- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Benle ablam gibi ama bizim aramızda 5 yaş var o çok minyon küçük gösteriyor.Ablamın ablası sanıyorlar yıllardır.
Hiç şaşmaz tanımayan gördüğü an abla sanar sonra gerçeği öğrenince ama yüzünden belli der.
Ulan 2 yaş alt tarafı
3836-37 numara ile sığışayım şuracığa
Benle ablam gibi ama bizim aramızda 5 yaş var o çok minyon küçük gösteriyor.
Seni bu profille başka birine benzetmem tahmin etmem mümkün değil sweet
Aynen valla 15 16 gibiBende şok 3 sene onceki desen 29 olur bu foto 15 16 gibi hey maşallah yani. Bir ara kullanici adi degismeden bir foto görmüştüm inekler filan vardi sormuatum hatta koyde mi yasiyon diye o sen miydinNane Limon Kabugu
PeeeehAhhh garibim bilmiyo ki en çok yakinlarimi kesiyom
O sondakiler ne şef bıçağı mıNe oldu suya mi düştü hayallerin
Kızımı kesme bariBunlari şimdi gordum ben gelini aliyorum seni de kesiyorum
36-37 numara ile sığışayım şuracığa
Anaaaa bak o aklıma hiç gelmedi haaaaaJesi senin Kv ye sararsın bak lazım olur iyi bi dünür seçimi
O kiymetlimiz kesmem onu ama hamarat yetistir bak tostosum sever yemegi ac kalmasinKızımı kesme bari
Kiz anam ben iri yarı olunca herkes gozume kucuk geliyo demek kiAynen valla 15 16 gibi
Ben seninkine de el atacam teneffüs yok öyle değişti megisti kabul etmiyorumJesi senin Kv ye sararsın bak lazım olur iyi bi dünür seçimi
O filmin 3 saat 15 dk boyunca sözde islamiyeti anlatip bir defa olsun Peygamber efendimizi agzina almamasini hala kabullenemiyorum.Benim profil fotoya bakınca
İlk kattığım oyuncu bayan anımsatırdı severdim.
TRT de 4,5 yıl önce kendisini izlediğim de hayran kaldığım Malkolm x te benim düşünce yapımı yansıtıyor.
Böyle insanlar hep dikkatimi çekmiştir, hayranlık duymuşumdur.
evet olabilir ama hatırlamadım ineklerle fotoğraf attığı mı bir süre ankara'da yaşadım yalnız olunca iki küçük çocukta var durmak istemedim aileme yakın olmak için köye ev yaptırdık mandıra işlettim 5 sene kadar besicilik yaptım eşim kendi işini yaptı çoğu zaman ayrıydık bende zorlanmaya başladım bıraktımBende şok 3 sene onceki desen 29 olur bu foto 15 16 gibi hey maşallah yani. Bir ara kullanici adi degismeden bir foto görmüştüm inekler filan vardi sormuatum hatta koyde mi yasiyon diye o sen miydinNane Limon Kabugu
Kız ayak niye büyüsün ki ödemden şişer de sonra iner genelde37 idi benim doğumlardan sonra 39 oldu şimdi 38 39 arası zıkkım.
Kız ayak niye büyüsün ki ödemden şişer de sonra iner genelde
Buni bende duydum oluyormuş çoğu kadındaHerkes değildir belki ama birçok kadında ayak numarası büyüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?