- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Sevindim adına bak düşündüğün gibi olmadı.Kızlar doktor hicbirseyi yok dedi zararsız düzeyde hiperaktivite ama hayatını etkilemiyor dedi. Öğretmen doldursun diye bir form verdi. 15 tatilden sonra formla birlikte tekrar gidicez. Çok korkmussun korkma dedi bana. Hiç korkulacak birşeyi yok dedi
Çok şükürhayırlı uğurlu olsun çabucak iyilessin inşallah
Hayırlı uğurlu olsun canım ❤
Rabbim damatligini da göstersin... ❤❤
Hayırlı olsun canım inşallah çabucak toparlar.
Olduda bitti maşallah annesi
Gözünüz aydın olsun canım
Çok sağolun hanımlar, AmiinÇok geçmiş olsun canım. Allah damatlığını da göstersin
Canım nasılsınız bebiş ve sen?Hayırlı olsun canım şimdiden
Konumuzla pek alakası yok amaKızlar doktor hicbirseyi yok dedi zararsız düzeyde hiperaktivite ama hayatını etkilemiyor dedi. Öğretmen doldursun diye bir form verdi. 15 tatilden sonra formla birlikte tekrar gidicez. Çok korkmussun korkma dedi bana. Hiç korkulacak birşeyi yok dedi❤
Sağol canım Allah razı olsun
Oturuyorlar koca bir ordu şimdiSenin baş ağrısı sebebin belli oldu nasıl bir kayınvalide nasıl sinir oldum burdan ne dünürmüş ne bohçaymış arkadaş torunu sünnet olacak kendisinin de hastaneye gitmesi gerekirken bir de seni çağırıyor sabır ver Yarabbi
Benim de eltim var. Ben ağzımı açarsam temiz açarım o yüzden çok bulaşamazlar bana ağzımı onlar için açmak istemiyorum hiç gerek yokBen de altlı üstlü oturuyorum eltim de var
Allah razı olsun canımGeçmişi çok okuyamadım
✔Doğumu olacak için
✔Evladı sünnet olacak için
✔Evladının Dr da muaneyenesi iyi olması için
✔Vefat eden ananemizin ruhu için
✔Arkadaşımızın eşi işe bir yere mi gitti tam okuyamadım onun sağsalim gelmesi için
✔Evlatları grip olup düzelmeyen arkadaşlar için
✔Hangimizin ne derdi varsa feraha çıkmak için ve huzurlu ve sağlıklı sevdiklerimizle iyi bir hayat için
Niyet ediyorum Yasin okumaya
Eksik varsa ekleyebiliriz arkadaşlar tüm sayfaları okuyamadım kaçırdığım varsa 1 yasin de diğer eksikler için toplayıp okuruz arkadaşlar
Öğlen geldik canım eve hemen, ağrısı var ilaç verdimOğlun nasilNego ayildimi ağrısı çok mu
Canım o kendi kendine geçer diye bekliyorsundur belki. Ama geçmiyor katlanarak artıyor. Bugün tekrar göründüm oğlana gitmisken. Anksiyete ilacını kesti lüzum yok dedi ama sakinleştirici verdi. Bu ilacı içince mini mini minnoş bir anne ve eş oluyorum. Bebek emmeyince tedavime devam edeyim dedim. Yıllarca tedavi olmayıp kendime çok çektirdim. Şimdi ki aklım olsa koşa koşa giderdim. Çok yıpratıcı çünküAy bende öyleyim yaaeşim sen düşünme ne olur diyor adam bıktı benim felaket senaryolarımdan
İlk günler biraz oluyor. Çişini yaptı demiÖğlen geldik canım eve hemen, ağrısı var ilaç verdim
Az önce korka korka yaptı, korkak horozumİlk günler biraz oluyor. Çişini yaptı demi
Aciyordur kız. Eti kesildi yazık yavrucak. Çok ayakta duruncada başı dönüyor he nego. Bilgin olsun. Anestezi yi hemen atamiyorlarAz önce korka korka yaptı, korkak horozum
Ya canım çok ama çok sevindimKızlar doktor hicbirseyi yok dedi zararsız düzeyde hiperaktivite ama hayatını etkilemiyor dedi. Öğretmen doldursun diye bir form verdi. 15 tatilden sonra formla birlikte tekrar gidicez. Çok korkmussun korkma dedi bana. Hiç korkulacak birşeyi yok dedi❤
Benim ağrılarım var canım bebeği de küvöze aldılar bir hafta kadar yatarmışCanım nasılsınız bebiş ve sen?
Yazsam mı yazmasam mı bilemedim nazar değer diyeMaşallah nasıl kv ve elti kız o öyle her yerde söyleme nazar değer.Öyle şaşırdım ki diğer mesajımda alıntı yapıp yazmamışım.
Bak sana dedik evham yapma diye bazen drlar insanı korkutuyorlar çok şükür hadi gözün aydın canımKızlar doktor hicbirseyi yok dedi zararsız düzeyde hiperaktivite ama hayatını etkilemiyor dedi. Öğretmen doldursun diye bir form verdi. 15 tatilden sonra formla birlikte tekrar gidicez. Çok korkmussun korkma dedi bana. Hiç korkulacak birşeyi yok dedi❤
Allah analı babalı büyütsün canım yavrunda sağlıkla küvezden çıkar inşallah mutlu mesut yuvanızda olursunuz canımBenim ağrılarım var canım bebeği de küvöze aldılar bir hafta kadar yatarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?