Düzenli Evimiz & Hayatımız

İyi geceler kızlar..
Akşam iftardan sonra bulaşıkları herşeyi olduğu gibi bıraktım.Çocukları da eşime bırakıp annemlere bi tur attım ohh sefam olsun iyi geldi.
Bi huzur vardı ki maşallah soba yakmışlardı babam namazdaydı bende özledim dedi.Tabi bi de yedi yirmi dört Tv de haber siyaset açıktır babam sağolsun.
Kardeşlerimle sohbet ettik takıldık şakalaştık.
Annem rahatsız sık sık gitmiyorum bu yüzden.
Yoksa üç sokak var aramızda.
Allah hepimizi sevdiklerimizle bir arada olmayı nasip etsin.

Gece emmeleri hiç azalmadı teneffüs, temmuzda iki yaşı bitecek ama yenidoğan gibi en geç iki saatte bir uyanıyor. Bazen geri uyuyor, bazen de uyumuyor. 2-3 saat oturuyoruz öyle. Memeyi bırakmasını bekliyorum uyku için açıkçası. Artık ne zaman bırakırsa ya da süt kesilirse dedim.
Pekmez portakal ben de yapayım teşekkür ederim tarif için.
Diğer mesajlarını da okudum akşam annene gidip kafanı boşaltman çok iyi olmuş. Adına çok sevindim.
Kayınvalide konusunda ne diyeceğimi bilemedim. Kendince seni rakip görüp ezmeye, sindirmeye çalışmış anladığım kadarıyla. Allah kalbine güzellik, merhamet, sevgi, saygı versin inşallah kayınvalidenin.

Bugün ben de bir şeyler yapmaya çalıştım. Sabah;
Yatağı topladım,
Kızıma ve kendime kahvaltı hazırladım,
Bulaşık makinasını boşalttım,
Mutfağı topladım, elde yıkanacakları yıkadım,
Çok güzel yağmur yağıyordu. Kızımla dışarı çıktık, ıslandık, su birikintilerine zıpladık. Deşarj olduk,
Akşam yemeği yaptım,
Üç makina çamaşır yıkandı,
Mutfağı, koridoru, çocuk odasını ve yatak odasını süpürdüm,
Yemekten sonra mutfağı topladım, ocağı ve tezgah arkasını sildim,
Duş aldım.

Kızımı uyuttum az önce. Oyuncakları ve kitapları toplayacağım. Wc ve lavabo temizliği yapacağım.

Oruç tutanların oruçlarını Allah kabul etsin inşallah. İyi geceler diliyorum.

Azalmamasına şaşırdım ama emmeyi çok seviyor demek ki.
Tekrardan uyumamasına da şaşırdım Allah kolaylık versin.Her bebiş farklı işte analık zor zanaat
Ben de gittiği yere kadar emzirmeyi düşünüyorum.
Önümüzde ramazan tabi ben bu zamanlarda belki bırakırım diye düşünmüştüm ama hiç öyle olmayacak gibi
Hayırlısı olsun ilk çocuğumu emziremedim ben de bu duyguyu tam anlamıyla yeni yaşıyorum. Üzerimde çok baskı vardı sütü yok diye hep empoze ederdi bazıları kendime güvenim gitmişti.Kızım da da aynısını yaptılar ama ben emzirmekte kararlıydım çokta güzel kilo almıştı ta ki süt diyeti başlayana kadar, sonra sütün kalitesi azaldı.

Bazı çocuklar öyle, emzik niyetine anneyi kullanıyor. İki çocuğumu da 2,5 yaşına kadar emzirdim. Gece gündüz devam ettik. Üstelik ilki 6 aylıkken, ikincisi 1,5 yaşında iken işe geri dönmüştüm."Uykular haram oldu..." modunda geçiyordu zaman. Ama emzirmek güzel bir duygu, tadını çıkarın.

İyi pazarlar herkese

Eşim sabah geldi işten, birlikte kahvaltı yaptık sonra o yattı ben mutfağı topladım, bir makina çamaşır yıkadım astım, kızımın kumunu değiştirdim, ortalığı topladım. Kendime bir kafa çayı demleyip kitap okuyacağım. Jes ve Nego hala yoklar aklım kaldı onlarda, inşallah yolundadır her şey

İyi öğlenler herkese
Sabah işlerimi yaptım
Kahvaltı hazırladım herkes evde
Bütün başörtülerimi bonelerimi makineye attım, havaları değişsin
Cilt bakımı yaptım kendime baktım azcık
Sporumu yaptım
Namaz kıldım
Bir iki ıvır zıvır dolap işlerim vardı onu yaptım
Öğle atıştırmalıkları hazırladım
Şimdi kitap okuyacağım
Sonra da çamaşır katlarım
Akşam yemeğini de evin beyi düşünsün bakalım bugun

Hayırlı pazarlar herkese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…