Düzenli Evimiz & Hayatımız

Aynen öyle yaşadığımıza şükür ederken
Yanı sıra alışkanlıklarımızı geride kaldı sabah evindeymiş gibi gözünü açtığında geri gözümü kapatıyorum hepsi bir rüya olsun diye dua ediyorum ama açınca acı gercekle karşılaşıyorum
Kahvaltı hazırlarken kendi ocağım kendi çaydanlığım kendi buzdolabım geliyor gözümün önüme masam sandelyem herşeyde ne de güzelmiş diyorum.
Sizlere ders olsun diye yazıyorum yüz yılın olayını yaşamış biri olarak küçücük meseleleri kafanıza takıp tatlı yuvanızın huzurunu negatif enerji yüklereyek zehir etmeyin ne olur. bunu yapanlarada izin vermeyin artık.aklınızda kalan hep şurda ne güzel kahve içtim burda ailemle güldüm o gün mutfağımda yemek yaptım misafirlerimi ağırladım çiceklerimi suladım rahatca bir duş aldım yatağıma uzandım oluyor.çaydanlığız bile gözümün önüne geliyor.
O yüzden hatırlayacak Güzel hatıraların pozitif enejenilerinizi biriktirim
Eşyalarınızı evinizi öpe öpe kullanın hayatınıza sağladığı konfora yaradana sonsuz şükür edin.

Ne kadarda aynı konfora sahip olsamda beyin alıştığı düzeni arıyor bunu sakın unutmayın.

Son düzenleme:
Gercekten şu vakkit nasihat vaktti değil biririmize destek olup kenetletme vakkti şükür vaktti yaşayan biri olurak her tesseli verene ben en şanslı kesimken kendi gözümle söyleyeyim sen yaşamadınki demek oluyor o insanların yaraları sarılmaya ihtiyacı var en önemlisi psikolojik desteğe acılarını bağıra bağıra ağlayarak yaşamaya ihtiyacı var bırakın tüm acılarını çıkarsınlar sen isyanını önle sarıl bağrına bas yeter.başka hiçbirşey istemediklerine eminim.
Rabbim geçitlerini kolay eylesin

Bu yazdığımı bugün haberlerde gösterdiler, evimize hırsız giriyor diye refüje çadır kurmuşlar kendi kendilerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…