Düzenli Evimiz & Hayatımız

Neden mi ihtiyar heyeti sevmez öyle yanii
Yoksa bence ben yürürüm tabii ama köydekiler genel olarak sevmez. Dedikodu oluyor bı de bizim ki
Demekki bizim köy daha modern kadınlar çok rahatlar şükür ki ..öyle dedikodu felan oluyorsa evde yap sporunu

Gecmis olsun canim kuzucuklara

Bende onu diyorum biri elma biri armut sırf göz renginden dolayı benzetiyor insanlar

Küsmüştüm hemen
Çok şükür sen nasılsın?

Kızlara geçmiş olsun.
Kocam da kocam ha

Aklım sendeydi canım çok üzüldüm gerçekten bazıları çok takıyorlar. Bizim burda da kalmaları için uğraşanlar vardı. Çok şükür benimkiler anlayışlıydı sorunsuz geçtim. İnşAllah ikinciye geçersin .Allah iyi insanlarla karşılaştırsın

56 kilo olmayaydın iyiydi ben de tesettürlüyüm. Araboy kap giyiniyorum

Küsmüştüm hemen
Çok şükür sen nasılsın?
İyiyim diyeyim iyi olayım Nego,bilmiyorum ki bir imtihandan geçiyorum insanlarla olan imtihanlardan haklı iken haksız oluyorum ,susunca başka türlü susmayınca başka türlü görünüyorum .O kadar ince düşüyorum insanların kalbini o kadar önemsiyorum ki ama hasta olan ben oluyorum
Allah ın şer sandığım şeylerdeki hayrını bekliyorum ,bana demek istediğini anlamaya çalışıyorum öyle işte arkadaşım gönlüm böyle mahzun dolu bu ara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…