- 12 Şubat 2019
- 8.199
- 36.445
- 478
Çok içtim bugünArveles yarım saat içinde kesiyor ağrıyı ama emzirirken kullanılmıyor. Su içtin mi susuzlukta ağrı yapıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok içtim bugünArveles yarım saat içinde kesiyor ağrıyı ama emzirirken kullanılmıyor. Su içtin mi susuzlukta ağrı yapıyor.
Öyle deme kız ağzından yel alsın.ilk ben giderim Allah korusunNego atacak bak gruptan tembelleri deme![]()
Kuvvetli ağrı kesici içicen o zaman.Çok içtim bugün
Arkandan da ben.Öyle deme kız ağzından yel alsın.ilk ben giderim Allah korusun![]()
Tembel grup olarak hep birbirimize Moral veririz canimİçimdeki cevheri farkedeginizi biliyordum. Titiz olacağıma kanaat getirdiysen,zirvede bırakayım bu işi. Mutfağı sabah toplayim mesele,sence?
Mutfağı toplayacam diyorum,bırak sabah yap. Hatrimiz kalır.doyorsunuz.Ozelden yapma diye yaziyonuz bende sizi kiramiyorum.Nego.yoksa ben asla.tembel değilim.Nego atacak bak gruptan tembelleri deme![]()
İki havalanyim dedimdi. Olmadı.Dur hele ne çabuk zirveye çıktın kiz
Arvekes,mazojik vs.. emziriyosan icme ama..Klasik parol her zaman başka yok ki evde
Hadi maratona baslayalimİçimdeki cevheri farkedeginizi biliyordum. Titiz olacağıma kanaat getirdiysen,zirvede bırakayım bu işi. Mutfağı sabah toplayim mesele,sence?
Bende ayni seyi dusunuyodumArveles yarım saat içinde kesiyor ağrıyı ama emzirirken kullanılmıyor. Su içtin mi susuzlukta ağrı yapıyor.
Nego,sinirden tırnak yemeye baslacak.Tembel grup olarak hep birbirimize Moral veririz canim
Öyle deme topladım ama sonra dağıldı çocukta sese uyanır sabah yaparım de.Mutfağı toplayacam diyorum,bırak sabah yap. Hatrimiz kalır.doyorsunuz.Ozelden yapma diye yaziyonuz bende sizi kiramiyorum.Nego.yoksa ben asla.tembel değilim.
İki havalanyim dedimdi. Olmadı.İki sn kendimi titiz gibi hissetmeme izin vermedin
![]()
Ok,bu defa ciddi ciddi gidiyorumArvekes,mazojik vs.. emziriyosan icme ama..
Hadi maratona baslayalimfarkli kulvar olack ama..sen mutfaga ben iki cocuk uyutcam
Bende ayni seyi dusunuyodum![]()
Öyle deme topladım ama sonra dağıldı çocukta sese uyanır sabah yaparım de.Tembel olduğun belli olmaz o zaman.
![]()
Bana çok kızıyor habire tokatlıyor beni. Neyse geçmişe yetişemez sanırım. Çokça yazakta arada kaynasın.Nego,sinirden tırnak yemeye baslacak.![]()
Kendimizi bazı mesajlarda iş yapmışız gibi gösterelimBana çok kızıyor habire tokatlıyor beni. Neyse geçmişe yetişemez sanırım. Çokça yazakta arada kaynasın.
Demek.mutfagin topluTerliksuunun şiiri 3
Yemek
Yedik
Mutfağı
Topladım
Bebeği
Yedirdim
Uyutuyorum