Düzenli Evimiz & Hayatımız

Canım Malatya bomboş viran bir şehir şehirde hiç kimsemiz yok sağa sola cil yavrusu gibi dağıldık
Uzun bir sürede kimse uğramayacak gibi
o kadar bilgi dolanıyorki ilk duyumlarım buydu
Bende gecenlerde duydum evet öyle bir fay hattımız varmış hatta Malatya asıl depremi o zaman yaşıyacak deniliyor
Artık önlem alma vaktti bu kadar acı kayıp bu kadar üç kuruş için aç gözlü insanların hırslarını kötü örnek alarak kendi cevremizin derhal düzenlememiz lazım deprem olmasa hiç kimse bu kadar bilgi ulaşamazdık son 21 günde herkes İnşaahat mühendisi yer bilimci oldu gün önelem alma vaktii bence riskli bölgelerin karış karış incelenip yeniden imar edilmesi lazım artık dökülecek her kan bizim cahiliğimizden olacak

Teneffüs sen de bana kurutmayi sormustun bi süre kullanmayı bekledim aklıma gelmişken yazıyım.
Ben çok memnun kaldım altustan. Hiç çekme eskitme o bu hiçbir şey olmadı çok şükür. Korkmuştum ama.
Memnun olmadığım hiçbir şey yok şu an
İyi demişsin altusu bana sen diyince araştırdım ben o aklımda yoktu arcelik servisi ilgileniyor zaten birebir.

Söylediklerinin hepsine katılıyorum.
Malatya' nın büyük bir deprem konusunu da duydum ama korkutmak istemediğim için yazamadım.
Acilen depreme uygun yaşamamız için ne gerekiyorsa onlar yapılmalı.
Ohal devam etmeli unutulmamalı çabucak. Çukurova alüvyon bu yüzden zemin olarak riskli, tarım bölgesi sulak zemin.
Binaların yüzde 60 ında kanyon varmış.
Bizim evler yapıldığı zaman tırtıklı demir yokmuş henüz demirler düz eşim söylemişti
Dün annemlerin merdivenlerde de gördük demirler düz kolozyon dedikleri şey de oluşmuş demirlerde paslanma çürüme.
Yeni yapılarda tırtıklı demir kullanılmış.
Herkes kendini güvene alacak mecburen zaman herşeyin ilacı inş.birgün tekrar yeşerir memleketiniz de diğer bölgelerde.

Çok sevindim canım memnun kalmana güle güle kullan.

Malatya'da ve maraşa ta yerli halkı değil mülteci olanlar kalmış çoğunluk olarak evi sağlam olanlar bile kalmak istemiyormuş karşımda ki binaya 3 aile taşındı malatyalı evi boşaltıp gelmişler dedemlerin ora deprem bölgesi ilan edilmiş altinyayla ilcesi malatya ya sınır tarım arazisine elverişli olduğu için öyle demiş eskiler son senelerde çok ev yapıldı imara açıldı bir çok yeri

Son düzenleme:
Kesin sinüzit oldum duş yaptım ağrı kesici içtim burun spreyi sıktım ama sabh namazına yine ağrıyla uyandım zor kalktım aferin sinüs aldıriyorim eşime ruzgarmi. Yedim ne olduysa bu kadar agrimamisti baş vevgoz etrafim yine yatcam şimdi .. bu hafta ben iptal anlaşıldı

Geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım. Su kaynat buharına dur iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…