Düzenli Evimiz & Hayatımız

Dünden beri işlere giriştim ama bitmek bilmiyor..
Dün evi toparladım, havalandırdım.
Arka odanın perdesini çekince çatlağı gördüm tavanda küflenme oluşmuş bayağı bi bölge çamaşır suyu cifli su ile sildim.
Süpürgelikleri elimle sildim tozlanmıştı bayağ
Odayı akşama kadar havalandırdım.
Pencere önlerini yıkadım.
Demirlerini duruladım.
Evi ayrıntılı süpürdüm.
Yerleri sildim.
Ispanak temizledim.
Börek yaptım.
Buzdolabına pazardan alınanları yerleştirdim.
2 posta çamaşır yıkadım,astım.
Bugün gün içinde yaptıklarım;
Kahvaltı hazırladım patates kızarttım.
Mutfağı toparladim,ocağı sildim.
Makinadan temizleri dizdim.Elde yıkanacakları yıkadım.
Çamaşır katladım yerleştirdim,yoğurt mayaladım.
Evi süpürdüm, havalandırdım,toz aldım.
Ablam ve yeğenlerim geldi pizza yaptık 2 büyük tepsi.Çikolata soslu ıslak kek yaptım çay demleyip indirdim.
Bulaşıklar toparlandı.
İyi geceler herkese...

Küçük bir adım yeni evimin eşyalarını belirledik evi gördük geldik diğer evime bezetmeye çalışttımki çocuklar yabancılık çekmesin hemen alışsın 1 aya nasipse yeni evimdeyim
Çok sevindim adınıza canım benim Rabbim huzur ve mutluluğu yuvanızdan eksik etmesin, bir daha bu acıları yaşatmasın sizlere, hiçbirimize

Küçük bir adım yeni evimin eşyalarını belirledik evi gördük geldik diğer evime bezetmeye çalışttımki çocuklar yabancılık çekmesin hemen alışsın 1 aya nasipse yeni evimdeyim
Çok mutlu olun inşallah, Rabbim bir daha göstermesin böyle afetler. Çok sevindim, içime bir güzellik geldi

Ablam hayırlı olsun her şey gönlünüzce olsun

İşte bu güzel bir haber. Huzurla güvenle oturun inşallah.

Hayırlı olsun musmutlu günleriniz olsun yeni evinizde inşallah çok sevindim senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…