- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
Rabbim hayırlısını nasip etsin cnm...Allah hayırlısıyla kurtarsın beni bu evden
Amin canım sağolRabbim hayırlısını nasip etsin cnm...
Benim ağrılarım var canım bebeği de küvöze aldılar bir hafta kadar yatarmış
Bu mesajını yeni gördüm yarın alıcam inş hava güzel olur bir de propolis almayı düşünüyorum. Ay bir de dediğin çorbayı yaptım nazlandı falan ama yedi şükürler olsun yaa çok saol. Acısını az koydum.Bize de ıkisinide veriyorlar dönüşümlü kullanın diyor bide kırmızı aferin vermez oldular artık çünkü öksürük yapıyormuş mavi olandan veriyorlar bize . Gerçi her doktor farklı düşünüyor. İnşallah geçer hemen iyileşir ler kendileri de bizde yipraniriyoruz
Çok sevindim canım şifa olsun inşallah :)Evi süpürdüm
Çamaşır yıkadım astım
Tencereleri ve çaydanlıkları cifledim attım makineye başka bir iş yapamadım kız çok huysuz.
Bu mesajını yeni gördüm yarın alıcam inş hava güzel olur bir de propolis almayı düşünüyorum. Ay bir de dediğin çorbayı yaptım nazlandı falan ama yedi şükürler olsun yaa çok saol. Acısını az koydum.Bir de taze zencefil rendeleyip balla karıştırdım biraz bekledim 2 çay kaşığı zorla verdim. Onu da yedi. İnş toparlar.
aaaaaa iki gun etiket gelmedi bendeprofil resmide taniyin diye degistirmedim
aaa battaniyeye nevresim iyimis oglum hapsiriyodu belki kesilebilir boyle bende gecireyim nevresimHayırlı akşamlar kızlar ☺
Bugün çok bişey yapamadım
Evi süpürdüm. Çamaşır ve bulaşık yıkadım yıkananları yerleştirdim. Banyoyu iyice elden geçirdim. Battaniyeye nevresim geçirip diktim(koca battaniye sonuçta yazmasam olmazdı)çay içip salonu toplar yatarım☺
Ay bende yapmadım bugün bi iş odevimide yapmadimBugün kimse birşey yapmamış. Bileydim canımi dişime takar iş gorurdum. Birinci olurdum. Yarın iş yapacam şimdi herkes de büyük ihtimal iş yapar. Arada kayniycam
alintilama kalmis aman yarabbiaaaaaa iki gun etiket gelmedi bende
aaa battaniyeye nevresim iyimis oglum hapsiriyodu belki kesilebilir boyle bende gecireyim nevresim
darısı düğününe inşallahHayırlı sabahlar, bugün ödevi biriniz verirseniz memnun olurum.
8.30 da sünnet, dua beklerim
Dün aklıma geldin yazacaktım inan ki fırsat bulamadım akşam girmeye dedim nerelerde geziyor neler yapıyor temizlik yaptı mı başka topiklerde mi geziyor dedim canımHiç x vardı,nerelerde,ne yapar diye merak eden olmamış vay le vay. Yokluğunda doğum yapan,kırmızı pabuç Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canı benim. Nego geçmiş olsun.
Bende işte amca kızından geldim,bu kadar.
Dilos o sinirle artık nereleri temizler bilmemiyi geceler kızlar anam bonus ve dilos
ban yemişler
İyi ki yapmamışsın canım ay kimse temizlik yapmamış iyi bari diyordum okumaya başlayınca tüh ya dedimHayırlı akşamlar kızlar ☺
Bugün çok bişey yapamadım
Evi süpürdüm. Çamaşır ve bulaşık yıkadım yıkananları yerleştirdim. Banyoyu iyice elden geçirdim. Battaniyeye nevresim geçirip diktim(koca battaniye sonuçta yazmasam olmazdı)çay içip salonu toplar yatarım☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?