Ya canim üzme kendini vala bende uzüldum simdi.inan cevremde gordügüm yaslilar cok huysuz.yaslandikca insan oylemi oluyor anlamıyorum.Çığlık atmak istiyorum hayrkirmk istiyorum ama duruyorum ne olur dua edin ne olr
Geçmiş olsun canım. Sahurda hurma ve yoğurt tavsiye ederim.İyi öğlenler canlar. Bu sene sahurda az yiyerek oruç tutmaya alıştıracağım kendimi inşallah. Gerçi zaten fazla yemiyordum. Sadece 1 bardak zerdeçallı süt 1 kurabiye yedim. O yüzden bu defa biraz erken ağrı başladı.
Yemek dışında işlerimi hallettim. Oğlum biraz hasta gibi. Artık sadece onunla ilgilenip dinleneceğim
Geçmiş olsun canımGeçmiş olsun benim kızda hastalanıyor sabah ateşi vardı şimdi ara ara öksürük hapşırma devam ediyor
Ne zaman yedin dışarda ben niye kaçırdım bunuYaw mecburiydi iki gozum ask olsun bak suan mesela evde yemek yok napacaz aksama bilmiyorum
Yaaaa
Sakin ol tubis abdestini tazele uzan biraz önce. Bu kadın iyi bir haddi hakediyor gerçekten yeter yani.Orucum namazım kabul olmicak diye ürkuyorum lütfen dua edin
Kıyamam tubisimm, duymamaya calis söyledikleriniNe olur dua edin ne olur ağlattı ağlıyorum şu an hüngür hüngür namazı zor kildim daha farzını bitirdim ne olur dua edin
Ben kotuymusum ben onu sevmiyomusum ne yapcam bilmiom anlatacak derrtlesecek kimsem de yok duaedin
Dün çok dua ettim ama imtihanım ağir belli ki vardır bihayr bund ada
Keşke jesim ama o kadar saçma ki inanTubisim sabır canim la havle çek. Bir sekilde dayan. Biliyorum zor ama kalbine koy elini dua et.
Rabbim mubarek ramazan ayinin hatrina senin sikintini hafifletsin inşallah.
Bu ihtiyarlara da akil fikir ihsan etsin. Keşke yakinimda olsaydin çıkıp gelseydin bana bir çay içer sohbet ederdik iftar sonrasi.
Maalesef hayat bir imtihandan ibaret keşke bunlara tahammül etmek zorunda kalmasan. Allah büyük anlat yaz bak kendine gelirsin inan.
Her seferinde diyorum hemsirem suscam diye bu sefer patladımKıyamam tubisimm, duymamaya calis söylediklerini
Abdest almadan ağladım bı sure sonra Rabbime sığındım negomSakin ol tubis abdestini tazele uzan biraz önce. Bu kadın iyi bir haddi hakediyor gerçekten yeter yani.
Sağol derenim Allah razı olsunYa canim üzme kendini vala bende uzüldum simdi.inan cevremde gordügüm yaslilar cok huysuz.yaslandikca insan oylemi oluyor anlamıyorum.
Benimde annem ananeme bakiyor ne kadar zor oldugunu inan biliyorum.ananemde cok huysuz bi anlatsam oho sayfa sayfa olur.
Bilmiyorum bu isin bi cözümu yokmu.sen daha iyi bilirsin
Ama lutfen kendini yıpratma. Allah'ım gönlün e ferahlik huzur versin
Esimde ekstra seyler istedi ama yiyemeyiz biliyorum, yarina yapicam onun dediklerini yoksa hergun gordugunu istiyorBenim menü
Domates çorbası
Porsiyonluk güveçlerde patates püresi yatağında garnitürlü tavuk sote
Şehriyeli pirinç pilavı
Salata
Islak kek
Çocuklar dondurulmuş pizza da yap dedi bakalım bana kalsa yeter israf olmasın diyorum.
Sağol teyocumGeçmiş olsun canım.
Kendimi böyle alıştırmaya çalışacağım ya da sadece çorba yiyeceğim. Zaten önceden de fazla yiyemiyordum alışırım herhaldeÇok az değil mi gölge bikaç hurma ye o bayağ toy tutuyor.
Eşimde çalışırken çok acıkmamak için sahurda en son bikaç tane hurma yer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?