Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bende şok 3 sene onceki desen 29 olur bu foto 15 16 gibi hey maşallah yani. Bir ara kullanici adi degismeden bir foto görmüştüm inekler filan vardi sormuatum hatta koyde mi yasiyon diye o sen miydin Nane Limon Kabugu
Aynen valla 15 16 gibi

O filmin 3 saat 15 dk boyunca sözde islamiyeti anlatip bir defa olsun Peygamber efendimizi agzina almamasini hala kabullenemiyorum.

Alttan alta islamiyeti kötülemesi de cabası. Malcolm x denen adam o gücü ve pozisyonu kullanip asla ama asla tebliğ adına kılını kipirdatmamis biri.

Efendimiz Hz muhammed elijah diye anlattiklari sonra dümeni kırıp kotuledikleri adam ise tam bir sapik subyanci. Ilerleyen dakikalarda artik surekli efendimiz hz muhammed elijah dedikce sinirden deliriyordum.

Onun dışında Denzel Washington on numara oyuncu ve siyahilerin gördüğü zulmü anlatma noktasında başarılı buldum. Gerisi tam bir fiyasko.

Siyahilerin islamiyeti gerçekten doğru düzgün bilmediğine birkez daha şahit oldum bu filmle. Yonetmeni de doğru düzgün arastiramadi sanirim. Ya da amerikanin korkusu ile Efendimiz s.a.v in adini bir defa bile telaffuz etmeden cekmeyi uygun gördü bu filmi.

Bende şok 3 sene onceki desen 29 olur bu foto 15 16 gibi hey maşallah yani. Bir ara kullanici adi degismeden bir foto görmüştüm inekler filan vardi sormuatum hatta koyde mi yasiyon diye o sen miydin Nane Limon Kabugu
evet olabilir ama hatırlamadım ineklerle fotoğraf attığı mı bir süre ankara'da yaşadım yalnız olunca iki küçük çocukta var durmak istemedim aileme yakın olmak için köye ev yaptırdık mandıra işlettim 5 sene kadar besicilik yaptım eşim kendi işini yaptı çoğu zaman ayrıydık bende zorlanmaya başladım bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…