Çadır konusunda şöyle duydum çadırların kurulduğu alanda durmak istemeyip evine yakın kurmak isteyenler varmış bu da tehlikeli uygun değil. Evi hasarlı olduğu halde çadırda kalmak istemeyip evine girenler, eşya almak için girenler de çokmuş maalesef.Kızlar Malatya' da deprem olmuş 5.6 sanırım enkazda kalan varmış dedi eşim.
Umarım öyle değildir.İnsanlara hala çadır ulaşmadı mı? Çok üzgünüm
Biz nasıl uyuyacağız başımızı yastığa katıp yüreğim acıyor.
Allah ne dilerse o olacak demektir artık kaçışımız yok çaresizce bekliyor tüm ülke.
Bu da bağımsız bir deprem sanırım artçı değil.
Ha birde artçı bunlar bağımsız değil olacak deniyor yani uzun bir süre olacak yapılacak şey tedbir almak bu süreçte.Kızlar Malatya' da deprem olmuş 5.6 sanırım enkazda kalan varmış dedi eşim.
Umarım öyle değildir.İnsanlara hala çadır ulaşmadı mı? Çok üzgünüm
Biz nasıl uyuyacağız başımızı yastığa katıp yüreğim acıyor.
Allah ne dilerse o olacak demektir artık kaçışımız yok çaresizce bekliyor tüm ülke.
Bu da bağımsız bir deprem sanırım artçı değil.
Sadece demirle değerlendirmemek lazım beton malzeme de önemli. Senin dediğin nervürlü demir yani o da 2000 yılından sonra kullanılmaya başlanmış bu demek değil ki o demir kullanılan her bina sağlam olacak. O demir kullanılmayan nice eski binalar var betonu sağlam taş gibi duran. Hepsi bir bütün olarak değerlendirilmeli.Söylediklerinin hepsine katılıyorum.
Malatya' nın büyük bir deprem konusunu da duydum ama korkutmak istemediğim için yazamadım.
Acilen depreme uygun yaşamamız için ne gerekiyorsa onlar yapılmalı.
Ohal devam etmeli unutulmamalı çabucak. Çukurova alüvyon bu yüzden zemin olarak riskli, tarım bölgesi sulak zemin.
Binaların yüzde 60 ında kanyon varmış.
Bizim evler yapıldığı zaman tırtıklı demir yokmuş henüz demirler düz eşim söylemişti
Dün annemlerin merdivenlerde de gördük demirler düz kolozyon dedikleri şey de oluşmuş demirlerde paslanma çürüme.
Yeni yapılarda tırtıklı demir kullanılmış.
Herkes kendini güvene alacak mecburen zaman herşeyin ilacı inş.birgün tekrar yeşerir memleketiniz de diğer bölgelerde.
Çok sık oluyorsun sinüzit bunun için özellikle gittin mi hiç doktora? Altında başka nedenler yatabilir alerji varsa o bile sebep oluyor.Kesin sinüzit oldum duş yaptım ağrı kesici içtim burun spreyi sıktım ama sabh namazına yine ağrıyla uyandım zor kalktımaferin sinüs aldıriyorim eşime ruzgarmi. Yedim ne olduysa bu kadar agrimamisti baş vevgoz etrafim yine yatcam şimdi .. bu hafta ben iptal anlaşıldı
Kuzum bu senin benim gözleminle olmaz buna profsyönel ekip lazım artık kimsenin bu benim mülküm evim demeden devlete teslim edip işbirliği içinde çalışması lazım böyle her kafasına göre ben buraya dikerim 15 kat dememeli yaşamak istiyorsak herkesin fedakarlık yapacakSöylediklerinin hepsine katılıyorum.
Malatya' nın büyük bir deprem konusunu da duydum ama korkutmak istemediğim için yazamadım.
Acilen depreme uygun yaşamamız için ne gerekiyorsa onlar yapılmalı.
Ohal devam etmeli unutulmamalı çabucak. Çukurova alüvyon bu yüzden zemin olarak riskli, tarım bölgesi sulak zemin.
Binaların yüzde 60 ında kanyon varmış.
Bizim evler yapıldığı zaman tırtıklı demir yokmuş henüz demirler düz eşim söylemişti
Dün annemlerin merdivenlerde de gördük demirler düz kolozyon dedikleri şey de oluşmuş demirlerde paslanma çürüme.
Yeni yapılarda tırtıklı demir kullanılmış.
Herkes kendini güvene alacak mecburen zaman herşeyin ilacı inş.birgün tekrar yeşerir memleketiniz de diğer bölgelerde.
Baş ağrısıyla başladım güne yıkılmadım ayaktayım
geçmiş olsun canımBaş ağrısıyla başladım güne yıkılmadım ayaktayım
Evet cnm aslında genel sebep çok sık terlemek ve rüzgara kapılmak Ankara'da da yürüdük vs hava değişimi sanırım negomÇok sık oluyorsun sinüzit bunun için özellikle gittin mi hiç doktora? Altında başka nedenler yatabilir alerji varsa o bile sebep oluyor.
Eki Görüntüle 3211233
Sabah atacaktım unutmuşum. Yazını görünce paylaşmak istedim. Geçmiş olsun negomm
Bu aralar benim de baş ağrım var fazla uzun sürmüyor geçiyor ALLAH tan
Sağolungeçmiş olsun canım
Allah rahmet eylesin.Selamcanlar ancak yazabildim
Rutin işler tamam
Pazar işi tamam
Yarına öğlene misafirim varbu gece Silva beziyle mutfak dolaplarıni silerim
Bugün rahmetli babamın doğum günü Yasin suresi okudum
Kuruyan camasirlar katlandı yerleştirildi
Yenisi atıldı
Bulaşık Makinesi boşaltılcak
Çöpler attirildi
Akşam yarın için hazırlık yapcam o kadar
Allah razı olsun canımAllah rahmet eylesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?