Banlandığı anda baktım ben hiç bir şey yok yazdıklarında. Kesin gereksiz birileri şikayet etmiştirProfil mesajı siliniyor evet kişi kendi de siler. Ama konular silinmiyor. Çok gerekli bir durum görürse yönetim siler oda ciddi bir durumdur.
Senin negonun mesajlarına bakınca bulamaman silinebilceğinden değil göze batan bir mesajı olmadığından.
Son yazdığı konuda neler yazılmış herkesin gri olması lazım.
Kim bu ya Allah Allah biz bilmiyoruz tabi eskilerden biri mi? Takıntılı biriİşsiz boş sinsi insan vaktin çok uğraşmaya dimi?
Hasetlik içini kaplamış, hazımsızlıktan için kurumuş.
Bilmiyorum kim ama ben olduğunu düşünüyorum bu benim şahsi yorumumKim bu ya Allah Allah biz bilmiyoruz tabi eskilerden biri mi? Takıntılı biri
Ben de öyle düşünüyorumBanlandığı anda baktım ben hiç bir şey yok yazdıklarında. Kesin gereksiz birileri şikayet etmiştir
Ben de öyle düşünüyorum,Bilmiyorum kim ama ben olduğunu düşünüyorum bu benim şahsi yorumum
Evet yaaa hemde nasıl
Hmm anladım var sayım yani bende mesajlarda birşey göremedim banlanacak ne var anlamadım.Bilmiyorum kim ama ben olduğunu düşünüyorum bu benim şahsi yorumum
Yürüyüşe çıkarken zikir matikle çıkarsan hem adım atmış olursun hem de zikir çekmiş olursun.Günaydın canlar hayırlı kandiller
Elektrik kesilmemiş :) sabah kalktım bulaşık Makinesi boşaltıldı
Kahvaltı hazırlandı
Sonrasında ben niyetliyim herkes kahvaltı ederken
Yataklar toplandi
Kuruyan camasirlar katlandı yerleştirildi
Yenisi atilcak
Ev süpüruldu
Ocak tezgah lavabo silindi
Bulaşık Makinesi çalıştırıldı
Hava güneş var ama soğuk eğer öğleden sonra isinirsa çıkarım belki yürüyüşe bayadir evdeyim.:) Gerçi geçen cuma yürüdüm 3bin adıma yakın ama yine istiyor cnm. :) Oruçluyken biraz da sarsiyo ibadetlerime yüklenmek istiyorum da bakalm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?