- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 37
Sağol canımAllah analı babalı büyütsün canım yavrunda sağlıkla küvezden çıkar inşallah mutlu mesut yuvanızda olursunuz canım
Gözün aydın canım. İnşallah sağlıcakla kavuşursunuzBenim ağrılarım var canım bebeği de küvöze aldılar bir hafta kadar yatarmış
SAğol canımGözün aydın canım. İnşallah sağlıcakla kavuşursunuz
Evinin enerjisi mi düşük acaba diycem de kaynana altta olunca enerji falan yoktur o evde sirkeyle mi silsen acaba tum evi .Bir insan evine girer girmez başı ağrır mı ya ağrır mıçatlıyacak yine başım çok kötü
Allah razı olsun canım benimYa canım çok ama çok sevindimçok geçmiş olsun çok şükür
Sakinleştirici ne verdi kuzumCanım o kendi kendine geçer diye bekliyorsundur belki. Ama geçmiyor katlanarak artıyor. Bugün tekrar göründüm oğlana gitmisken. Anksiyete ilacını kesti lüzum yok dedi ama sakinleştirici verdi. Bu ilacı içince mini mini minnoş bir anne ve eş oluyorum. Bebek emmeyince tedavime devam edeyim dedim. Yıllarca tedavi olmayıp kendime çok çektirdim. Şimdi ki aklım olsa koşa koşa giderdim. Çok yıpratıcı çünkü
Sağol canım benim çok şükürBak sana dedik evham yapma diye bazen drlar insanı korkutuyorlar çok şükür hadi gözün aydın canım
Tansiyon aleti vara bi tansiyonunu ölçer misin canım sen biBir insan evine girer girmez başı ağrır mı ya ağrır mıçatlıyacak yine başım çok kötü
Gözün aydın rabbim sağlıklı ömürler versin hayirli evlat olsun inşallahBenim ağrılarım var canım bebeği de küvöze aldılar bir hafta kadar yatarmış
Stalin gibi bişey di bakıp yazarım birazdan bebek ayağımda şimdi canım. Mavi mavi küçük gökyüzü ilaçlarıSakinleştirici ne verdi kuzum
Solunum sıkıntısı varmışGözün aydın rabbim sağlıklı ömürler versin hayirli evlat olsun inşallahneden aldılar ki acaba kuvoze
Anladım canım inşallah iyi gelir bende de can sıkıntısı bi mutsuzluk hali var niye bilmiyorum böyle bi bıkkınlık var niye oluyor bilmiyorum korkuyorum böyle olunca da depresyona mı giricem kötü olucam diye bi korku geliyorStalin gibi bişey di bakıp yazarım birazdan bebek ayağımda şimdi canım. Mavi mavi küçük gökyüzü ilaçları
Korkma canım kuzenimin de olmuştu şimdi maşallah iyi bebiş sağlıklı onun da küveze almışlardıSolunum sıkıntısı varmış
Allah yardımcın olsun canım çocuklar hasta oldu mu çok zor iburamin iyi geliyor benim kıza ama size fayda etmedi miAferin aklıma geldi ama o kadar doktora gittim hiçbiri vermedi. Hepsi ibroumin yazıyorlar. Bilemedim ki.
Amin canım.
Evinizde kötü enerji var o zaman canım. Hatta binada da olabilir.Bir insan evine girer girmez başı ağrır mı ya ağrır mıçatlıyacak yine başım çok kötü
Gözünüz aydın olsun canım. Rabbim vatana millete size hayırlı bir evlat etsin inşallahBenim ağrılarım var canım bebeği de küvöze aldılar bir hafta kadar yatarmış
İnşallah çok sürmez canım. Inşallah bir an önce evine gelir küçük prensesSolunum sıkıntısı varmış
Mutsuz gibi durmuyorsun kız maşallah iyisin. Zaman zaman herkeste oluyor dediğin durum. Daha iyi Olcan sen bak da görAnladım canım inşallah iyi gelir bende de can sıkıntısı bi mutsuzluk hali var niye bilmiyorum böyle bi bıkkınlık var niye oluyor bilmiyorum korkuyorum böyle olunca da depresyona mı giricem kötü olucam diye bi korku geliyor
Ay durmuyorum dimi canım ara ara olur dimi bi ruhuma daralma bi mutsuzluk bıkkınlık hali geldi canım çok sıkıldı depresyona giriyorum diye korktum normal olur dimi sizde de oluyor mu ara ara inşallah daha iyi olurum herkes iyi olsun ben deMutsuz gibi durmuyorsun kız maşallah iyisin. Zaman zaman herkeste oluyor dediğin durum. Daha iyi Olcan sen bak da gör ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?