- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Gece emmeleri hiç azalmadı teneffüs, temmuzda iki yaşı bitecek ama yenidoğan gibi en geç iki saatte bir uyanıyor. Bazen geri uyuyor, bazen de uyumuyor. 2-3 saat oturuyoruz öyle. Memeyi bırakmasını bekliyorum uyku için açıkçası. Artık ne zaman bırakırsa ya da süt kesilirse dedim.Neden gece hiç uyuyamıyorsun senin kız biraz büyüdü gece emzirmeleri azalmış olması lazım.
Diş vs.sıkıntısı hariç.
Kan içinde bi tane mandalina yada portakal sıkıp 1 kaşık pekmez ile karıştırıp içebilirsin ben tadını çok severek içiyorum.
Bunu yapınca benim kan değerleri çok iyiydi.
Bende başlarım inş.
Evlenirken 21 yaşındaydım çok erken evlenmişim cidden.Tabi eşimin defalarca ısrarı istetmesi red edince tekrardan ablasını göndermesi arkadaşımı aracı kılmaya çalışması abime,erkek kardeşime söylemesi.
Bu bikaç yıl sürdüBeni gerçekten sevdiğine ikna olmuştum erken evlenmemize sebep oldu
Anlatmak istediğim çok toydum kv çok dışladı fazlasıyla ağır konuşup beni hep bastırmaya çalıştı.Çok samimiyetsiz bi yabancı gibi davrandı bana sürekli olarak beni derinden kırdı. Artık ben gitmek görüşmek istemiyorum.
Umarım birgün bi anne gibi olabilir eşimle de arası iyi değil eşimi de destekleyen bı anne sıcaklığı hiçbir zaman göremedim.
Abisiyle kıyas eder eşimi tersler toplumda büyük oğlunu daha çok sevdiğini her defasında dile getirmiştir.Benim yanımda da bizzat söyledi.Hiçbir işte destek vermez aşırı bastırarak bağırarak konuşur ilk evlendiğimiz yıllar ben şok olmuştum.
Peki toplum mahalledeyiz ya akrabalarla da bir aradayız haliyle,eş dost da tam tersi eşimi çok sever
İlahi adalet nasıl yıllar içinde işledi bir bilsen aşırı kibirli bi bayandı.Umarım kalbi daha da yumuşar etrafında seven insan bırakmıyor o derece biri zaten, şimdi azıcık durulmuş görüyorum.
Azalmamasına şaşırdım ama emmeyi çok seviyor demek ki.Gece emmeleri hiç azalmadı teneffüs, temmuzda iki yaşı bitecek ama yenidoğan gibi en geç iki saatte bir uyanıyor. Bazen geri uyuyor, bazen de uyumuyor. 2-3 saat oturuyoruz öyle. Memeyi bırakmasını bekliyorum uyku için açıkçası. Artık ne zaman bırakırsa ya da süt kesilirse dedim.
Pekmez portakal ben de yapayım teşekkür ederim tarif için.
Diğer mesajlarını da okudum akşam annene gidip kafanı boşaltman çok iyi olmuş. Adına çok sevindim.
Kayınvalide konusunda ne diyeceğimi bilemedim. Kendince seni rakip görüp ezmeye, sindirmeye çalışmış anladığım kadarıyla. Allah kalbine güzellik, merhamet, sevgi, saygı versin inşallah kayınvalidenin.
Acaba ben mi yanlış anladım 1 gün değil 2 gün demek bugün öğleden sonra gelmesi lazım o zaman fırsat bulursam sorarım inş
Bazı çocuklar öyle, emzik niyetine anneyi kullanıyor. İki çocuğumu da 2,5 yaşına kadar emzirdim. Gece gündüz devam ettik. Üstelik ilki 6 aylıkken, ikincisi 1,5 yaşında iken işe geri dönmüştüm."Uykular haram oldu..." modunda geçiyordu zaman. Ama emzirmek güzel bir duygu, tadını çıkarın.Gece emmeleri hiç azalmadı teneffüs, temmuzda iki yaşı bitecek ama yenidoğan gibi en geç iki saatte bir uyanıyor. Bazen geri uyuyor, bazen de uyumuyor. 2-3 saat oturuyoruz öyle. Memeyi bırakmasını bekliyorum uyku için açıkçası. Artık ne zaman bırakırsa ya da süt kesilirse dedim.
Pekmez portakal ben de yapayım teşekkür ederim tarif için.
Diğer mesajlarını da okudum akşam annene gidip kafanı boşaltman çok iyi olmuş. Adına çok sevindim.
Kayınvalide konusunda ne diyeceğimi bilemedim. Kendince seni rakip görüp ezmeye, sindirmeye çalışmış anladığım kadarıyla. Allah kalbine güzellik, merhamet, sevgi, saygı versin inşallah kayınvalidenin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?