TeneffüscümAh Pinhanım ahhSenin bu hallerine bayılıyorum yemin ederim.
Sen bu topiğin moral deposusun.
Beni yakınen tanısan dış görünüşe hiç önem vermediğimi anlardın zaten.Birileri övünce ben utanırım sözü değiştiririm.
Giyim kuşam hariç onu severim.
Ne yapalım erkek kardeşim gözaltlarıma çok takılırdı ne kullanıyorsun sen derdi.
Kocanla hep mutlu olun inş.Maşallah sübhanallah.
Bu arada ben de kocacıyımO da bana düşkündür sağolsun.Eşim kurs hocamın telefonunu almış yazdırmak için trafikte ilk kadın hep anlatır Ters biriyleriyle karşılaşınca. Bende bu adamda ne var diyorum herkesle iletişimi iyi ben öyle değilimdir bak.Bu yönünü çok seviyorum zıt gibiyiz ama tamamlıyoruz bence.
Tubişim sen yaparsın da güzel olmaz mı bebişin süt alerjisi var böyle direkt sütlü şeyler denemiyorum ama bi gün yaparım farklılık olur.Çok nefis oluyor canm tavsiye ederim
Derenim RABBİM nasip etsin sana ve isteyen herkese hakkıyla örtünmeyiKızlar ben malesef açıgım.
Nefsime uyuyorum ama insallah banada nasip olur
Sağol Canım benimTubişim sen yaparsın da güzel olmaz mı bebişin süt alerjisi var böyle direkt sütlü şeyler denemiyorum ama bi gün yaparım farklılık olur.
Ben tahmin etmiştim aslında :)Derenim RABBİM nasip etsin sana ve isteyen herkese hakkıyla örtünmeyi
Bende yazayım bakalım tahmin ettiğiniz gibimiyim kızlar
Ferace bol ve başımı omuzlar dahil geniş örtülü yapıyorum.
1.60 boyunda 70 kilo kumral, kahve rengi gözler, siyah çerçeveli gözlüklü, çıtı pıtı hareketli biriyim.
Şimdilik bu kadar sonra yine gelirim ikindi vakti şimdi
Bu gün cokkk iş yaptım yatsıdan sonra yazarım
Sende tahminler tuttu ablam güzel gönlünü seveyim.Derenim RABBİM nasip etsin sana ve isteyen herkese hakkıyla örtünmeyi
Bende yazayım bakalım tahmin ettiğiniz gibimiyim kızlar
Ferace bol ve başımı omuzlar dahil geniş örtülü yapıyorum.
1.60 boyunda 70 kilo kumral, kahve rengi gözler, siyah çerçeveli gözlüklü, çıtı pıtı hareketli biriyim.
Şimdilik bu kadar sonra yine gelirim ikindi vakti şimdi
Bu gün cokkk iş yaptım yatsıdan sonra yazarım
Amin canim insallah.Hayırlısı Derencim.
Sen maşallah namazını aksatmayan ibadetlerini aksatmayan birisin.
Tesettür de nasip olur elbet.
Maşallah sana
Niye köyde zor tubis ben de köyde yürüyüş ve bisiklet sürme spor yaparımKöye çıktık mi yürüyüş zor kuzum koyluk yerdr malesef
Orda Leslie yapıcam
Bugün serbrst gün ilan edicemiftar için biraz rahatlamak da lazım
Tubiş senin beyaz tenli pembe yanaklı hissiyatın bana geçiyordu.Ben tahmin etmiştim aslında :)
Göz rengimiz farklı ama hazal kaya ya benzetiyorlar beni deYalnız Hazal Kaya Tuba Büyüküstün ikisi birbiriyle çok alakasızher gözü yeşil olanı yeşil gözlü bir ünlüye benzetiyor bizim millet
33 olcam temmuzdaTubiş senin beyaz tenli pembe yanaklı hissiyatın bana geçiyordu.
Ayrıca tahminimden gençmişsin 30 muydu yaşın?
Neden miNiye köyde zor tubis ben de köyde yürüyüş ve bisiklet sürme spor yaparım
Senin yapın da benziyor gibi çıtı pıtısın maşallah.Göz rengimiz farklı ama hazal kaya ya benzetiyorlar beni de
Evet ya şaşırmıştım çok masallahSenin yapın da benziyor gibi çıtı pıtısın maşallah.Gencecik duruyordun dört çocuk anası demem valla.
Daha doğrusu ben anlayim bı daha almışım diyeEvet ya şaşırmıştım çok masallahzayifliyim istediğim gibi fark resmi aticam aynen aynen istediğim kiloya düşünce farkı anlamanız icin aticam
Evet sinyal vermediğin anda kalıyorsun. Onu göz ardı etmiyorlar çünkü dışardan görülüyor. Komisyon görmezden gelse bu sefer dışarıdaki komisyon müdahale edip o hocayı 2 sene sınava girmemesini sağlarEvet canısı yaa yemin ederim tam bi saçmalık.
Biz sinyal veriyoruz zaten bekleyen yok arkadan araçlar kornaya basıyor.
Kimse sinyali çok kullanmıyor milimlik park ettiriliyor falan fistan 10 derste nasıl herşeyi yapalım ki 10 dersle profesyonel mi olunurmuş.
Hepimizi de bıraktılar 4 kişi bayan çok güzel sürmüş paralelden çıkışta sinyali unutmuş hemen indirmisler çok üzülmüştü.
Geçmiş olsun canım. Bugün bende öyle hava kapalıydı fena daraldım evdeBugun tam depresyon havası var. Kapalı hava.
Evde birşey yapmadım.
Sabah kızımın biri ateşlendi.
Diğer kızımın müsabakası vardı onu izlemeye gittik.
Sonra o kızım da ateşlendi.
Eve geldik.
Oğluş da uyudu.
Herkes uyuyor şimdi.
Yavrular iki gün misafirlik olunca çok geç yattılar diye hemen vücutları kendini bırakıyor, neden böyleyse benim yavrularım. Düzenleri biraz bozulsun ateşlenirler. Ama çabuk geçer.
İnşallah uyanınca keyifli uyanırlar.
Kocam da kocam,araba yarışı peşinde.
Ben de uzandımdı.
Yemek olunca rahatım.
Bir posta da çamaşır yıkanıyor şuan.
Bulaşık mak temiz ve dolu
Canım hiçbir şey istemiyor bugun.
Amin canimAllah hepimize ve isteyenlere hakkıyla örtünmeyi nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?