Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çok üzüldüm canım gerçekten yaşadığın yeri terketmek hiç kolay değil,empati yapabiliyorum eşimle taşınma fikri bizim gözlerimize hüzün katmıştı.
Allah içine ferahlık versin bol bol dua hakkınızda hayırlısı olsun inş.. istihareye yatsaydın istersen.
Belki de onlar için de böylesi hayırlıdır senin farklı bir ilde olman onlar için avantaj aslında ummadık bi olayda gidebilecekleri bi kapı olmuş olacak.

Ne demek canım tabi sorucaz canımsın
Nerdesin şimdi?
Kıbrısa döndüm canım bir hafta oldu geleli. Bugün de annem geldi yanıma çok şükür. Kalbim rahatladı biraz, mersinde ananemin evinde çok huzursuzdu sürekli sallanıyolardı, O da rahatladı biraz

Kıbrısa döndüm canım bir hafta oldu geleli. Bugün de annem geldi yanıma çok şükür. Kalbim rahatladı biraz, mersinde ananemin evinde çok huzursuzdu sürekli sallanıyolardı, O da rahatladı biraz
Oh iyi yapmışsın canım hem senin için rahat eder hem onun kafası dağılır.

Oh iyi yapmışsın canım hem senin için rahat eder hem onun kafası dağılır.
Gözümün önünde olsun. Gel ana dedim sallanırsak burda beraber sallanırız napalım. Uyudu şimdi ama çok kasıyo kendini. Uyurken yüzü ağlamaklı oluyo dudağı bükülüyo. İçim parçalanıyo resmen

Oyyy kurban olurum kiyamam hic. Resmen gözümde canlandi. Allah sizi birbirinize bagislasin canim. Saglikla uzun senelere inşallah

Psikiyatriste mi götürsen bu süreçte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…