- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Tubisim geçen gün Gölcük'ten geçtik hep evleri yıkıyorlar cadde üstünde. Ondan mı acaba bu kadar sık ve uzun süre elektrik kesintisi yapıyorlarCanlar rutin islere devam yarin sabahtan akşama kadar yine elektirkkler yok
Nedir dertleri anlamadım
Güya son olcakti kesinti ...
Çok güzel yağmur yağıyor rabbim bereket yağdırıyor
Bugün niyetliydim 2 gün daha niyetli olcam insallah
Kenstsel dönüşüm yapiyolar kuzum yok onla alakası yok bakım onarım yapıyorlarmışTubisim geçen gün Gölcük'ten geçtik hep evleri yıkıyorlar cadde üstünde. Ondan mı acaba bu kadar sık ve uzun süre elektrik kesintisi yapıyorlar
Hala dönmemişler
Aynen teyocumHala dönmemişler
Hala gelmemis yaBonus haber var mı canım Nego'dan
Evet iyiyiz canım sağol neden sordun?
Sahi nerede Nego ? Senin yazıları okuyorum da bugün yarın gelir diye düşünüyordum.Yok canım haftasonuydu evde değildim ben de konuşamadım ki 4 Martta açılcak demişti 6 sı bugün.
Mune Ye etiketle sordum akşam gelmediğini görünce oda siteye girmemiş heralde bilmiyorum ne olduğunu bi gariplik var
Aynen cnm nur yazmış durumuna sallandik diye onun için merak ettim rabbim muhafaza eylesin inşallahEvet iyiyiz canım sağol neden sordun?
Ufak bi şiddette sarsıntı olmuş sanırım bunun için mi soruyorsun?
Ben hafif birşey hissettim ama aman dedim Allah ne dilerse o olacak kalkıp avizeye falan bakmadım.Çokta hissetmedik yani eşim hiç hissetmiyor ben daha taktığım için dikkatimi çekiyor.
Ama annemlerin ev 3 katlı üst katta dayımlar var onlar hissetmiş biraz bahçeye inip tekrar eve girmişler evde hasar varya bu yüzden.
Ben artçılar da inmem artık alıştım sanırım yüksek katta da değilim bu yüzden.
Geçen gece burada 4.1 oldu gece buraya yazdığım saatlerdi galiba.
Çokta hissedilmiyor bi baş dönmesi gibiydi yine kalkmadım,bakmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?