- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Aminnülkecek eski günlerimize bir nebzede olsa donebiliriz umarım
Bi daha ağzımı açmaycam ahretlik dediğin için
Hayırlı olsun canım güle güle kullanınherkese merhaba güzel hanımlarsağlıklı sıhhatli bereketli bir hafta olsun her birimiz için
elimden geldiğince ev işlerini yapmaya gayret ediyorum. depremden bir kaç gün önce robot almıştık. bu dönemde nasıl iyi geldi elim ayağım oldu, ev süpürmek bile ağır geliyordu çünkü.
umudum tez vakitte hepimizin selamete çıkması. ALLAH a emanet olun
Çiğ köfte ben alıyım tarifMerhabalar
Poğaçam fırında bebişi uyutuyorum.
Mercimek köftesi yapacağım birazdan inş.
Hamur makinasını çok beğendim kızlar almak isteyen olursa tavsiye ederim,daha güzelleri sizlerin olsun inş.
Pinhan ben çok beğendim.
Hamuru çok iyi yoğuruyor bende işlerime devam ediyorum kolaylık oldu benim için.
Börek hamuru yoğurdum başarılı.
Çiğ köfte yaptım herkes bayıldıo derece lezzetli oldu istersen tarif verebilirim Pinhan sen yapamadım gibi birşey yazmıştın öyle hatırlıyorum.
Poğaça hamuru da çok başarılı,içli köfte denemek istiyorum inş.yarın onu da deneyebilirim.
Sağolasın negom bana kolaylık oldu. Süpürme ve silme işi olmayınca vaktimi daha farklı değerlendiriyorum çok şükürHayırlı olsun canım güle güle kullanın
Kesinlikle vaktin sana kalır en güzeli buSağolasın negom bana kolaylık oldu. Süpürme ve silme işi olmayınca vaktimi daha farklı değerlendiriyorum çok şükürtez zamanda daha güzeli seninde olsun
Ellerine sağlık canım.Merhabalar
Hamur makinasını çok beğendim kızlar almak isteyen olursa tavsiye ederim,daha güzelleri sizlerin olsun inş.
Pinhan ben çok beğendim.
Hamuru çok iyi yoğuruyor bende işlerime devam ediyorum kolaylık oldu benim için.
Çiğ köfte yaptım herkes bayıldıo derece lezzetli oldu istersen tarif verebilirim Pinhan sen yapamadım gibi birşey yazmıştın öyle hatırlıyorum.
Poğaça hamuru da çok başarılı,içli köfte denemek istiyorum inş.yarın onu da deneyebilirim.
Tabi ki canısıÇiğ köfte ben alıyım tarif
Benim mutfakla aram çok iyidir Pinhan anam sağolsun kadın aşçı gibiEllerine sağlık canım.
Ben de baya baya alıştım çok rahat oluyor gerçekten
Daha dün çiğköfte yaptım 2. Kez.
Bu kez olduarkadaş bir iki püf noktası verdi, gerçekten hazır gibi oldu valla.
Geçen yaptığım kısır gibiydi
Eldivenle şekil verdim, bir de yoğurma esnasında ara ara su ekledim.
Başka tavsiye edebileceğin bir nokta varsa paylaş teneffüscüm.
İçli köfte denemedim, o toplara giremem malesef beceremem sanırım.
Merhabalar
Pinhan ben çok beğendim.
Ekran görüntüsü aldım deniycem mutlakaTabi ki canısı
1,5 su bardağı köftelik bulgur
1,5 su bardağı esmer bulgur,tuz bi tatlı kaşığı
1 yemek kaşığı domates salçası,2,3 yemek kaşığı biber salçası koyu renk seviyorum ben az gelirse eklersin.
2 kuru soğan rendesi.
çeyrek şu bardağı İsot.
Pul biber.
1 domates rendesi küçükse iki tane.
1,2 yemek kaşığı ketçap bizim püf noktası burda tam anlamıyla tutuyor lezzeti bambaşka oluyor.
Yarım çay bardağı nar ekşisi.
1 su bardağından iki parmak az sıvı yağ.
Bulguru 1,5 su bardağından biraz fazla sıcak su ile ıslat demlenmeye bırak.20 dk falan yeter.
Sonra diğer malzemeleri ekle ayrıca isotu bardakta üzeri geçinceye kadar sıcak su ile ıslat doldur karıştırıp onu da ekle.Salçanı,tuzunu,sıvı yağını,soğanı..
15 dk falan yoğurup.Öteki malzemeleri ekleyip hızlandırıp yoğurmaya devam et lokum gibi oluyor yumuşamazsa ketçap nar ekşisi ekleyebilirsin biz ekşi seviyoruz.
Püf noktalarını ayrıntılı yazdım umarım iyi sonuç alırsın.
Tabi tabi seve seveO başarılı poğaça hamurunun tarifini bizimle de paylaşacak mısııınnn
Benimkiler tahta gibi oluyor :)))
Maşallah hamarat hatunsunuz ailecekBenim mutfakla aram çok iyidir Pinhan anam sağolsun kadın aşçı gibi
püf noktalarını yazdım uygula lokum gibi oluyor.
Annemle içli köfte yapıyorum tek deneyeceğim sana tarif görsel atarım.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?