Aynen öyle yaşadığımıza şükür ederkenYok ablam ya ben sende asla kibirlenme gibi birşey görmedim.
Aksine sen hep dert ettiğimiz bi çok konuda büyük bir insanın yapacağı şekilde bize yazdın,dinledin.
Ama insan kendiyle muhakeme yapmalı bende arada yaparım.
Hatta herşeyin en hayırlısını benim için Rabbim bilir derim demek ki böylesi hayırlıymışta derdim.
Sen de böyle düşün zaten zor zamandan geçiyorsunuz biran da yaşadığın yeri bıraktın anılarınız herşey geride kaldı,kolay değil.
Bugün travma günüm oldu gel sarılEfser Gel bi sarılak hazır ahretliğin burda yokken
Bugün travma günüm oldu gel sarıl
Sahi o nerelerde?
Teyocum sağolasın
Gercekten şu vakkit nasihat vaktti değil biririmize destek olup kenetletme vakkti şükür vaktti yaşayan biri olurak her tesseli verene ben en şanslı kesimken kendi gözümle söyleyeyim sen yaşamadınki demek oluyor o insanların yaraları sarılmaya ihtiyacı var en önemlisi psikolojik desteğe acılarını bağıra bağıra ağlayarak yaşamaya ihtiyacı var bırakın tüm acılarını çıkarsınlar sen isyanını önle sarıl bağrına bas yeter.başka hiçbirşey istemediklerine eminim.Kıyamam anlat yaz iyi gelir. Yazacaklarım oluyor aklına bişey getiririm diyorum yazmıyorum çoğu zaman.
Biz böyle hassasiyet gösteriyoruz ya asıl o yıkımı yaşayanlar napıyor? Allah yardımcıları olsun
İkimizin de daim olsun inşallah canımTeyocum sağolasınben de yürüyüşe başladım bil istedim :)
Ara verdiğimin tarihini bile bilmiyorumİkimizin de daim olsun inşallah canımben 3 aydır ara vermiştim. Bugün tekrar başladım
Bu yazdığımı bugün haberlerde gösterdiler, evimize hırsız giriyor diye refüje çadır kurmuşlar kendi kendilerineÇadır konusunda şöyle duydum çadırların kurulduğu alanda durmak istemeyip evine yakın kurmak isteyenler varmış bu da tehlikeli uygun değil. Evi hasarlı olduğu halde çadırda kalmak istemeyip evine girenler, eşya almak için girenler de çokmuş maalesef.
10 bin adım atmışım bugün:)uzun süreden sonra bugün yürüyüşe başladım şükür. Umarım devamı gelir.
10 bin adım atmışım bugün:)
Ben de 10.60010 bin adım atmışım bugün:)
Atıyorum da noluyor mübarek aynı yerimde sayıyorumBüyüyüce nego oyucam
Yani küçülünceBüyüyüce nego oyucam
Sıkılaşmış oluyosunAtıyorum da noluyor mübarek aynı yerimde sayıyorum
Sen direk neden 10.binden başladın yaBen de 10.600
Tamam otur teyo sınıfta kaldın10.044
Ev hariç lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?