Pinhan Mesela nergis çok isterdim bulamıyodum hazır soğan da zamanında bi denk gelmedi. Geçen sene çoktu burda her yerde vardı 10 liraya almıştım açtı kurudu kaldırdım 1 ay oluyo geri çıkardım baktım soğanlar sağlam duruyolar sulamaya başladım filiz çıkarmış üç yerinden gubban olduğum.
Soğan saklamayı ben de çok iyi bilmiyorum bilen yıllarca açtırır en fazla 2 sene açtırdım ben
Ne bilim ayol, tohum falan vardır, dikersin çıkar sandım. Soğan diyon bi de
Tamam onu biliyorum soğansız şeyler, soğanlı şeyler var.
İyi bakalım, göreceezz çıkınca
şöyle kovayla değil, paçalarını sıvadın elle sildin he mi?
Ben yazdım bunu bi kenara, nazar duası gönderiyorum
Tabi canım erken ekilicek ki gül zamanı şahlansın mayısta yani
Valla maşallah ne diyek...
Ben de gül ekeceğim bahçeli eve.
Mart mı Nisan mı ne o zaman ekecekmişiz bekliyoz bakalım.
Evin etrafı çamur, pek gidemedik bu sıra.
Oraya güzel şeyler ekmek istiyoruz bakalım, yardım isterim senden.
Muhteşem.baya kuru soğan gibi ne renk bilmiyorum mor ya da lila geçiyor içimden
Bize kalan yalnız amellerimiz ve geride kaldıysa bizim için dua edip hayır hasenat yapacak salih evlatlarımız bunu hepimiz bir kez daha anladık.Sadece susmak ve seyretmek istiyorum artık.
Davam tavlarımı süsleyen aynalar değil hiçte olmadı kismetti denk geldi öyle oldu.
Artık Davam başımı içine sokacağım çocuklarımı güvene alacağım bir catının olması.
Ben bu kaygıları yaşarken başımı yaslanacağım omuzlar diken oluyor .
Şimdi bahsedince nergisin soğanını kontrol ettim filizlerin uzamadığını farkettim doğru düzgün büyümemiş kökü bile yok pek iyi durumda değil ben onu iyi koruyamadığım için ama filizli inş bakalım açıcak mı bilmiyorum artıkMuhteşem.
Bize de gösterirsin hadi bakalım
Hayır olsun inşallahAnnemler için çok endişeleniyorum. Eşimin nöbete kaldığı gün annemlere gitmiştim. Ertesi gün Kahvaltı yaparken sarsıntı hissettik, yerin altından birşey geçti sanki. Depremdir dedik, çünkü aynı dakikalarda farklı mahallelerde olan anneannem, teyzem ve kuzenim de hissetmişlerdi, hatta tüm mahalle sokağa dökülmüştü. biraz geçince rasathane'den baktık kayıtlarda deprem yoktu. O gün hiç kayıtlara siirtte deprem oldu bilgisi geçmedi..
Merkeze bağlı köyün birinde bazı geceler korkunç bir sesle sarsıntı meydana geliyormuş, afad araştırılması için ekip göndermişti ama hâlâ birşey çıkmadı
İnsaAllah kötü birşey yoktur.
Amin Allah razı olsunHayır olsun inşallah
BonusummTiniminimavihanim tinnoş daha iyi misiniz canım?
Beni de sen özlüyon bi domdomJES Özlemişimdir
Sen nerdesin suan minnosumBonusummbir daha yaşatmasın Rabbim çok kötüydü evde değiliz şuan korkudan giremedik
Çoook şey yazarımda bununla ilgili neyseAnnemler için çok endişeleniyorum. Eşimin nöbete kaldığı gün annemlere gitmiştim. Ertesi gün Kahvaltı yaparken sarsıntı hissettik, yerin altından birşey geçti sanki. Depremdir dedik, çünkü aynı dakikalarda farklı mahallelerde olan anneannem, teyzem ve kuzenim de hissetmişlerdi, hatta tüm mahalle sokağa dökülmüştü. biraz geçince rasathane'den baktık kayıtlarda deprem yoktu. O gün hiç kayıtlara siirtte deprem oldu bilgisi geçmedi..
Merkeze bağlı köyün birinde bazı geceler korkunç bir sesle sarsıntı meydana geliyormuş, afad araştırılması için ekip göndermişti ama hâlâ birşey çıkmadı
İnsaAllah kötü birşey yoktur.
CanımBaş sağlığı dileyen herkese teşekkür ederim arkadaşlar sağolun Allah razı olsun hepinizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?