Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sahi nerede Nego ? Senin yazıları okuyorum da bugün yarın gelir diye düşünüyordum.
Etiket yapacaktım ismi de çıkmadı hayır olsunda.
Acaba detoksa mı girdi bi süre uzak mı kalmak istiyor, olabilir mi?

Nerde mi nego? Banlandı ya nasıl nerde? Uzak kalmak istese yazar zaten habersiz bırakmaz o kadar hatim grubu var

Sinirden uyku tutmadı Halâ sinirimi bozan şeyler var da bakalım hayrolsun.
Eş kişisine çatayrum
Benimde aynı es kişisi mantıksız seklde bozuk atıyor helee dunbgece babane yetmez bı de bu çıktı mübarek gunde ama kirginda olmicam mübarek gunde Allah'a havale ettim
Amacim da iyi niyetliydi onun iyiliği içindi ama 10 yıldır karısını tanımamış beyefendi
Dün geceden beri düzeleceğine daha da tribe girdi solucegimi soledim yattım bende

Aynen cnm nur yazmış durumuna sallandik diye onun için merak ettim rabbim muhafaza eylesin inşallah
Amin Allah razı olsun Tubişim düşünmen yetiyor
Onlar apartman da yüksek katta büyük ihtimalle bu yüzden hissediyorlar.
Artçılar ama bir şey olmaz Allah' ın izniyle. Artçılara da beynimi alıştırmaya çalışıyorum.

Ne demek canım düşüncem tabi kardesim dostum herseyiniz sizler
Aynen öyle malesef alışmak gerekiyor sanırım

İyi yapmışsın yatmakla ben de takmayıp uyuyacağım hep kendime zulüm zaten.

Hala gelmemis ya bende bakıp duruyorum sürekli. Ne saçma bişey kadının yazdığı bişeyde göremedim bunca ceza alicak
Polemik olan bir konu ise ban sebebi Mune konuyu Silmiş olabilir ondan görmüyoruz büyük ihtimalle .....belki 4 gündür ceza süresi Nego etikette çıkmıyor onun sebebini bilmiyorum

Polemik olan bir konu ise ban sebebi Mune konuyu Silmiş olabilir ondan görmüyoruz büyük ihtimalle .....belki 4 gündür ceza süresi Nego etikette çıkmıyor onun sebebini bilmiyorum

Hayır banlandığımızda mesaj geliyor açılacağı gün yazıyor. Negoya ben o an sorduğumda 4 Mart yazıyor dedi.
Konular silinmiyor zaten.

Hayır banlandığımızda mesaj geliyor açılacağı gün yazıyor. Negoya ben o an sorduğumda 4 Mart yazıyor dedi.
Konular silinmiyor zaten.
Siliniyor profil mesajini ve konuyu yöneticiler siliyor ...4 gün de 4 mart mı anladım diye öyle yazdım

Siliniyor profil mesajini ve konuyu yöneticiler siliyor ...4 gün de 4 mart mı anladım diye öyle yazdım
Profil mesajı siliniyor evet kişi kendi de siler. Ama konular silinmiyor. Çok gerekli bir durum görürse yönetim siler oda ciddi bir durumdur.

Senin negonun mesajlarına bakınca bulamaman silinebilceğinden değil göze batan bir mesajı olmadığından.
Son yazdığı konuda neler yazılmış herkesin gri olması lazım.

acaba JES neden ban yedi onun da mesajlarında sorun yok tu ortak bir konuya da yazmamışlar geldiklerinde öğreniriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…