- 12 Şubat 2019
- 8.199
- 36.445
- 478

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gittim geldim ama acilden baktılar canım bi sıkıntı görünmüyor dedi öncesini sonrasını sordu hatırlıyorum herşeyi dedim bayılma varmı dedi yok dedim sallayınca kafamı su Var gibi oldu dedim o acının siddeti tek o yönde toplandığı içindir dedi gönderdi inşallah baştan savmamistir.İnşallah bişey yoktur canım. Ne zaman gidecen. Bizede haber et
İnşallah canım bulantı kusma falan olursa sıkıntı diye duymuştum. İlk 48 saat değişik şeyler olursa gitmek gerekiyor sanırım. Ama birşey yok inşallah canım. Allah öyle sağlam yaratmış ki vücudumuzuGittim geldim ama acilden baktılar canım bi sıkıntı görünmüyor dedi öncesini sonrasını sordu hatırlıyorum herşeyi dedim bayılma varmı dedi yok dedim sallayınca kafamı su Var gibi oldu dedim o acının siddeti tek o yönde toplandığı içindir dedi gönderdi inşallah baştan savmamistir.
Bişey çektiler mi röntgen emar falanGittim geldim ama acilden baktılar canım bi sıkıntı görünmüyor dedi öncesini sonrasını sordu hatırlıyorum herşeyi dedim bayılma varmı dedi yok dedim sallayınca kafamı su Var gibi oldu dedim o acının siddeti tek o yönde toplandığı içindir dedi gönderdi inşallah baştan savmamistir.
18 aylık olacak. Et süt yese can kurban. 8 kilo doktor mama yazdı artık ondan başka bir şey sürmüyor ağzına.Günaydın kaç yaşında canım kızın benimki hiç yemez laf olarak söylemiyorum gerçekten yemez hep tükürür diliyle ilk başta bi tadar istediği şey değilse hemen atar 2.5 yaşında dişleri çıkmadan önce daha çok şey yiyordu dişleri çıktı seviniyordum şimdi de çok seçiyor süt de süt köfte tarhana yoğurt başka hiçbir şey yemez Dr a da götürdüm napiyim artık bıraktım ne yerse yesin çok üzülüyorum ama nafile
Küçüğün zaten ana okulu. Büyüğün de hepsi çok iyi canım, sizin nasılNasıl karneler
Yine duramıyorduuuCanımmm firinimi temizledim
Gidiiyim de cam balkonunu sileyim![]()
Kolay gelsin canımBen de aklımdan buzdolabını sileyim diyordum iyi oldu![]()
Hoş geldin aramızaNe guzel bi konuymus
Yeni kesfettim
Namazları kilabilsem bide yemek daha başka bişey istemiyorum bugünDışardan gelince de insanın bir iş yapası gelmiyor![]()
Bir gayret onları yap gerisini boş verNamazları kilabilsem bide yemek daha başka bişey istemiyorum bugün
Olsun canım okudun zaten bir sürüSenin duanda kaldi nego okuyabilir miyim bilmiyorum
NerdeydinnnnDışardan gelince de insanın bir iş yapası gelmiyor![]()
Ne malzemen varMutfağa girip şöyle güzel yemekler yapasım var. Ne yapsam acaba![]()
Karne telaşıNerdeydinnnn
Kocan gibi sordum ama![]()
Hiç bir şeyNe malzemen var
Et varsa İskender ya da tantuni yapsan lavasla oh oh yaninada ayranKarne telaşı
Kız dilos bir üye ban yemiş kazen bana ulaşsın demiş, sen tanıyorsun heralde. Erkek mi yoksa
Hiç bir şey![]()