Düzenli Evimiz & Hayatımız

Eruh ilçesinden fay hattı geçiyor, hakkari ve Bingöl için deprem uyarısı yapılıyor. Her iki il de buraya çok yakın. O yüzden tedirginim biraz. Evet büryan çok güzel, yediniz mi?
Evet Siirtte yedim. Onu yemek için tekrar gelinebilir. Çok beğendim

Kızlar nerede deprem oluyorsa, olduysa artık takip edemiyorum her yerde oluyor ve kimler hissettiyse çok geçmiş olsun.RABBİM cümlemizi korusun ALLAH emanet olun
Arkadaşlar söyledi Konya da bile olmuş güya fay hattı yok.Niğde de olmuş 4.5 buradan yazlığına gidenler vardı demek ki bu depremlerden kaçış yok. Çok şaşkınım Allah a emanetiz.

Tam uyumak üzereyken Akdeniz Bölgesinde 4.2 olmuş şimdi gel de tedirgin olma.
Kıbrıs ta bekleniyor deprem Adana' yı da etkileyebilirmiş Tsunami riski de var deniliyor İskenderunda da.
Burada Malatyadan dolayı sallandı, 4.7 şimdi. Alıştım diyorum, yine de çok korkuyorum

Kızlar nerede deprem oluyorsa, olduysa artık takip edemiyorum her yerde oluyor ve kimler hissettiyse çok geçmiş olsun.RABBİM cümlemizi korusun ALLAH emanet olun
Aynen öyle ya takip edemiyorum artık tahmin edemicegimiz yerler de oluyor geçenlerde sitede Konya Niğde güvenli diyorlardı rabbim affet

Burada Malatyadan dolayı sallandı, 4.7 şimdi. Alıştım diyorum, yine de çok korkuyorum
Off ya bende alışacağım diyorum yine anlık korku sarıyor özellikle geceleri gündüz daha iyiyiz.
Geçmiş olsun burada Allah beterinden korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…