Enseden toplayacaksın tepeden değilBenim saçlar uzun birazda kalın sayılır mecburen topuz oluyor
Ben bi çözüm bulamadım.Kesmiştim şimdi kıyamıyorum da kesmek istemiyorum.
Kolay gelsinOldu oldu, temizlik yapıyorum sabahtan beri
Alışık değilim ama denerim inş.Enseden toplayacaksın tepeden değil
aynen aynenKesinlikle öyle, muhafazakar kesimi cahil ,gaddar, yobaz gösteren bir dizi. Bir kaç sahnesine baktım sosyal medyadan çok rahatsız oldum. Biz bu değiliz ne münasebet, tek bir tane örnek gösterilen muhafazakar yok dizide. Hepsi cahil basit gösterilmiş. Bu dizi izlenmemeli tepki verilmeli.
Aynen bence de güzel,tatlı bi isim.Ne güzel isim dimi
Canim bence polikilikten randevu alsan muayene olsan daha iyi olur.Kızlar ya moralim çok bozuk tekrardan regl oldum neden böyle oluyor.
Kötü bir şey mi var diye korkmaya başladım bi de ramazan ayı moralmen dipteyim.
Zaten çok kansızlık oluyor.Geçmişte yaşadığım düşük gebeliklerimden mi kaynaklı mı acaba
Acile gitsem bi hap bı iğne yok mudur durdurmak için kullanabileceğim.
Evet gitmem lazım ama Deren eşim işten çıkış verildi sigortam yok maalesef şuanCanim bence polikilikten randevu alsan muayene olsan daha iyi olur.
Öylemi canim yenimi çıktı. Hayirlisi olsun.Evet gitmem lazım ama Deren eşim işten çıkış verildi sigortam yok maalesef şuan
3 ay dan az olduysa işten çıkalı devam ediyor diye biliyorum yeşilkart çıkartsaydınız hemenŞehir hastanesi için bi kuzene sorayım ne dicek bakalım o hastaneyi de hiç sevmem cidden burada devlet hiç ilgili değil kadın doğum bu şekilde maalesef.
Yok bi süredir çıkışı yapıldı.Antibiyotik kullandım başka bi ilaç yok kullanmış olduğum.Öylemi canim yenimi çıktı. Hayirlisi olsun.
Saglikocagindan hemsireye falan bi danışsan.kullandigin herhangi bi ilac falanda yapabilir
Hayırlı günler Herkese Ben orucuma yarın başlayacağım inşallah Dünden beri evi temizledim yapacak işlerim vardı onları hallettim yarına bomba gibi hazırımGününüz hayrolsun
Eki Görüntüle 3223219
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
Teneffus Zili
Efser
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@Pinhan
@_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
Nane Limon Kabugu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@ATTRAENTE
@Verafly
@Tubismavis
Anladim canim sıkıntını cozersin insallah bi an önceYok bi süredir çıkışı yapıldı.Antibiyotik kullandım başka bi ilaç yok kullanmış olduğum.
Bugün haftasonu ya sağlık ocağı da yok
Ablamla giderdik rica ederdik bayan bi Dr.var ilgili belki birşeyler yazardı.
Başvuru yapıldı yeşil kart bekliyorum bayağ sürüyormuş bakalımşükür ki çocuklar sigortalı.
Eşime söyledim bi süredir erteledi ben de bu süreçte hastalandım şansa bak.Bi bakarız yinede.3 ay dan az olduysa işten çıkalı devam ediyor diye biliyorum yeşilkart çıkartsaydınız hemen
Sağol deren inş.Anladim canim sıkıntını cozersin insallah bi an önce
Durduramazsın doktora gitmen lazım hormonal bir durumdur ilaç verir.Kızlar ya moralim çok bozuk tekrardan regl oldum neden böyle oluyor.
Kötü bir şey mi var diye korkmaya başladım bi de ramazan ayı moralmen dipteyim.
Zaten çok kansızlık oluyor.Geçmişte yaşadığım düşük gebeliklerimden mi kaynaklı mı acaba
Acile gitsem bi hap bı iğne yok mudur durdurmak için kullanabileceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?