- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.856
- 598
Geçmiş olsun bonusumSağolun kızlar geçmiş olsun dileklerinize. Koca adam çocuktan beter zaten.
Sağol canım amin
Sağol canım dediğim gibi ev çok küçük çabuk toparlanır diye düşünüyorumEfserim cok sevindim hayırlı olsun yeni eviniz huzurla sağlıkla oturun inşallahRabbim herkese bi an önce düzenini kurmayı nasip etsin
Yaaa orda olsam ben de gelirdim yardıma çoluk yok cocuk yok tek tabanca
Hayırlı olsun güle güle kullan.herkese merhaba güzel hanımlarsağlık sıhhatli bereketli bir hafta olsun her birimiz için
elimden geldiğince ev işlerini yapmaya gayret ediyorum. depremden bir kaç gün önce robot almıştık. bu dönemde nasıl iyi geldi elim ayağım oldu, ev süpürmek bile ağır geliyordu çünkü.
umudum tez vakitte hepimizin selamete çıkması. ALLAH a emanet olun
Sağol ablam daha güzelleri sizlerin olsunHayırlı olsun güle güle kullan.
Hayrli olsun canımherkese merhaba güzel hanımlarsağlıklı sıhhatli bereketli bir hafta olsun her birimiz için
elimden geldiğince ev işlerini yapmaya gayret ediyorum. depremden bir kaç gün önce robot almıştık. bu dönemde nasıl iyi geldi elim ayağım oldu, ev süpürmek bile ağır geliyordu çünkü.
umudum tez vakitte hepimizin selamete çıkması. ALLAH a emanet olun
Sağol ablam daha güzelleri sizlerin olsunHayrli olsun canım
iyi olmaya calısıyoruz negom ne kadar olabilirsek, sen de iyi misinSelamlarkaç gündür giremiyordum doğru düzgün sorun vardı sitede. Şükür bugün halloldu sorun. Herkes iyidir umarım. Eki Görüntüle 3210853
Çok şükür bugünümeiyi olmaya calısıyoruz negom ne kadar olabilirsek, sen de iyi misin
ülkecek eski günlerimize bir nebzede olsa donebiliriz umarımÇok şükür bugünüme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?