Allah mekanını cennet eylesin inşallah tekrardan basın sagolsunBaş sağlığı dileyen herkese teşekkür ederim arkadaşlar sağolun Allah razı olsun hepinizden
Günaydın, hayırlı sabahlar kızlar..
Benim şu deprem mi oluyor hissiyatı ne zaman biticek uyanınca uyku sersemliğinin de etkisi muhakkak vardır.Hemen bi avize kontrolü yapıyorum.
Verafly, ben de nette birkaç videoya denk geldim. Gaziantep ve Diyarbakır'da. Ses var sarsıntı yok ama. Gerçek midir değil midir bilmem. Artık sosyal medyadaki hiçbir şeye inanmıyorum desem yeridir.Annemler için çok endişeleniyorum. Eşimin nöbete kaldığı gün annemlere gitmiştim. Ertesi gün Kahvaltı yaparken sarsıntı hissettik, yerin altından birşey geçti sanki. Depremdir dedik, çünkü aynı dakikalarda farklı mahallelerde olan anneannem, teyzem ve kuzenim de hissetmişlerdi, hatta tüm mahalle sokağa dökülmüştü. biraz geçince rasathane'den baktık kayıtlarda deprem yoktu. O gün hiç kayıtlara siirtte deprem oldu bilgisi geçmedi..
Merkeze bağlı köyün birinde bazı geceler korkunç bir sesle sarsıntı meydana geliyormuş, afad araştırılması için ekip göndermişti ama hâlâ birşey çıkmadı
İnsaAllah kötü birşey yoktur.
Geçmiş olsun jesYarabbi şu hastalik denen cesme bi acildi mi daha da kapanmıyor galiba. Yine ailecek hastalandik valla yildim ama sikayet de etmiyorum bu sefer daha cok şükrediyorum
Ne demek canım tabi sorucaz canımsınKuzumsenden ve bonustan ayrıca Allah razı olsun hep arayıp sordunuz
Çok ilginç cidden ben de bi süredir bazı videolar izliyorum konu bana bazı şeyleri hatırlattı.Annemler için çok endişeleniyorum. Eşimin nöbete kaldığı gün annemlere gitmiştim. Ertesi gün Kahvaltı yaparken sarsıntı hissettik, yerin altından birşey geçti sanki. Depremdir dedik, çünkü aynı dakikalarda farklı mahallelerde olan anneannem, teyzem ve kuzenim de hissetmişlerdi, hatta tüm mahalle sokağa dökülmüştü. biraz geçince rasathane'den baktık kayıtlarda deprem yoktu. O gün hiç kayıtlara siirtte deprem oldu bilgisi geçmedi..
Merkeze bağlı köyün birinde bazı geceler korkunç bir sesle sarsıntı meydana geliyormuş, afad araştırılması için ekip göndermişti ama hâlâ birşey çıkmadı
İnsaAllah kötü birşey yoktur.
Başınız sağolsun.Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inş.Baş sağlığı dileyen herkese teşekkür ederim arkadaşlar sağolun Allah razı olsun hepinizden
Kuzum yaa geçmiş olsun size deBonusummbir daha yaşatmasın Rabbim çok kötüydü evde değiliz şuan korkudan giremedik
Haberler de gördüm aklıma geldiniz.Sizin için en doğrusu böylesi taşınmanız doğru yerinde bi karar inşallah güzel insanlarla karşılaştırsın.Günaydın güzel kadınlar
Dün akşam banyolarımı temizledim ve bugün için bezelye - pilav pişirdim yemeksiz kalmayalım diye başka da bir iş yapmadım. Eyt meclisten geçti, nefes aldım biraz, artık hazırlıklara başlayacağım ufaktan, gideceğimiz yol uzun kızım için geniş bir taşıma kutusu sipariş verdim, yol için gerekli malzemeler falan, her şey çok pahalı anca öderiz ufak ufak, evin sigortasını da yaptırdım bu sabah. İş yerinden sağolsunlar koli biriktiriyorlar benim için
Kahvaltıları hazırladım, mutfağı topladım, kumu temizleyip çöpü çıkardım, çiçeklerimi suladım , pisileri doyurup işe geldim. Her şey netleşince bir panik aldı beni, İnşirah okuyorum sakinlemek için, zaman var önümde ama herşeyi nasıl organize edeceğim bilemiyorum. Rabbim hepimizin işlerini kolay etsin, içimize ferahlık versin, yeni ay güzellikler getirsin inşallah
Haberler de gördüm aklıma geldiniz.Sizin için en doğrusu böylesi taşınmanız doğru yerinde bi karar inşallah güzel insanlarla karşılaştırsın.
Allah'ım içine sükunet versin herşey hallolur sen yaparsın planlı programlı kadınsın maş.
Kayserideyim jesikommmm bizimkilerin yanındaSen nerdesin suan minnosum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?