Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kaba işler halledildi aşkommm

Beyaz eşya
Mobilyalar
Termosifon
Tüp tamamdır. Perde ölçüleri alındı. Bir eksik listesi var görr
Simdi cok yorulacaksin ama isler bitip yerlesince cok mutlu olacaksin tinnosumm eksikler bir bir tamamlanir allahin izniyle keske yakin olsaydık 1 gunde biterdi isler

nasıl calsıtı ya benımkı rengarenk oldu ekran yarısı acıldı sonra sıyah. arama falan olunca ses gelıyor ama ben goremıyorum

abım gorturduu ana karta bakcaklarmıs ınsallah yasar
Bende bozuldu diye almıştım elime çalışınca çok şaşırmıştım .....kurutmadan açmamak lazım sanırım yada marka etkiliyor bilmiyorum

Ben geri gidiyorummm Malatya’ya
Nolurdu ki yardıma gelseydinizzz
Valla koşar gelirdik yakın olsaydık hemen biterdi işler bonus fayans aralarına fıs fıs sıkardı, lora dolapları düzenlerdi, mutfak tubisde, hamur işi pinhanda, ne yiycez diye sormak jesikoda, bizi sopalamak negoda

Belediye projesine uygun yapılacak diğer ev yapılırken maddi ve manevî olarak yorulmuştuk şimdi tekrar başlamak zor geliyordu o dönem işçilere yemek veriyordum yine ramazan ayında başlamıştık oruç ve bebek vardı bazen 40 kişiyi geçiyor du bırakmak zor orayı ama debo müştemilat ağıl kısmını kiraya verdik benim arabamı sattık duruma göre daireyi satacağız

Simdi cok yorulacaksin ama isler bitip yerlesince cok mutlu olacaksin tinnosumm eksikler bir bir tamamlanir allahin izniyle keske yakin olsaydık 1 gunde biterdi isler
Ahh keşkeee minnoşummm yaklaşık 1 ay sonra yerleşirim tam anlamıyla
Olur inşallah balım senin kalbine kim komşu olmak istemezki keşke yakinda olsam
can tuğbişimmmm
Valla koşar gelirdik yakın olsaydık hemen biterdi işler bonus fayans aralarına fıs fıs sıkardı, lora dolapları düzenlerdi, mutfak tubisde, hamur işi pinhanda, ne yiycez diye sormak jesikoda, bizi sopalamak negoda
Sivitimmmmm yüzümü güldürdünnn bee
Allah yardımcın olsun
sağolasın limonumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…