- 1 Aralık 2021
- 14.914
- 54.343
- 548
- 35
BendeTaş gibiyim zaten ayıptır söylemesi
Hayırlı akşamlarHayırlı akşamlar güzel insanlar
BendeTeneffus Zili ggibi yattığım yerden öyleyim şakası bir yana ben evden dışarı çıkmadım uzun zamandır
Zaten çok yakın okul 5 dk sürüyor gitgel ona bile araba ile gidiyorlar
Okula götürmüyorsun tabii sen çocukları
Bu mesaja niye bu kadar şaşırdınız siz evde yatıyor musunuz yoksaEvde 3 bini geçiyor temizlik yapıyorsam fiyuuuuu
Yarı yatıyorum ben zannımca ama o kadar adım atmam imkansızBu mesaja niye bu kadar şaşırdınız siz evde yatıyor musunuz yoksa
Ev hanımlarına akşama kadar yatıyor diyenlere ondan bu kadar sinirleniyorum demek ki çünkü ben yatmıyorum
Ev çok yorucu canım. Haftasonu canım çıkıyor. İşyeri daha dinlendiriciBu mesaja niye bu kadar şaşırdınız siz evde yatıyor musunuz yoksa
Ev hanımlarına akşama kadar yatıyor diyenlere ondan bu kadar sinirleniyorum demek ki çünkü ben yatmıyorum
Gidiyom ben ya bu ne kardeşim ben niye koşturuyorumYarı yatıyorum ben zannımca ama o kadar adım atmam imkansız
Yok anladığını biliyorum, azcık hava atıyorum geçmişimle
Bu mesaja niye bu kadar şaşırdınız siz evde yatıyor musunuz yoksa
Ballısın yaniBu ara çok mu şanslıyım nerdeyse iki haftadır evde akşam yemeği hazırlamıyordum bugün hazırlamaya niyet ettim yine hazırlamak kısmet olmadı kesesine bereket komşum pide yaptırıp getirdi
Şu an yatıyorum tabii ki çünkü neden hakettim bütün gün koşturdumYorulunca yatıyorum bi tadını alsan bırakamıycan
Böyle şeyler hep ihtiyacım olmadığında nasip olur banaBu ara çok mu şanslıyım nerdeyse iki haftadır evde akşam yemeği hazırlamıyordum bugün hazırlamaya niyet ettim yine hazırlamak kısmet olmadı kesesine bereket komşum pide yaptırıp getirdi
Şu an yatıyorum tabii ki çünkü neden hakettim bütün gün koşturdum
Başım niye ağrıyıp duruyor diyorum dişlerimi sıkıyorum yine
Bunun dönüşü de olacak yemeğe davet edenleri yemeğe davet etmem lazımBallısın yani
PuhhYatmaktan yanlarım ağrımış öbür tarafa dönsem çatırdayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?