- 20 Aralık 2020
- 17.178
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.649
- 548
Dayım Niğde’de çok hissetmişler.Allahım selamet versin aminnYine sallandik.koktugun kenarında saklandık.kokrtum adana da oldu diye.sonra msj geldi nigdede olmus 5.3.böyle sallan sallan sağlam ev kalmicak
Sağol canım büyük olmasında razıyım.Dayım Niğde’de çok hissetmişler.Allahım selamet versin aminnGeçmiş olsun kuzumm size de
Çok geçmiş olsun derenSağol canım büyük olmasında razıyım.
Herkes aşağıda. Esimde illa çıkın dedi cocuklarla disardayiz
Evet ya yine sallandık bi tık sakin kaldım daha iyiydim ama tabi kısa sürdü onun etkisi var.Yine sallandik.koktugun kenarında saklandık.kokrtum adana da oldu diye.sonra msj geldi nigdede olmus 5.3.böyle sallan sallan sağlam ev kalmicak
Ya daha dün eşime diyordum hiç trene binmedim yazın bi yakınımızın düğününe trenle gidelim yataklı olsun yol uzun çocuklar rahat eder diye ben de çok merak ediyorum tren yolculuğunu iyi yolculuklar keyifli vakitlerİlk defa trene bincez kardeşimleayrı vagonlarda bakalm nasıl gecicek
Gelmiş geçmiş olsun inşallah Allah beterini yaşatmasınYine sallandik.koktugun kenarında saklandık.kokrtum adana da oldu diye.sonra msj geldi nigdede olmus 5.3.böyle sallan sallan sağlam ev kalmicak
İyi yapmışsınız canım ben üzerim giyinik şekilde işlere devam ettim.İkinci kat birşey olursa dışarı fırlarızSağol canım büyük olmasında razıyım.
Herkes aşağıda. Esimde illa çıkın dedi cocuklarla disardayiz
Bende çok merak ediyorumYa daha dün eşime diyordum hiç trene binmedim yazın bi yakınımızın düğününe trenle gidelim yataklı olsun yol uzun çocuklar rahat eder diye ben de çok merak ediyorum tren yolculuğunu iyi yolculuklar keyifli vakitler
Daha güzel günlerde nasip olsun inşallah canımBende çok merak ediyorumMersin e bi tren yolculuğu yapalım istemiştim kovid çıktı sonrası bebiş şimdi de deprem hayırlısı olsun bakalım.
Canim bende inmicektim esim is yerinde ya illa inin dedi.oda korkuyor ev yıkılır falan diye.İyi yapmışsınız canım ben üzerim giyinik şekilde işlere devam ettim.İkinci kat birşey olursa dışarı fırlarız
Kv de terasta onu da bırakıp inmek olmaz eşim çıkmak istemedi.Sokakta pek kimse inmedi insanlar alışıyor sanırım,alışmamızda gerekiyor.
Amin canimGelmiş geçmiş olsun inşallah Allah beterini yaşatmasın
Evet ya yine sallandık bi tık sakin kaldım daha iyiydim ama tabi kısa sürdü onun etkisi var.
Çok geçmiş olsun deren
Sağol caimÇok geçmiş olsun deren
Aslında şimdiki trenler eski trenler gibi değil.otobus gibi gidiyor.koltuklarida öyle.Bende çok merak ediyorumMersin e bi tren yolculuğu yapalım istemiştim kovid çıktı sonrası bebiş şimdi de deprem hayırlısı olsun bakalım.
Yok ne olur ne olmaz inin canım tedbirli olmanız her zaman iyidir.Canim bende inmicektim esim is yerinde ya illa inin dedi.oda korkuyor ev yıkılır falan diye.
Doğru ya öyle söylendiAslında şimdiki trenler eski trenler gibi değil.otobus gibi gidiyor.koltuklarida öyle.
Eski trenler vagonlu falan daha güzel bence şimdikinin tadı yok
Hayırlı akşamlar kolay gelsin herkeseeIyi akşamlar. Pertşm çıktı bugün, biraz dinleneyim, biraz da mesaj okuyayım
Çok şükür iyi olmak için uğraşıyorum bende.İyi akşamlar kızlar Dün ve bugün evin işlerini anca halledebildim sil süpür toz al işlerini hallettim wcleri yıkadım Bugün de öğretmenimiz ev ziyaretine geldi Onunla vakit geçirdik kafamız biraz da olsa dağıldı Umarım herkes iyidir Psikolojimizi sağlam tutmamız gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?