Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çadır konusunda şöyle duydum çadırların kurulduğu alanda durmak istemeyip evine yakın kurmak isteyenler varmış bu da tehlikeli uygun değil. Evi hasarlı olduğu halde çadırda kalmak istemeyip evine girenler, eşya almak için girenler de çokmuş maalesef.

Ha birde artçı bunlar bağımsız değil olacak deniyor yani uzun bir süre olacak yapılacak şey tedbir almak bu süreçte.

Sadece demirle değerlendirmemek lazım beton malzeme de önemli. Senin dediğin nervürlü demir yani o da 2000 yılından sonra kullanılmaya başlanmış bu demek değil ki o demir kullanılan her bina sağlam olacak. O demir kullanılmayan nice eski binalar var betonu sağlam taş gibi duran. Hepsi bir bütün olarak değerlendirilmeli.

Çok sık oluyorsun sinüzit bunun için özellikle gittin mi hiç doktora? Altında başka nedenler yatabilir alerji varsa o bile sebep oluyor.

Günaydın can kadınlar

Dün akşam bulaşık makinamı yaptılar, bırakmamış bizi basit bir kontaktör arızasıymış, kavuştuk çiçeğimle :)))

Bu sabah rutinimi tamamladım, mutfak toplu, çöpler çıkarıldı, ev havalandırıldı, kızımla oynadım biraz, akşama yemeğim var şükürler olsun

Eski bir dostumun doğum günü bugün, çok görüşemiyoruz yerlerimiz uzak, 14 yıl birlikte çalıştık, son olaylardan epey yorulduk ona da biraz moral olsun diye çiçek yolladım, dünya gözüyle bir kez daha iyi ki varsın dostum dedim. İşteyim şimdi, hepimiz için güzel, umut dolu bir gün olsun, Allah yardımcımız olsun

Kuzum bu senin benim gözleminle olmaz buna profsyönel ekip lazım artık kimsenin bu benim mülküm evim demeden devlete teslim edip işbirliği içinde çalışması lazım böyle her kafasına göre ben buraya dikerim 15 kat dememeli yaşamak istiyorsak herkesin fedakarlık yapacak

Selamcanlar ancak yazabildim
Rutin işler tamam
Pazar işi tamam
Yarına öğlene misafirim var bu gece Silva beziyle mutfak dolaplarıni silerim
Bugün rahmetli babamın doğum günü Yasin suresi okudum
Kuruyan camasirlar katlandı yerleştirildi
Yenisi atıldı
Bulaşık Makinesi boşaltılcak
Çöpler attirildi
Akşam yarın için hazırlık yapcam o kadar

Çok sık oluyorsun sinüzit bunun için özellikle gittin mi hiç doktora? Altında başka nedenler yatabilir alerji varsa o bile sebep oluyor.
Evet cnm aslında genel sebep çok sık terlemek ve rüzgara kapılmak Ankara'da da yürüdük vs hava değişimi sanırım negom
Bakalm bugn aferin sinüs içtim biraz daha iyiyim şükür
Bakalm geçmezse gidicem tekrardan

Allah rahmet eylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…