- 1 Aralık 2021
- 14.914
- 54.343
- 548
- 35
Demekki bizim köy daha modern kadınlar çok rahatlar şükür ki ..öyle dedikodu felan oluyorsa evde yap sporunuNeden miihtiyar heyeti sevmez öyle yanii
Yoksa bence ben yürürüm tabii ama köydekiler genel olarak sevmez. Dedikodu oluyorbı de bizim ki
Geçmiş olsun canımGeçmiş olsun küçük hanımlara benimkiler de hasta.
Gecmis olsun canim kuzucuklaraBugun tam depresyon havası var. Kapalı hava.
Evde birşey yapmadım.
Sabah kızımın biri ateşlendi.
Diğer kızımın müsabakası vardı onu izlemeye gittik.
Sonra o kızım da ateşlendi.
Eve geldik.
Oğluş da uyudu.
Herkes uyuyor şimdi.
Yavrular iki gün misafirlik olunca çok geç yattılar diye hemen vücutları kendini bırakıyor, neden böyleyse benim yavrularım. Düzenleri biraz bozulsun ateşlenirler. Ama çabuk geçer.
İnşallah uyanınca keyifli uyanırlar.
Kocam da kocam,araba yarışı peşinde.
Ben de uzandımdı.
Yemek olunca rahatım.
Bir posta da çamaşır yıkanıyor şuan.
Bulaşık mak temiz ve dolu
Canım hiçbir şey istemiyor bugun.
Aynen nanem bizm köyde genç yok kiDemekki bizim köy daha modern kadınlar çok rahatlar şükür ki ..öyle dedikodu felan oluyorsa evde yap sporunu
Aynı yaştayız90liyim işte 33 oluyorim dimimat zayıftır bende d e
Bende onu diyorum biri elma biri armut sırf göz renginden dolayı benzetiyor insanlarEvet alakasız ama ilkokulda ona benzetirlerdi Genco diye bi dizi vardı Özgeydi sanırım öyle arkadaşına falan gösteren olmuştu.Ergenlikten sonra uzadım değiştim.Ben biraz daha uzun bi yapım var o daha minyon ama çok güzel gözleri yemyeşil benim ki yosun rengi gibi burnu çok minik ben onun kadar güzel değilim zaten çirkinleştim.
Özellikle göz altı morluklarım bazen artıyor.
Aksiyon arıyorumBaşkan naptın yeeaaaa
Küsmüştüm hemenKızlar burada sayfadaki bütün kızları selamlamak istemiştim iyi akşamlar kızlar diyereksonra bonuslar ayrıca arkadaşımla haber etmişler onların haberinizi aldım diye onların ikisini etiketledim belirtmek için.Sadece ikisine selam verip gitmiş gibi olmasın.Yazmak istedim
Hepiniz iyisinizdir inşallah,biraz rahatsızım pek de duramadım da akşam tek tek muhabbete giremedim.
Kızlara geçmiş olsun.Bugun tam depresyon havası var. Kapalı hava.
Evde birşey yapmadım.
Sabah kızımın biri ateşlendi.
Diğer kızımın müsabakası vardı onu izlemeye gittik.
Sonra o kızım da ateşlendi.
Eve geldik.
Oğluş da uyudu.
Herkes uyuyor şimdi.
Yavrular iki gün misafirlik olunca çok geç yattılar diye hemen vücutları kendini bırakıyor, neden böyleyse benim yavrularım. Düzenleri biraz bozulsun ateşlenirler. Ama çabuk geçer.
İnşallah uyanınca keyifli uyanırlar.
Kocam da kocam,araba yarışı peşinde.
Ben de uzandımdı.
Yemek olunca rahatım.
Bir posta da çamaşır yıkanıyor şuan.
Bulaşık mak temiz ve dolu
Canım hiçbir şey istemiyor bugun.
Aklım sendeydi canım çok üzüldümKuzum yaa o kadar kaba insanlarla karşılaştık kiçok sinir bozucuydular.
Bırakmak için ellerinden geleni yapıyorlar.
Herkes kaldıAyrıca yengemi strese sokmuş.Zaman azaldı bizim molamizdan gidiyor diye yengem bitirmek üzereyken kaldı.
Aldıkları paralar helal sanıyorlar bi de arabadan indim yürüdüm saydırdım.
Bir gün kapanırsam Allah’ın izniyle ferace giyinmek istiyorum bonusumFeraceli tesettürlüyüm genç kız kardeşim
Dün misafirim vardı, bugün de aşırı baş ağrısı tutmuş. İyi akşamlar ❤İyi günlerEki Görüntüle 3230403
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
Teneffus Zili
@Efser
Tiniminimavihanim
@penyez83
sweetgirlcandy
Pinhan
@_ASTRAL_
O1deren87
@Kitapkontesi
Nane Limon Kabugu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@ATTRAENTE
@Verafly
Tubismavis
@MssPARE
56 kilo olmayaydın iyiydiİyi mi geceler
Geceler geceler
Kızlar ben de tesettürlüyüm
Ferace-pardesü giyiyorum.
Burda herkes kapalı mı?
Kapalı - açık demeyi sevmem, sakın yanlış anlaşılmasın. Canlandırma yapıyoruz ya o bakımdan sordum.
56 kiloluk bir adet Pinhan olarak merak ediyorum yani
Kız nazar etmeyin!
Genç kız gibiyim
İyiyim diyeyim iyi olayım Nego,bilmiyorum ki bir imtihandan geçiyorum insanlarla olan imtihanlardan haklı iken haksız oluyorum ,susunca başka türlü susmayınca başka türlü görünüyorum .O kadar ince düşüyorum insanların kalbini o kadar önemsiyorum ki ama hasta olan ben oluyorumKüsmüştüm hemen
Çok şükür sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?