Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın kızlar
Esim işte.son aylarda hep hafta sonuda gidiyor. Iskenderundaki islerin bir coguda buraya geldi.
Dün eve çıkınca 2 tepsi pizzayi yaptım.yetismez dedim ama çok şükür esimle oğlanin hocasının gelmesine yetişti.zaten eşimin arkadaşı sagolsun oğluma ders veriyor.çocuğun anne babası marasta oturuyordu evleri yıkıldı cok sükur anne babasına birşey olmadı.
Bugünde topalak çorbası dokeyim dedim.bulguru isladim
Cekmecelerim ve buzdolabının temizlenmesi lazım ama elim gitmiyor.esim boşver şu zamanda bu isleri yapma dedi
Dün hoca yı evine bıraktık lojmanlar evimize bayagi uzak.hep hatay antep maraş plakaları dolu.istanbulda cok dikkatimi çekti.400bin kişi gelmiş buraya.

Küçük bir adım yeni evimin eşyalarını belirledik evi gördük geldik diğer evime bezetmeye çalışttımki çocuklar yabancılık çekmesin hemen alışsın 1 aya nasipse yeni evimdeyim
Şimdiden Rabbim hayırlı uğurlu etsin efserişkommmm Huzurla mutlulukla güvenle oturun.Darısı benim başıma inşAllah aminnn

Siirt ili, deprem bakımından en risksiz olan şehirler arasındaydı güya. Bu sabah depreme uyandık. Şiddeti 2.3' dü ama merkez üssü 4 km uzağımızda olduğu için çok hissettik.
Eşim bugün nöbete kalıyor, evde bebeğimle yalnız kalacağım.
Rabbime emanetiz

Günaydın, dün kitaplığı düzenledim uzunca bir süre. Onunla ilgilenirken Niğde depremi ile sallanmaya başladım, gene dengem altüst oldu. Çiçeklerimle ilgilendim sakinleşmek için. Ütü yaptım bir sürü. Akşam üzeri de yemek pişirdim ardından. Gece de regl oldum, çok uzun zamandır bu kadar şiddetli sancım hiç olmamıştı, sabah 3'e kadar kıvrandım durdum. Gece kalkıp bir ilaç aldım, yarım saat içinde sakinleştim ve sabaha karşı uykuya daldım. Bugün de hiçbir planım yok, bitki çaylarından medet umuyorum.

JES başınız sağ olsun, Mevla kalanlarınıza sağlık ve sabırlar versin, yavrunuza da şifalar dilerim.

Efser yapabileceğimiz bişi varmı belki çorbada bizimde tuzumuz bulunur
Evin içi için ne dersin bı tane tuzluk bike istesen mutlu olurum
Ahh kuzum çok zarif ve incesin
Olayın En başında yazdığım gibi dersler almamız alzım artık hayatımı minimale indirip uyugulamak istiyorum inan yeni evim diğer evimin yarısı kadar 5 kasem varsa 6. Takım bozulmasın diye artık almayı bile düşünmüyorum
Hem diğer evime girilebiliyor canım kırılmıyanlardan seçeceğim fazlasını ordaki ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak istiyorum.
Evi derleyip toplayıp artık akıbetine göre hareket edeceğiz.zaten çok sağlam birşeydr kalmadı olanıda ihtiyaç sahiplerine bağışlamak daha mantıklı geliyor.
Çok şükür öyle yada böyle düze çıkıyoruz bizden daha mağdurlar var onlara ulaştırsan daha mutlu olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…