- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Çok üzüldüm canım gerçekten yaşadığın yeri terketmek hiç kolay değil,empati yapabiliyorum eşimle taşınma fikri bizim gözlerimize hüzün katmıştı.İnşallah can
Eşimin memleketi, benim de annem oralı ama tanıdğım bildiğim kimse yok orada kendi akrabam yok
Kardeşlerim burada kalacak kimse taşınmak istemiyor, biraz da sitemliler
Annemin, babamın, oğlumun mezarları burada kalacak içim bir tuhaf
15 saatlik yola kızımı nasıl götüreceğim sağ salim, elim kalbimde
Çok yakın dostlarım burada yıllarımı geçirdiğim...
Alışabilecek miyim, yapabilecek miyim bir endişe var içimde, benim babam İstanbul'lu , sekiz kuşağı burada ve ben onun soyadının son temsilcisiyim, evlenirken bile değiştirmeye kıyamadım, tüm anıları terk ediyor hissine kapılıyorum, anlatması çok zor ama tuhaf bir ruh halindeyim, kaçıyor ve herkesi yüz üstü bırakıyor gibi hissediyorum.
Sonra evim... ömrümü harcadım onu alabilmek için, öyle çok emek verdim ki, yıllarca oturmak nasip olmadı, kentsel dönüşümle yıkılıp yeniden yapıldıktan sonra yerleştim, üç yıl oldu, her gün Rabbim diyorum şükürler olsun her köşesini seviyorum, emeğim.... ah be can ah be ne diyeyim....
Beni de sen özlüyon bi domdom
Kıbrısa döndüm canım bir hafta oldu geleli. Bugün de annem geldi yanıma çok şükür. Kalbim rahatladı biraz, mersinde ananemin evinde çok huzursuzdu sürekli sallanıyolardı, O da rahatladı birazNe demek canım tabi sorucaz canımsın
Nerdesin şimdi?
Bebişim hoş geldin ❤Kıbrısa döndüm canım bir hafta oldu geleli. Bugün de annem geldi yanıma çok şükür. Kalbim rahatladı biraz, mersinde ananemin evinde çok huzursuzdu sürekli sallanıyolardı, O da rahatladı biraz
Sağolasın canım dostlar sağolsun. Sizde kayıp göçük yok inşallah. Depremin değmediği kimse kalmadı çünkü.Başınız sağolsun.Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inş.
Hoşbulduk kuzumBebişim hoş geldin ❤
Oh iyi yapmışsın canım hem senin için rahat eder hem onun kafası dağılır.Kıbrısa döndüm canım bir hafta oldu geleli. Bugün de annem geldi yanıma çok şükür. Kalbim rahatladı biraz, mersinde ananemin evinde çok huzursuzdu sürekli sallanıyolardı, O da rahatladı biraz
Annen gelmiş çok sevindimHoşbulduk kuzum
Gözümün önünde olsun. Gel ana dedim sallanırsak burda beraber sallanırız napalım. Uyudu şimdi ama çok kasıyo kendini. Uyurken yüzü ağlamaklı oluyo dudağı bükülüyo. İçim parçalanıyo resmenOh iyi yapmışsın canım hem senin için rahat eder hem onun kafası dağılır.
Oy onu Allah alaŞu zamanlar bi gecsin en cok senin totonu kesecem
Dili dolandi heyecandanOy onu Allah ala
Gözümün önünde olsun. Gel ana dedim sallanırsak burda beraber sallanırız napalım. Uyudu şimdi ama çok kasıyo kendini. Uyurken yüzü ağlamaklı oluyo dudağı bükülüyo. İçim parçalanıyo resmen
Oyyy kurban olurum kiyamam hic. Resmen gözümde canlandi. Allah sizi birbirinize bagislasin canim. Saglikla uzun senelere inşallahGözümün önünde olsun. Gel ana dedim sallanırsak burda beraber sallanırız napalım. Uyudu şimdi ama çok kasıyo kendini. Uyurken yüzü ağlamaklı oluyo dudağı bükülüyo. İçim parçalanıyo resmen
Gel domdomum bizde sarilakAh ne diyeyim ahh
Psikiyatriste mi götürsen bu süreçteGözümün önünde olsun. Gel ana dedim sallanırsak burda beraber sallanırız napalım. Uyudu şimdi ama çok kasıyo kendini. Uyurken yüzü ağlamaklı oluyo dudağı bükülüyo. İçim parçalanıyo resmen
Amin jesim amin Allah tüm sevdiklerimizi bize bağışlasın inşallahOyyy kurban olurum kiyamam hic. Resmen gözümde canlandi. Allah sizi birbirinize bagislasin canim. Saglikla uzun senelere inşallah
Çok ağır yaşanılanlar allah hepimize dirayet versin.Ah ne diyeyim ahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?