- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Çok sert insanlardı kaba saba kendilerini ne sanıyorlarsa.Komisyon sıkıntılıysa ondandır bugünkiler iyidir inşallah
Sağol canım hoşbuldumİyi geceler Kukrim hoş geldin
Üzüldüm yaaaÇok sert insanlardı kaba saba kendilerini ne sanıyorlarsa.
Allah ıslah etsin.Hoca da tartıştı öğrenciyi gerdiniz demiş,strese soktunuz demiş.
Ben biliyordum böyle kıl adamalara denk geleceğimi
Canımız sağolsun ama çok zorlaştırdılar eşim kaç yıllık şoför o bile diyor bırakmak için bırakıyorlar diye.Üzüldüm yaaa
Off ya moral bozukluğu olacaksa hiç yazmak istemezdim üzgünüm canım.Kilo boy mevzunu kim acti
Takildim canim ☺bozulmaz moralim bu konudaOff ya moral bozukluğu olacaksa hiç yazmak istemezdim üzgünüm canım.Kusura bakma lütfen.
Tahin, pekmez yiyebilirsin susatabilir sahurda iftarda yersin istersen.Geçmiş olsun bende senin gibiyim.Kizlar ya beni ayaga kaldiricak zip zip olabilecegim vitamin enerji bilmem neleri oneriniz olur mu? bu hafta cok isim var kemik agrilari sizlamalari cok fazla halsizlik had safhada zaten
Günaydın herkeseEveeeeet hanımlar bayrama kadar bütün dolap çekmece içlerini düzenleyelim artık.
Ayrıca temizlik yapacak olanlar yavaş yavaş kendini yormadan perde vs den başlayabilir.
Yatak odasından başlayalım. Şifonyer ve komodinleri düzenleyelim bugün.
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Teneffus Zili
Efser
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
ATTRAENTE
Queenpisi
Tubismavis
MssPARE
Loram birbirimizi merak ediyoruz, tahminler yapıyorduk, kendimizi tarif etmek ve gözümüzde canlanması içinKilo boy mevzunu kim acti
Şimdi ne oldu kuzu geçtin miCanımız sağolsun ama çok zorlaştırdılar eşim kaç yıllık şoför o bile diyor bırakmak için bırakıyorlar diye.
Keşke emniyette kalsaymış onlar daha yumuşak herkes söylüyor.
Çok iyi süren bi çocuk vardı o tek geçmiş ama onlar kim bilir evde de araba kullanan insanlar e biz öyle yapmıyoruz ki hoca diyordu zaten arabasıyla gelen var.Ne bilim eşim ehliyet olmasa ceza yenir hem de yuksek cezalar derdi.Trafik canavarı değiliz tabi içim rahat etmez ben öyle kullanamam ki insan hayatı söz konusu.
Ama acemi oluncada çok çok iyi bekliyorlar.Bundan sonra eşim yanımdayken hep sürücem yolda, trafikte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?