Şu an bizde izliyoruz, az da olsa kafam dağıldı.Bugün gönül dağı var geçici de olsa biraz mutlu ediyor beni farklı bir huzur var bu dizide
Çok sevindim adınıza canım benim Rabbim huzur ve mutluluğu yuvanızdan eksik etmesin, bir daha bu acıları yaşatmasın sizlere, hiçbirimizeKüçük bir adım yeni evimin eşyalarını belirledik evi gördük geldik diğer evime bezetmeye çalışttımki çocuklar yabancılık çekmesin hemen alışsın 1 aya nasipse yeni evimdeyim
Çok mutlu olun inşallah, Rabbim bir daha göstermesin böyle afetler. Çok sevindim, içime bir güzellik geldiKüçük bir adım yeni evimin eşyalarını belirledik evi gördük geldik diğer evime bezetmeye çalışttımki çocuklar yabancılık çekmesin hemen alışsın 1 aya nasipse yeni evimdeyim
Yeminle kendimn olmuş kadar sevindim bende içime su serpildiÇok mutlu olun inşallah, Rabbim bir daha göstermesin böyle afetler. Çok sevindim, içime bir güzellik geldi
Ablam hayırlı olsun her şey gönlünüzce olsunKüçük bir adım yeni evimin eşyalarını belirledik evi gördük geldik diğer evime bezetmeye çalışttımki çocuklar yabancılık çekmesin hemen alışsın 1 aya nasipse yeni evimdeyim
İşte bu güzel bir haber. Huzurla güvenle oturun inşallah.Küçük bir adım yeni evimin eşyalarını belirledik evi gördük geldik diğer evime bezetmeye çalışttımki çocuklar yabancılık çekmesin hemen alışsın 1 aya nasipse yeni evimdeyim
Hayırlı olsun musmutlu günleriniz olsun yeni evinizde inşallahKüçük bir adım yeni evimin eşyalarını belirledik evi gördük geldik diğer evime bezetmeye çalışttımki çocuklar yabancılık çekmesin hemen alışsın 1 aya nasipse yeni evimdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?