- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
Et varsa İskender ya da tantuni yapsan lavasla oh oh yaninada ayran
Offf çok severim yaaTantuni yapım bari ben canım çekti

En iyisi kocama diyim hazır alsın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Et varsa İskender ya da tantuni yapsan lavasla oh oh yaninada ayran
Offf çok severim yaaTantuni yapım bari ben canım çekti
Kız bizim Nana 2020 bize bebekle gel diye topigi var ya bizim NanaKarne telaşı
Kız dilos bir üye ban yemiş kazen bana ulaşsın demiş, sen tanıyorsun heralde. Erkek mi yoksa
Hiç bir şey![]()
Gördüm onu da tanımıyorum ki benKız bizim Nana 2020 bize bebekle gel diye topigi var ya bizim Nana![]()
Ben de bugün uyuşuğumUyusugum uyuşuk bugün burada uyuşuk. Birileri gelse az senlendirse bizi
Aboo cok gecmis olsun canim yaBenim kafamada çelik 20 kilo bavul dustuydu gi. Kafa sağlam bişey olmadı.
Gorunmez ev kazalari Allah korusun,cok gecmis olsunAnamm kiz dur korkutma beni bişey olmaz deseneeşime telefon açtım bişey olursa ara dedi.
Gece okudugumda "Verneli" vernel diyip okuyup tutkal gibi algilamak .. diyorum tutkali sulandirip niye suruyor her yanlara anlamis degilimKız verneli sulandırıp halı perde gördüğüm yere sıkıyordum, eşim diyor ki, senin bu kimyasallarından hastalanırsam dava açacağım sana![]()
Timam yok kız yok disi nanaGördüm onu da tanımıyorum ki benne bileyim şüpheli bir mesaj merak ettim, bana da yaz neyse konu
![]()
Ay iyi bari, herkes den şüphe eder oldukTimam yok kız yok disi nana![]()
![]()
![]()
Evet canım geldiKızlar bildirim geldimi size evyap diye isabelden
Kayit oldun mu cnm ben oldum ama açıklamada ücretli veya ücretsiz diye bir mesaj yoktuEvet canım geldi
Hayirdir noldu ? UzulduumMesajlara hızlıca bir göz gezdirdim. @Ataayemi zeynepyu nasılsın? Başında şişlik var mı?
@Kirmizi pabuc size de çok geçmiş olsun. Maalesef bazı şeyler üst üste geliyor. Rabbim beterinden korusun
![]()
Yok canım olmadım ben aman sevmiyorum öyle şeyleriKayit oldun mu cnm ben oldum ama açıklamada ücretli veya ücretsiz diye bir mesaj yoktu
Kıymadan da et döner yapılıyordu sankiOfff çok severim yaakıyma var.
En iyisi kocama diyim hazır alsın![]()
Uykun mu var senindeBen de bugün uyuşuğum![]()
Tmm cnm sesudan vücut peelingi gelmişti geçen aylardaYok canım olmadım ben aman sevmiyorum öyle şeyleriama ücretli olmaz merak etme
Aman alsın hazırKıymadan da et döner yapılıyordu sanki
Oo iyi bariTmm cnm sesudan vücut peelingi gelmişti geçen aylarda![]()
Bende kayit olmadim aslinda severim boyle seyleri ama simdi kisisel bilgilerimiz kac kisinin elinde olacak falan gerek yok bence ,saten kocam yokYok canım olmadım ben aman sevmiyorum öyle şeyleriama ücretli olmaz merak etme
YaBende kayit olmadim aslinda severim boyle seyleri ama simdi kisisel bilgilerimiz kac kisinin elinde olacak falan gerek yok bence ,saten kocam yok![]()
yalnizim ne bilim kargocu kiliginda olmadik birileri gelir fazla pinpirikli delft
korkarim ben
Bide evyap noluyodu sabun falanmiydionu bile bilmiyorum ki yaww