Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın güzel kadınlar

Dünü toparlanma hareketiyle geçirirken bulaşık makinam bozuldu, çalışmıyor garibim, eskidi değiştirdim değiştireceğim derken bizi bırakmaya karar verdi canı sağolsun, akşam servis bakacak pek umutlu değilim. Hal böyle olunca kaç kez elde bulaşık yıkadım sayamadım :)

Bu sabah yeniden evi toparladım, çöpleri çıkardım, mutfağı topladım, havalandırdım, yatakları topladım uzun süredir ilk kez sabah rutinimi tamamladım. Kediler yoktu ortada köpekleri sevip biraz mama verdim, konuştuk, dertleştik, biraz ağladım sarılıp iyi geldi, beni işe getirip gitti sıpalarım. Dualarımı edip, tesbihlerimi çekip işe başladım, bakalım ya nasip bugün neler göreceğiz. Güzel bir gün yeni umutlar olsun inşallah

Sağol canım amin
Efserim cok sevindim hayırlı olsun yeni eviniz huzurla sağlıkla oturun inşallah Rabbim herkese bi an önce düzenini kurmayı nasip etsin

Yaaa orda olsam ben de gelirdim yardıma çoluk yok cocuk yok tek tabanca
Sağol canım dediğim gibi ev çok küçük çabuk toparlanır diye düşünüyorum

herkese merhaba güzel hanımlar sağlıklı sıhhatli bereketli bir hafta olsun her birimiz için

elimden geldiğince ev işlerini yapmaya gayret ediyorum. depremden bir kaç gün önce robot almıştık. bu dönemde nasıl iyi geldi elim ayağım oldu, ev süpürmek bile ağır geliyordu çünkü.

umudum tez vakitte hepimizin selamete çıkması. ALLAH a emanet olun

Son düzenleme:
Hayırlı olsun güle güle kullan.

Günaydın canlar dün bı lokum meselesi oldu uyuyamadım sabahta ama bugün bitmiş mesele sanırım
Gece mutfagimi temizlicem yarın odalar camlar vs...
Anlatsam saçma bulacaksınız bosverin
Hava rüzgarlı ama sıcak
Şimdi yemek yapıyorum yemek işlerini de halledicem sonrası rahat inşallah.
Şimdi girscektim ama burda oturtamazlar hemde ben dinlenmiş olcam rahat olur
Ev süpüruldu havalandi havalanıyor
Mutfak toplandı
Çamaşır makinesi çalıştırıldı
Yataklar toplandi
Akşama mesai

Hayrli olsun canım

Evi havalandirdim
Nevresimleri değiştirdim
Her yerin tozunu aldım
Evi supurttum
Uzun zamandır kendim süpürmedigim icin 3 odayı dip köşe süpürdüm
Bulaşık makinesini yerleştirdim
Mutfak daginikti topladım elimde yikanacaklari yıkadım
Balkonu ve mutfagi da supurdum
Mutfak bezini çamaşır suyuyla kaynattim
Çöp kovasını yikadim, poşetini degistirdim
Caydanligi parlattım
Lavaboyu camasirsuladim
Banyonun yerini sildim
2 makine çamaşır yıkadım kuruttum 3.yü atcam
Koltuk örtülerini yikamistim onları serdim

Akşam için tarhanayi ıslatcam, bir de kusumun kafesi temizlenecek ama onu yarın yaparım galiba.
Şimdi bi program yapıp derse oturcam. Enerjim kalırsa spor yaparim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…