Düzenli Evimiz & Hayatımız

Merhaba kızlar..
Çocuklarla kahvaltı yaptık.
Ortalık toparladım.Geceden sabaha evin bütün camlarını açmıştım, salon hariç.
Evi süpürdüm.
Sular kesik makina çalıştıramadım ama şu tam kıvamında hava sıcak bu yüzden güneş enerjisi ile işleri gördüm.
Duş aldırdım bebişe,ben de duş aldım.
Balkona bi su döküp çekerim.
Kendime çay kattım.
Akşama da tekrardan nohutlu pilav yapacağım dün tadı damağımda kaldı diyebilirim, kızarmış tavukta var biraz da çorba, salata yeter inş.

Herkese selamlar

ev havalandırdı
robot ile ev süpürüldü ve silindi
toz aldım wc lavabo yıkandı Çöpler atıldı
2.mak.çam.yıkandı
kurutmadan sonra yerleştirdim
mutfak toplu ocak ve tezgah silindi
yemek yaptım
namazlar kılındı kuran okudum tesbihatları çekmeye devam ediyorum
çay yaptım eşimle dinleniyoruz

Bu günlük bu kadar yeter. Bayadır ihtiyaç kadar ev işi yapıyorum çok detaylara girmiyorum. Genel olarak da ev toplu ve temiz (camlar ve balkonlar hariç )

Hepiniz ALLAH emanet olun canlarım

Tubisim geçen gün Gölcük'ten geçtik hep evleri yıkıyorlar cadde üstünde. Ondan mı acaba bu kadar sık ve uzun süre elektrik kesintisi yapıyorlar

Tubisim geçen gün Gölcük'ten geçtik hep evleri yıkıyorlar cadde üstünde. Ondan mı acaba bu kadar sık ve uzun süre elektrik kesintisi yapıyorlar
Kenstsel dönüşüm yapiyolar kuzum yok onla alakası yok bakım onarım yapıyorlarmış
Mahalle mahalle hatları yeniliyoruz diyolar ama bı turlu bitmiyor
Ki akrabamız var sepasta. Son demişti güya yine var şaka gibiler

Evet iyiyiz canım sağol neden sordun?
Ufak bi şiddette sarsıntı olmuş sanırım bunun için mi soruyorsun?
Ben hafif birşey hissettim ama aman dedim Allah ne dilerse o olacak kalkıp avizeye falan bakmadım. Çokta hissetmedik yani eşim hiç hissetmiyor ben daha taktığım için dikkatimi çekiyor.
Ama annemlerin ev 3 katlı üst katta dayımlar var onlar hissetmiş biraz bahçeye inip tekrar eve girmişler evde hasar varya bu yüzden.
Ben artçılar da inmem artık alıştım sanırım yüksek katta da değilim bu yüzden.
Geçen gece burada 4.1 oldu gece buraya yazdığım saatlerdi galiba.
Çokta hissedilmiyor bi baş dönmesi gibiydi yine kalkmadım,bakmadım.

Sahi nerede Nego ? Senin yazıları okuyorum da bugün yarın gelir diye düşünüyordum.
Etiket yapacaktım ismi de çıkmadı hayır olsunda.
Acaba detoksa mı girdi bi süre uzak mı kalmak istiyor, olabilir mi?

Aynen cnm nur yazmış durumuna sallandik diye onun için merak ettim rabbim muhafaza eylesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…