- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Geçmiş olsun bonus eve hastalık girince sıradan geçiyor herkes1 haftadır oğlan hastaydı toparladı derken eşim hasta oldu. Akşamdan beri de büyük kız hafif ateşli dr götürdük ikisi de ilaçlandı geldik.
Güle güle oturun efser. Rabbim ağız tadı versin.Küçük bir adım yeni evimin eşyalarını belirledik evi gördük geldik diğer evime bezetmeye çalışttımki çocuklar yabancılık çekmesin hemen alışsın 1 aya nasipse yeni evimdeyim
Amin abla sende iyi ki varsınBu sabah 7 de kalktım, eşimi işe gönderdim
Tansiyonum oynuyor iki gündür başım ağrıyor bir tuhafım... Eve bir baktım göz ucuyla bildiğiniz b.. götürüyorHem deprem hem de seneye Trabzona taşınma kararı aldığımızdan beri depresif zamanlar geçiriyorum. Elim hiç bir işe gitmiyor günlerdir her şey idareten kendi kendime dedim olmayacak böyle, bir çay koydum açtım tüm camları, bugün rüzgarlı zaten kahvaltı yaptım sonra işe giriştim. Tüm evi toparladım önce, kuruyan çamaşırları kaldırdım, yenileri yıkandı, süpürdüm ve sildim yerleri. Toz aldım, cam önleri ve küpeşteleri sildim, balkonu temizledim. Çıkan çamaşırları astım, yemek yaptım. Mutfak tezgahlarını cifledim, dolap kapaklarını sildim. Kızımın kum kutusunu yıkadım, banyoları temizledim. Bir duş aldım ve kendime üç yeni umut diktim. Sevdim, öptüm, dua ettim .... Çiçeklerde umutlar da yeşersin, nerede varsa zorda olan insan, hayvan Rabbim yetişsin, dualarımızı kabul eylesin hepiniz iyi ki varsınız
Eki Görüntüle 3210429
İnşallah kuzum bakalım Rabbim bir ferah kapısı bana ve tüm bu durumda olan herkese açılsınHayırlı olsun canım şu süreçte önemli olan kendinizi güvende hissetmeniz. Kızın da yanınızda olacak ne güzel
Sağol canım aminGüle güle oturun efser. Rabbim ağız tadı versin.
Hayırlı olsun canım, Rabbim kolaylık versin. İstanbul'da mı olacaksınız, belki yazdıysan da kaçırmışımdırKüçük bir adım yeni evimin eşyalarını belirledik evi gördük geldik diğer evime bezetmeye çalışttımki çocuklar yabancılık çekmesin hemen alışsın 1 aya nasipse yeni evimdeyim
Küçük bir adım yeni evimin eşyalarını belirledik evi gördük geldik diğer evime bezetmeye çalışttımki çocuklar yabancılık çekmesin hemen alışsın 1 aya nasipse yeni evimdeyim
Efsercim hayırlı uğurlu olsun yeni evin yeni düzenin. Sağlıkla oturun inşallah.Evet canım lokasyon olarak merkezi yer hem kendi ilmize ulaşmak istersek hem eşim işleri gereği her yere gitme olanağı daha iyikızım da yüsek lisansı orda yapmak istiyordu bakalım bir sene böyle herşey yolunu alırsa en hayırlı kismet nereyse ordayız
Pinhan da Ankarada diye hatırlıyorum
Ankara canımHayırlı olsun canım, Rabbim kolaylık versin. İstanbul'da mı olacaksınız, belki yazdıysan da kaçırmışımdır
Merkezi bir yer seçtiki ilk edepta çocuklar için rahat olsun.Efsercim hayırlı uğurlu olsun yeni evin yeni düzenin. Sağlıkla oturun inşallah.
Ankara'dayım. Neresindesin, ne ihtiyacın olursa lütfen ama lütfen haberdar et beni. Çok ciddiyim. Elimizden ne gelirse her türlü, lütfen bak. Bize güzellikler yapma fırsatı da vermiş olursunuz
Burada bir kardeşin var yani bilgin olsun. Her türlü
Anladım, bana baya ters uzak ama hiç mühim değil. Ankaradasın ya gerisi kolay.Ankara canım
Merkezi bir yer seçtiki ilk edepta çocuklar için rahat olsun.
Emek canım
Efserim cok sevindim hayırlı olsun yeni eviniz huzurla sağlıkla oturun inşallahEvet canım lokasyon olarak merkezi yer hem kendi ilmize ulaşmak istersek hem eşim işleri gereği her yere gitme olanağı daha iyikızım da yüsek lisansı orda yapmak istiyordu bakalım bir sene böyle herşey yolunu alırsa en hayırlı kismet nereyse ordayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?