• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Nego atacak bak gruptan tembelleri deme 😂😂😂
Mutfağı toplayacam diyorum,bırak sabah yap. Hatrimiz kalır.doyorsunuz.Ozelden yapma diye yaziyonuz bende sizi kiramiyorum.Nego.yoksa ben asla.tembel değilim.😔
Dur hele ne çabuk zirveye çıktın kiz
İki havalanyim dedimdi. Olmadı.😐 İki sn kendimi titiz gibi hissetmeme izin vermedin 😔

Klasik parol her zaman başka yok ki evde
Arvekes,mazojik vs.. emziriyosan icme ama..
İçimdeki cevheri farkedeginizi biliyordum. Titiz olacağıma kanaat getirdiysen,zirvede bırakayım bu işi. Mutfağı sabah toplayim mesele,sence?
Hadi maratona baslayalim 😂 farkli kulvar olack ama..sen mutfaga ben iki cocuk uyutcam 😉😂
Arveles yarım saat içinde kesiyor ağrıyı ama emzirirken kullanılmıyor. Su içtin mi susuzlukta ağrı yapıyor.
Bende ayni seyi dusunuyodum 😉

Mutfağı toplayacam diyorum,bırak sabah yap. Hatrimiz kalır.doyorsunuz.Ozelden yapma diye yaziyonuz bende sizi kiramiyorum.Nego.yoksa ben asla.tembel değilim.😔

İki havalanyim dedimdi. Olmadı.😐 İki sn kendimi titiz gibi hissetmeme izin vermedin 😔
Öyle deme topladım ama sonra dağıldı çocukta sese uyanır sabah yaparım de. 😂 Tembel olduğun belli olmaz o zaman. 😂

Sevgili ablalarım büyüklerim, ben 23 yaşında bir genç kızım, ben de düzenli biri olmak istiyorum, okul hayatım devam ediyor, ama hem odam için, hsmde geleceğim için bana da tavsiye verir misiniz, öyle ki kendi eğitim iş hayatım için bile düzenim yok diye derslerde kalıyorum, sadece temizlik değil, düzene ve disipline alışmak istiyorum, bu saatten sonra ne kadar olur bilmiyorum ama severek öğrenmeye ihtiyacım var🙏

Back
X