Taş gibiyim zaten ayıptır söylemesiSıkılaşmış oluyosun
10bin olmayınca yürümedim sayıyorum. 2022 de 2.700.000 bin adım atmışım maalesefSen direk neden 10.binden başladın ya
Aaa senin ev dahil miydiTamam otur teyo sınıfta kaldın
Ondan işte bi de neye yarıyor diyo.Taş gibiyim zaten ayıptır söylemesi
Sen milyon sen sen milyar sen naptın10bin olmayınca yürümedim sayıyorum. 2022 de 2.700.000 bin adım atmışım maalesefoysa 2020 ve 2021de 3milyonu geçiyordum hep
Yok dahil değil, o sadece yürüdüğüm. Ama evde toplasan 200 adım ancak atıyorumdırAaa senin ev dahil miydi
Ama fazla kilo var sıkı olmam bu gerçeği değiştirmiyorOndan işte bi de neye yarıyor diyo.
Sen taş kadayıf ben ben keşkül
Evde 3 bini geçiyor temizlik yapıyorsam fiyuuuuuYok dahil değil, o sadece yürüdüğüm. Ama evde toplasan 200 adım ancak atıyorumdır
Deprem mi olduTiniminimavihanim tinnoş daha iyi misiniz canım?
Ne iyi yürümüşümBak bu da 2021Eki Görüntüle 3211560
Maalesef kayseride 4.5 oldu canımDeprem mi oldu
Sen milyor sen milyar noooolduAnlamadım sanıp görsellemiş
Yok anladığını biliyorum, azcık hava atıyorum geçmişimleAnlamadım sanıp görsellemiş
Şükür eetmeyi unutuyoruz deprem bana ders oldu eşimin kalbini kırdığım şeyler çok boş ve saçmaymış bu kadar şeyin üstüne hâlen seni kırdığını anlamayan insanları boş ver sen de takmamaya çalışAynen öyle yaşadığımıza şükür ederken
Yanı sıra alışkanlıklarımızı geride kaldı sabah evindeymiş gibi gözünü açtığında geri gözümü kapatıyorum hepsi bir rüya olsun diye dua ediyorum ama açınca acı gercekle karşılaşıyorum
Kahvaltı hazırlarken kendi ocağım kendi çaydanlığım kendi buzdolabım geliyor gözümün önüme masam sandelyem herşeyde ne de güzelmiş diyorum.
Sizlere ders olsun diye yazıyorum yüz yılın olayını yaşamış biri olarak küçücük meseleleri kafanıza takıp tatlı yuvanızın huzurunu negatif enerji yüklereyek zehir etmeyin ne olur. bunu yapanlarada izin vermeyin artık.aklınızda kalan hep şurda ne güzel kahve içtim burda ailemle güldüm o gün mutfağımda yemek yaptım misafirlerimi ağırladım çiceklerimi suladım rahatca bir duş aldım yatağıma uzandım oluyor.çaydanlığız bile gözümün önüne geliyor.
O yüzden hatırlayacak Güzel hatıraların pozitif enejenilerinizi biriktirim
Eşyalarınızı evinizi öpe öpe kullanın hayatınıza sağladığı konfora yaradana sonsuz şükür edin.
Ne kadarda aynı konfora sahip olsamda beyin alıştığı düzeni arıyor bunu sakın unutmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?