• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Benim kafamada çelik 20 kilo bavul dustuydu gi. Kafa sağlam bişey olmadı.
Aboo cok gecmis olsun canim ya
Anamm kiz dur korkutma beni bişey olmaz desene :confused: eşime telefon açtım bişey olursa ara dedi.
Gorunmez ev kazalari Allah korusun,cok gecmis olsun
Kız verneli sulandırıp halı perde gördüğüm yere sıkıyordum, eşim diyor ki, senin bu kimyasallarından hastalanırsam dava açacağım sana 😂😂😂
Gece okudugumda "Verneli" vernel diyip okuyup tutkal gibi algilamak .. diyorum tutkali sulandirip niye suruyor her yanlara anlamis degilim 😁😀😀😀
Gunduz okudugumda haaa vernelmiiis didim

Yok canım olmadım ben aman sevmiyorum öyle şeyleri 😂 ama ücretli olmaz merak etme
Bende kayit olmadim aslinda severim boyle seyleri ama simdi kisisel bilgilerimiz kac kisinin elinde olacak falan gerek yok bence ,saten kocam yok 😉 😜😂 yalnizim ne bilim kargocu kiliginda olmadik birileri gelir fazla pinpirikli delft 😂 korkarim ben😉
Bide evyap noluyodu sabun falanmiydi 😉😂 onu bile bilmiyorum ki yaww

Bende kayit olmadim aslinda severim boyle seyleri ama simdi kisisel bilgilerimiz kac kisinin elinde olacak falan gerek yok bence ,saten kocam yok 😉 😜😂 yalnizim ne bilim kargocu kiliginda olmadik birileri gelir fazla pinpirikli delft 😂 korkarim ben😉
Bide evyap noluyodu sabun falanmiydi 😉😂 onu bile bilmiyorum ki yaww
Ya 😂 😂 😂 haklısın bende çok paranoyağım 😂 evyap temizlik ürünü markası, içinde sabun da var şampuan vs de

Back
X