Düzenli Evimiz & Hayatımız

Küçük bir adım yeni evimin eşyalarını belirledik evi gördük geldik diğer evime bezetmeye çalışttımki çocuklar yabancılık çekmesin hemen alışsın 1 aya nasipse yeni evimdeyim
Güle güle oturun efser. Rabbim ağız tadı versin.

Bu sabah 7 de kalktım, eşimi işe gönderdim
Tansiyonum oynuyor iki gündür başım ağrıyor bir tuhafım... Eve bir baktım göz ucuyla bildiğiniz b.. götürüyor Hem deprem hem de seneye Trabzona taşınma kararı aldığımızdan beri depresif zamanlar geçiriyorum. Elim hiç bir işe gitmiyor günlerdir her şey idareten kendi kendime dedim olmayacak böyle, bir çay koydum açtım tüm camları, bugün rüzgarlı zaten kahvaltı yaptım sonra işe giriştim. Tüm evi toparladım önce, kuruyan çamaşırları kaldırdım, yenileri yıkandı, süpürdüm ve sildim yerleri. Toz aldım, cam önleri ve küpeşteleri sildim, balkonu temizledim. Çıkan çamaşırları astım, yemek yaptım. Mutfak tezgahlarını cifledim, dolap kapaklarını sildim. Kızımın kum kutusunu yıkadım, banyoları temizledim. Bir duş aldım ve kendime üç yeni umut diktim. Sevdim, öptüm, dua ettim .... Çiçeklerde umutlar da yeşersin, nerede varsa zorda olan insan, hayvan Rabbim yetişsin, dualarımızı kabul eylesin hepiniz iyi ki varsınız

Amin abla sende iyi ki varsın

Küçük bir adım yeni evimin eşyalarını belirledik evi gördük geldik diğer evime bezetmeye çalışttımki çocuklar yabancılık çekmesin hemen alışsın 1 aya nasipse yeni evimdeyim
Hayırlı olsun canım, Rabbim kolaylık versin. İstanbul'da mı olacaksınız, belki yazdıysan da kaçırmışımdır

İyi geceler kızlar...
Kahvaltı hazırladım,evi süpürdüm,ütü yaptım.
Heryeri açıp evi havalandırdım.Bulaşıkları toparladım,çöpleri indirdim.
Hazırlanıp annemlere geçtim.
Eve geldik ama olur olmaz aklım kaldı çatlaklar var kolon da var.
Merdivenler de var çok korkuyorum davet ettim evim de yakın gelmediler.
Başvuru yapıldı henüz gelip bakan olmadı. Allah'ım sen koru en ufak sarsıntı da orada bırakmayacağım bizimkileri evime zorlayıp getiricem.

Efsercim hayırlı uğurlu olsun yeni evin yeni düzenin. Sağlıkla oturun inşallah.
Ankara'dayım. Neresindesin, ne ihtiyacın olursa lütfen ama lütfen haberdar et beni. Çok ciddiyim. Elimizden ne gelirse her türlü, lütfen bak. Bize güzellikler yapma fırsatı da vermiş olursunuz
Burada bir kardeşin var yani bilgin olsun. Her türlü
Pinhan da Ankarada diye hatırlıyorum

Hayırlı olsun canım, Rabbim kolaylık versin. İstanbul'da mı olacaksınız, belki yazdıysan da kaçırmışımdır
Ankara canım
Merkezi bir yer seçtiki ilk edepta çocuklar için rahat olsun.
Emek canım

Ankara canım

Merkezi bir yer seçtiki ilk edepta çocuklar için rahat olsun.
Emek canım
Anladım, bana baya ters uzak ama hiç mühim değil. Ankaradasın ya gerisi kolay.
Soracağın birşey olur bir ihtiyaç olur lütfen irtibats geçelim. Her zaman yardımcı olurum evvelallah

Efserim cok sevindim hayırlı olsun yeni eviniz huzurla sağlıkla oturun inşallah Rabbim herkese bi an önce düzenini kurmayı nasip etsin

Yaaa orda olsam ben de gelirdim yardıma çoluk yok cocuk yok tek tabanca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…