- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
Canım ne demek ...Ahh kuzum çok zarif ve incesin
Olayın En başında yazdığım gibi dersler almamız alzım artık hayatımı minimale indirip uyugulamak istiyorum inan yeni evim diğer evimin yarısı kadar 5 kasem varsa 6. Takım bozulmasın diye artık almayı bile düşünmüyorum
Hem diğer evime girilebiliyor canım kırılmıyanlardan seçeceğim fazlasını ordaki ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak istiyorum.
Evi derleyip toplayıp artık akıbetine göre hareket edeceğiz.zaten çok sağlam birşeydr kalmadıolanıda ihtiyaç sahiplerine bağışlamak daha mantıklı geliyor.
Çok şükür öyle yada böyle düze çıkıyoruz bizden daha mağdurlar var onlara ulaştırsan daha mutlu olurum
Evim küçük kendim temizlemeyi göze alıyorumİşte bu güzel bir haber. Huzurla güvenle oturun inşallah.
HepimizeCanım ne demek ...
Çok güzel bı düşüncerabbim huzur sağlık mutluluk versin
Çok mutlu olun inşallah, Rabbim bir daha göstermesin böyle afetler. Çok sevindim, içime bir güzellik geldi
Güle güle oturun canımEfser hayırlı olsun inşallah
Hayırlı olsun musmutlu günleriniz olsun yeni evinizde inşallahçok sevindim senin için
Hepinize çok teşekkür ederim bu güzel dilekler hepimize ve yeni düzenlerine alışan herkese gelsinŞimdiden Rabbim hayırlı uğurlu etsin efserişkommmmHuzurla mutlulukla güvenle oturun.Darısı benim başıma inşAllah aminnn
O iş bizde hadi hadi diye gazlamaktan keyif alıcamEvim küçük kendim temizlemeyi göze alıyorumbu konuda sana ve ekibine çok güveniyorum
Ankaradan mı tuttunuz evi?Ahh kuzum çok zarif ve incesin
Olayın En başında yazdığım gibi dersler almamız alzım artık hayatımı minimale indirip uyugulamak istiyorum inan yeni evim diğer evimin yarısı kadar 5 kasem varsa 6. Takım bozulmasın diye artık almayı bile düşünmüyorum
Hem diğer evime girilebiliyor canım kırılmıyanlardan seçeceğim fazlasını ordaki ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak istiyorum.
Evi derleyip toplayıp artık akıbetine göre hareket edeceğiz.zaten çok sağlam birşeydr kalmadıolanıda ihtiyaç sahiplerine bağışlamak daha mantıklı geliyor.
Çok şükür öyle yada böyle düze çıkıyoruz bizden daha mağdurlar var onlara ulaştırsan daha mutlu olurum
Evet canım lokasyon olarak merkezi yer hem kendi ilmize ulaşmak istersek hem eşim işleri gereği her yere gitme olanağı daha iyiAnkaradan mı tuttunuz evi?
Herşey gönlünüzce olsun ablam hakkınızda hayırlısı inş.Küçük bir adım yeni evimin eşyalarını belirledik evi gördük geldik diğer evime bezetmeye çalışttımki çocuklar yabancılık çekmesin hemen alışsın 1 aya nasipse yeni evimdeyim
Evet canım lokasyon olarak merkezi yer hem kendi ilmize ulaşmak istersek hem eşim işleri gereği her yere gitme olanağı daha iyikızım da yüsek lisansı orda yapmak istiyordu bakalım bir sene böyle herşey yolunu alırsa en hayırlı kismet nereyse ordayız
Ben Ankara'yı çok beğeniyorum yaşamak için iyi bi seçim bence.Evet canım lokasyon olarak merkezi yer hem kendi ilmize ulaşmak istersek hem eşim işleri gereği her yere gitme olanağı daha iyikızım da yüsek lisansı orda yapmak istiyordu bakalım bir sene böyle herşey yolunu alırsa en hayırlı kismet nereyse ordayız
Geçmiş olsun Allah şifa versin.1 haftadır oğlan hastaydı toparladı derken eşim hasta oldu. Akşamdan beri de büyük kız hafif ateşli dr götürdük ikisi de ilaçlandı geldik.
Sağol canım amin!Herşey gönlünüzce olsun ablam hakkınızda hayırlısı inş.Sevindim sizin adınıza..
bugünler için ahiretliğimBen gelemem deAktif Lora yardıma gelsin temizliğe
Hayırlı olsun canım şu süreçte önemli olan kendinizi güvende hissetmeniz. Kızın da yanınızda olacak ne güzelEvet canım lokasyon olarak merkezi yer hem kendi ilmize ulaşmak istersek hem eşim işleri gereği her yere gitme olanağı daha iyikızım da yüsek lisansı orda yapmak istiyordu bakalım bir sene böyle herşey yolunu alırsa en hayırlı kismet nereyse ordayız
Bak ahretliğim dedin dedin yanına gidiyorsunSağol canım amin!
bugünler için ahiretliğim
Benimkiler de film izliyor. Mutfağı toplayayım bakalım sonrası muamma.Çocuklar ve eşim çıktı evde tekim üzerimi giyindim ne olur ne olmaz diye artık hep böyleyim.
Bi yanım iş yap diyor.Ama bi yanımda canın nasıl isterse öyle takıl diyor.Tv de Hz.Ömer var eşim açmıştı ne güzel tarihi savaşları çok güzel anlatıyor tavsiye ederim izlemediyseniz.
Ev yine dağınık ama
Bi daha ağzımı açmaycam ahretlik dediğin içinSağol canım amin!
bugünler için ahiretliğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?