Bende de yüklü ama bildirim gelmiyor ayarını da açtım ama yeniden baktım bakalım gelecek miCanim geçmiş olsun.insallah hisetmemissinizdir.rasathane yüklü bende oda çıldırdı heralde bildirimlere yetişemiyor.sivas ın bildirimi gelmedi ama bingöl geldi 4.4.
Teşekkür ederim herkese bu aradaCanim geçmiş olsun.insallah hisetmemissinizdir.rasathane yüklü bende oda çıldırdı heralde bildirimlere yetişemiyor.sivas ın bildirimi gelmedi ama bingöl geldi 4.4.
Hayırlı olsun canım iyi yapmışsınOsmanlıca canım
Sık sık güncelleme yap ben de sonradan geliyordu bildiri.Bende de yüklü ama bildirim gelmiyor ayarını da açtım ama yeniden baktım bakalım gelecek mi
Gerek yok aslında o bildirimler de paniğe sebep oluyorSık sık güncelleme yap ben de sonradan geliyordu bildiri.
Hızlıca birçok sayfa okudum güzel mesajlarınızı gördüm. Tesadüf diye bir şey yoktur nasip vardır bu kadar güzel kadınların burda toplanması gibi ❤
Hepimizde olduğu gibi bende bi gün çok daha mücadeleci bi gün dibe yanaşmış şekilde ilerliyorum.
Hamdolsun inancımız bakış açımız sevdiklerimiz ayakta tutuyor yoksa biraz dibe yanaşınca düşerdik hepimiz.
Tubiş sevincini okurken gülümsedim yolun açık olsunİlk defa trene bincez kardeşimleayrı vagonlarda bakalm nasıl gecicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?