Düzenli Evimiz & Hayatımız

Komisyon sıkıntılıysa ondandır bugünkiler iyidir inşallah
Çok sert insanlardı kaba saba kendilerini ne sanıyorlarsa.
Allah ıslah etsin. Hoca da tartıştı öğrenciyi gerdiniz demiş,strese soktunuz demiş.
Ben biliyordum böyle kıl adamalara denk geleceğimi

Canımız sağolsun ama çok zorlaştırdılar eşim kaç yıllık şoför o bile diyor bırakmak için bırakıyorlar diye.
Keşke emniyette kalsaymış onlar daha yumuşak herkes söylüyor.
Çok iyi süren bi çocuk vardı o tek geçmiş ama onlar kim bilir evde de araba kullanan insanlar e biz öyle yapmıyoruz ki hoca diyordu zaten arabasıyla gelen var.Ne bilim eşim ehliyet olmasa ceza yenir hem de yuksek cezalar derdi.Trafik canavarı değiliz tabi içim rahat etmez ben öyle kullanamam ki insan hayatı söz konusu.
Ama acemi oluncada çok çok iyi bekliyorlar.Bundan sonra eşim yanımdayken hep sürücem yolda, trafikte.

Kizlar ya beni ayaga kaldiricak zip zip olabilecegim vitamin enerji bilmem neleri oneriniz olur mu? bu hafta cok isim var kemik agrilari sizlamalari cok fazla halsizlik had safhada zaten
Tahin, pekmez yiyebilirsin susatabilir sahurda iftarda yersin istersen.Geçmiş olsun bende senin gibiyim.

Günaydın herkese

Negom bir süre yoğun olacağım bir kaç gün şehir dışına çıkmam gerekecek, düzenli işte yapamıyorum zaten. Beni etiket listenden çıkartır mısın, arada fırsat bulunca hal hatır sormaya gelirim, hepinizi çok sevdim ben Allah'a emanet olun, yakında görüşeceğiz inşallah

Şimdi ne oldu kuzu geçtin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…