Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kızlar ya moralim çok bozuk tekrardan regl oldum neden böyle oluyor.
Kötü bir şey mi var diye korkmaya başladım bi de ramazan ayı moralmen dipteyim.
Zaten çok kansızlık oluyor.Geçmişte yaşadığım düşük gebeliklerimden mi kaynaklı mı acaba
Acile gitsem bi hap bı iğne yok mudur durdurmak için kullanabileceğim.

aynen aynen
Dinden uzak olanlar anlayisli merhametli.
Pes diyorum vallahi

Canim bence polikilikten randevu alsan muayene olsan daha iyi olur.

Şehir hastanesi için bi kuzene sorayım ne dicek bakalım o hastaneyi de hiç sevmem cidden burada devlet hiç ilgili değil kadın doğum bu şekilde maalesef.
3 ay dan az olduysa işten çıkalı devam ediyor diye biliyorum yeşilkart çıkartsaydınız hemen

Öylemi canim yenimi çıktı. Hayirlisi olsun.
Saglikocagindan hemsireye falan bi danışsan.kullandigin herhangi bi ilac falanda yapabilir
Yok bi süredir çıkışı yapıldı.Antibiyotik kullandım başka bi ilaç yok kullanmış olduğum.
Bugün haftasonu ya sağlık ocağı da yok
Ablamla giderdik rica ederdik bayan bi Dr.var ilgili belki birşeyler yazardı.
Başvuru yapıldı yeşil kart bekliyorum bayağ sürüyormuş bakalım şükür ki çocuklar sigortalı.

Anladim canim sıkıntını cozersin insallah bi an önce

3 ay dan az olduysa işten çıkalı devam ediyor diye biliyorum yeşilkart çıkartsaydınız hemen
Eşime söyledim bi süredir erteledi ben de bu süreçte hastalandım şansa bak.Bi bakarız yinede.
3 ay çok iyiydi sağlık sigortası devam ederdi ama bu kaldırıldı maalesef artık direkt kesiliyormuş.

Durduramazsın doktora gitmen lazım hormonal bir durumdur ilaç verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…