Düzenli Evimiz & Hayatımız

Canım ne demek ...
Çok güzel bı düşünce rabbim huzur sağlık mutluluk versin

Çok mutlu olun inşallah, Rabbim bir daha göstermesin böyle afetler. Çok sevindim, içime bir güzellik geldi

Güle güle oturun canım Efser hayırlı olsun inşallah

Hayırlı olsun musmutlu günleriniz olsun yeni evinizde inşallah çok sevindim senin için

Guzel bir pazar diliyorum Efser hersey cok guzel olacak insallah

Şimdiden Rabbim hayırlı uğurlu etsin efserişkommmm Huzurla mutlulukla güvenle oturun.Darısı benim başıma inşAllah aminnn
Hepinize çok teşekkür ederim bu güzel dilekler hepimize ve yeni düzenlerine alışan herkese gelsin

Ankaradan mı tuttunuz evi?

Ankaradan mı tuttunuz evi?
Evet canım lokasyon olarak merkezi yer hem kendi ilmize ulaşmak istersek hem eşim işleri gereği her yere gitme olanağı daha iyi kızım da yüsek lisansı orda yapmak istiyordu bakalım bir sene böyle herşey yolunu alırsa en hayırlı kismet nereyse ordayız

Küçük bir adım yeni evimin eşyalarını belirledik evi gördük geldik diğer evime bezetmeye çalışttımki çocuklar yabancılık çekmesin hemen alışsın 1 aya nasipse yeni evimdeyim
Herşey gönlünüzce olsun ablam hakkınızda hayırlısı inş. Sevindim sizin adınıza..

Ben gelemem de Aktif Lora yardıma gelsin temizliğe

Ben Ankara'yı çok beğeniyorum yaşamak için iyi bi seçim bence.

Çocuklar ve eşim çıktı evde tekim üzerimi giyindim ne olur ne olmaz diye artık hep böyleyim.
Bi yanım iş yap diyor.Ama bi yanımda canın nasıl isterse öyle takıl diyor.Tv de Hz.Ömer var eşim açmıştı ne güzel tarihi savaşları çok güzel anlatıyor tavsiye ederim izlemediyseniz.
Ev yine dağınık ama

Hayırlı olsun canım şu süreçte önemli olan kendinizi güvende hissetmeniz. Kızın da yanınızda olacak ne güzel

Benimkiler de film izliyor. Mutfağı toplayayım bakalım sonrası muamma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…