Herkes de olur canım benim olmaz mı. Sende normal sıkılıyorsun. Kış bı yere gidemiyoruz evin içindeyiz. Normal durumun korkmaAy durmuyorum dimi canım ara ara olur dimi bi ruhuma daralma bi mutsuzluk bıkkınlık hali geldi canım çok sıkıldı depresyona giriyorum diye korktum normal olur dimi sizde de oluyor mu ara ara inşallah daha iyi olurum herkes iyi olsun ben de
Evet kış eve tıkıldık inşallah öyledir canım ya yine depresyona girip mal mal yatıcam diye çok korkuyorum içime bi korku geliyorHerkes de olur canım benim olmaz mı. Sende normal sıkılıyorsun. Kış bı yere gidemiyoruz evin içindeyiz. Normal durumun korkma
Evini temizledin mi . Ne yaptın bugünEvet kış eve tıkıldık inşallah öyledir canım ya yine depresyona girip mal mal yatıcam diye çok korkuyorum içime bi korku geliyor
Bulaşık makinasını topladımEvini temizledin mi . Ne yaptın bugün
Hayırlısı ile kucağına al inş.Benim ağrılarım var canım bebeği de küvöze aldılar bir hafta kadar yatarmış
Uyumadan mi yatiyon. Dusunuyon mu yoksaBulaşık makinasını topladım
Elde bulaşık yıkadım
Çorba yemek pilav yaptım süt kaynattım
Çamaşırları topladım dürülecek
Sabah toptancıya gittim şimdi yatıyorum kızımı uyuttum
Kadınlar kulübünde dertleri okuyorum yattığım yerdenUyumadan mi yatiyon. Dusunuyon mu yoksa
Yok canım çok şükür geçti etkisi, zaten çok vermediler çıktığında uyanıktı. Sargı açılınca belli olur artıkAciyordur kız. Eti kesildi yazık yavrucak. Çok ayakta duruncada başı dönüyor he nego. Bilgin olsun. Anestezi yi hemen atamiyorlar
Rabbim şifa versin ikinize de canım, habersiz bırakma biziBenim ağrılarım var canım bebeği de küvöze aldılar bir hafta kadar yatarmış
Bizde öyleydik kv ile bir zamanlarYazsam mı yazmasam mı bilemedim nazar değer diyemaşallah deyin
Kayınvalidem çok iyidir lohusa iken 40ım çıkana kadar geldi yemeğimi yaptı
Eltim beni balkonda çamaşır sererken görmüş 10 gün mü ne olduydu doğum yapalı koşturarak geldi sen içeri git ben asarım deid yok yenge olmaz dediysem de dinletemedim Allahım korusun nazarlardan kardeşimden farksızdır benim için
AMAAA geçmişte kavga etmedik mi ettikkk çatır çatır saç saça başbaşa değil tabiki de
Kaynanamla küsmedim mi küstümmm eşimle aramı açmadı mı açtııııama geçmişte kaldı çok şükür iyiyiz Allah bin kere razı olsun
Var canım, normal tansiyonum.Tansiyon aleti vara bi tansiyonunu ölçer misin canım sen bi
Geçmiş olsun canım Allah damatlığını da göstersin inşallah canım benim
Allah hayırlısıyla kurtarsın beni bu evdenGeçmişi okumadim,
Melekleri hasta olanlara geçmiş olsun, Rabbim şafi ismimin hürmetine şifalar nasip etsin.
Doğum yapan arkadaş hayırlı uğurlu olsun. Rabbim analı babalı büyütsün..❤❤
Nego eve girince başım ağrıyor dedin ya, acaba birşeyler mi var evde..Ne bileyim o mesajını okuyunca içime öyle birşey doğdu..
gozun aydin canim Allah acisini gostermesin insallahBenim ağrılarım var canım bebeği de küvöze aldılar bir hafta kadar yatarmış
Allah iyiliğini versin kız, tanıyamadım senigozun aydin canim Allah acisini gostermesin insallah
Sağol canım, benim kafa yerinde değil bugün kim var kim yok bilmiyorumHiç x vardı,nerelerde,ne yapar diye merak eden olmamış vay le vay. Yokluğunda doğum yapan,kırmızı pabuç Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canı benim. Nego geçmiş olsun.
Bende işte amca kızından geldim,bu kadar.
profil resmide taniyin diye degistirmedimAllah iyiliğini versin kız, tanıyamadım seni
Baş ağrısı,ne illet bir hastalık bilirim. Allah şifa versin,nego. Benimki uyuyunca geçer,fırsatın varsa bir yarimmsaat olsa bile uyu.Sağol canım, benim kafa yerinde değil bugün kim var kim yok bilmiyorum
Çocuklar uyusun hemen yatıcam canım, umarım iyi gelir uykuBaş ağrısı,ne illet bir hastalık bilirim. Allah şifa versin,nego. Benimki uyuyunca geçer,fırsatın varsa bir yarimmsaat olsa bile uyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?