- 26 Mart 2018
- 28.489
- 128.101
- 598
Evet Siirtte yedim. Onu yemek için tekrar gelinebilir. Çok beğendimEruh ilçesinden fay hattı geçiyor, hakkari ve Bingöl için deprem uyarısı yapılıyor. Her iki il de buraya çok yakın. O yüzden tedirginim biraz. Evet büryan çok güzel, yediniz mi?
Bu deprem öncesi de gürün sürekli deprem olan bir bölgeSivas'ta 3.5 büyüklüğünde bir deprem daha olmuşAllah'ım sen koru
Rabbim korusunBu deprem öncesi de gürün sürekli deprem olan bir bölge
Arkadaşlar söyledi Konya da bile olmuş güya fay hattı yok.Niğde de olmuş 4.5 buradan yazlığına gidenler vardı demek ki bu depremlerden kaçış yok.Kızlar nerede deprem oluyorsa, olduysa artık takip edemiyorum her yerde oluyorve kimler hissettiyse çok geçmiş olsun.RABBİM cümlemizi korusun ALLAH emanet olun
Burada Malatyadan dolayı sallandı, 4.7 şimdi. Alıştım diyorum, yine de çok korkuyorumTam uyumak üzereyken Akdeniz Bölgesinde 4.2 olmuş şimdi gel de tedirgin olma.
Kıbrıs ta bekleniyor deprem Adana' yı da etkileyebilirmiş Tsunami riski de var deniliyor İskenderunda da.
Aynen öyle ya takip edemiyorum artık tahmin edemicegimiz yerler de oluyor geçenlerde sitede Konya Niğde güvenli diyorlardıKızlar nerede deprem oluyorsa, olduysa artık takip edemiyorum her yerde oluyorve kimler hissettiyse çok geçmiş olsun.RABBİM cümlemizi korusun ALLAH emanet olun
Tuğbişim uykular haram oldu gibi aman
Off ya bende alışacağım diyorum yine anlık korku sarıyor özellikle geceleri gündüz daha iyiyiz.Burada Malatyadan dolayı sallandı, 4.7 şimdi. Alıştım diyorum, yine de çok korkuyorum
Afetten etkilenen illere eklendi zaten hasarlı ev çok orada.Bu deprem öncesi de gürün sürekli deprem olan bir bölge
Çok şükür negomİyiyiz merak etmeyin.
Canim geçmiş olsun.insallah hisetmemissinizdir.rasathane yüklü bende oda çıldırdı heralde bildirimlere yetişemiyor.sivas ın bildirimi gelmedi ama bingöl geldi 4.4.Hanımlar lütfen sakin olun artçılar olacak psikolojiniz bozulacak yapmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?