirecektin he?
Hergun birbirinden bağımsız yerler sallanmaya başladı inşallah biter
Ayyh ne bilim, 4 odam var her oda için bir havlu kullanırım diye düşünmüştüm ama senin dediğin gibi de olabilirŞimdi doldurdun mopa spreyi. Her odayı silişinde bir havluyu değiştirecektin he?
Yapma Vera, şurda biz bizeyiz
İnşallah canım, hepimizin psikolojik ve sağlık problemi çıkacak bu gidişleHergun birbirinden bağımsız yerler sallanmaya başladı inşallah biter
Öyle valla bebişi emzirirken dalar gibi oluyodum tedirginlikten uyuyamadım. depremi Kanepe de hissettim en son ki depremi şimdi sallanıyorum sanıyorum en ufak şeyde.İnşallah canım, hepimizin psikolojik ve sağlık problemi çıkacak bu gidişle
Çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim. Siirtte, Şu son depremden sonra hergun sarsılıyoruz. Artçılar buradan hissediliyor bazen.Çok geçmiş olsunHangi ildesiniz?
Avizeye bakmaktan boyun fıtığı olacağızÖyle valla bebişi emzirirken dalar gibi oluyodum tedirginlikten uyuyamadım. depremi Kanepe de hissettim en son ki depremi şimdi sallanıyorum sanıyorum en ufak şeyde.
mutfakta yakalandım 2.depremde komşunun çocuklarının çığlıkları ile arada komşu bağırıyor çocuklara ben deprem mi acaba diyorum hemen avize kontrolü yapıyorum.
Orası da güvenli kabul edilen bölgelerden. Büryan çok güzel bu aradaTeşekkür ederim. Siirtte, Şu son depremden sonra hergun sarsılıyoruz. Artçılar buradan hissediliyor bazen.
Eruh ilçesinden fay hattı geçiyor, hakkari ve Bingöl için deprem uyarısı yapılıyor. Her iki il de buraya çok yakın. O yüzden tedirginim biraz. Evet büryan çok güzel, yediniz mi?Orası da güvenli kabul edilen bölgelerden. Büryan çok güzel bu arada
Ben hissetmedim hissedenlere geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?