- 12 Haziran 2019
- 19.767
- 121.934
- 598
- 37
Canım Malatya bomboş viran bir şehir şehirde hiç kimsemiz yok sağa sola cil yavrusu gibi dağıldıkEfser ablam yakınlarınız var mı şuan Malatya da Allah yardımcıları olsun.
Malatya 3 yıl oldu sanırım böyle sallanıyor herkesin psikolojisi alt üst durumdadır.
Fayı çok hareketli altından geçen büyük bi fay varmış.Geçen uzmanlardan dinlenmiştim.
Bu yıl böyle geçermiş büyük ihtimalle sıkça deprem duyucaz sıra Adanayada gelecektir tekrardan.Tam teslimiyetle Allah a sığınıyorum yoksa toparlanamıyorum düşünmek istemiyorum.Sevdiklerimiz bir yandan insanlarımız bir yandan aklım, kalbim herkeste Allah'ım sen imtihanımızı kolaylaştır.
Sen fay olmadığını söylemiştin ama sanırım yanlış biliyordun.
Teneffüs sen de bana kurutmayi sormustun bi süre kullanmayı bekledim aklıma gelmişken yazıyım.Merhabalar
Poğaçam fırında bebişi uyutuyorum.
Mercimek köftesi yapacağım birazdan inş.
Hamur makinasını çok beğendim kızlar almak isteyen olursa tavsiye ederim,daha güzelleri sizlerin olsun inş.
Pinhan ben çok beğendim.
Hamuru çok iyi yoğuruyor bende işlerime devam ediyorum kolaylık oldu benim için.
Börek hamuru yoğurdum başarılı.
Çiğ köfte yaptım herkes bayıldıo derece lezzetli oldu istersen tarif verebilirim Pinhan sen yapamadım gibi birşey yazmıştın öyle hatırlıyorum.
Poğaça hamuru da çok başarılı,içli köfte denemek istiyorum inş.yarın onu da deneyebilirim.
Huzurla oturun, içime su serpildi resmen ya elhamdülillahEvim küçük kendim temizlemeyi göze alıyorumbu konuda sana ve ekibine çok güveniyorum
Söylediklerinin hepsine katılıyorum.Canım Malatya bomboş viran bir şehir şehirde hiç kimsemiz yok sağa sola cil yavrusu gibi dağıldık
Uzun bir sürede kimse uğramayacak gibi
o kadar bilgi dolanıyorki ilk duyumlarım buydu
Bende gecenlerde duydum evet öyle bir fay hattımız varmış hatta Malatya asıl depremi o zaman yaşıyacak deniliyor
Artık önlem alma vaktti bu kadar acı kayıp bu kadar üç kuruş için aç gözlü insanların hırslarını kötü örnek alarak kendi cevremizin derhal düzenlememiz lazım deprem olmasa hiç kimse bu kadar bilgi ulaşamazdık son 21 günde herkes İnşaahat mühendisi yer bilimci oldu gün önelem alma vaktii bence riskli bölgelerin karış karış incelenip yeniden imar edilmesi lazım artık dökülecek her kan bizim cahiliğimizden olacak
Çok sevindim canım memnun kalmana güle güle kullan.Teneffüs sen de bana kurutmayi sormustun bi süre kullanmayı bekledim aklıma gelmişken yazıyım.
Ben çok memnun kaldım altustan. Hiç çekme eskitme o bu hiçbir şey olmadı çok şükür. Korkmuştum ama.
Memnun olmadığım hiçbir şey yok şu an
İyi demişsin altusu bana sen diyince araştırdım ben o aklımda yoktuarcelik servisi ilgileniyor zaten birebir.
Malatya'da ve maraşa ta yerli halkı değil mülteci olanlar kalmış çoğunluk olarak evi sağlam olanlar bile kalmak istemiyormuş karşımda ki binaya 3 aile taşındı malatyalı evi boşaltıp gelmişler dedemlerin ora deprem bölgesi ilan edilmiş altinyayla ilcesi malatya ya sınır tarım arazisine elverişli olduğu için öyle demiş eskiler son senelerde çok ev yapıldı imara açıldı bir çok yeriKızlar Malatya' da deprem olmuş 5.6 sanırım enkazda kalan varmış dedi eşim.
Umarım öyle değildir.İnsanlara hala çadır ulaşmadı mı? Çok üzgünüm
Biz nasıl uyuyacağız başımızı yastığa katıp yüreğim acıyor.
Allah ne dilerse o olacak demektir artık kaçışımız yok çaresizce bekliyor tüm ülke.
Bu da bağımsız bir deprem sanırım artçı değil.
Geçmiş olsun canımKesin sinüzit oldum duş yaptım ağrı kesici içtim burun spreyi sıktım ama sabh namazına yine ağrıyla uyandım zor kalktımaferin sinüs aldıriyorim eşime ruzgarmi. Yedim ne olduysa bu kadar agrimamisti baş vevgoz etrafim yine yatcam şimdi .. bu hafta ben iptal anlaşıldı
Geçmiş olsun canım. Su kaynat buharına dur iyi geliyorKesin sinüzit oldum duş yaptım ağrı kesici içtim burun spreyi sıktım ama sabh namazına yine ağrıyla uyandım zor kalktımaferin sinüs aldıriyorim eşime ruzgarmi. Yedim ne olduysa bu kadar agrimamisti baş vevgoz etrafim yine yatcam şimdi .. bu hafta ben iptal anlaşıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?